Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kan helt igennem kun anbefale Sigurds transport! Skønne gutter, som på trods af at være en mand mindre grundet sygdom, bragede igennem, effektivt og med super service. Kommunikationen var klar og g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flyttefirma! Fleksibel, venlig, effektiv og virkelig fair pris! Vi skulle tømme en lejlighed på 4 sal i København og have det hele transporteret til Frankrig. Sigurd var enormt hjælpsom og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik hjælp fra Sigurds transportservice til flytning fra København til Roskilde. Selvom de kom for sent til det aftalte tidspunkt blev vi opdateret hele tiden og kommunikationen inden og efter har v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores oprindelige flyttefirma blev ramt at sygdom, så de hyrede Sigurd’s Flyttefirma. Der kom 2 gæve fyre, i modsætning til 4 fra dét sygdomsramte flyttefirma, skide søde, energiske og der blev udvist... Ver mais

4,9

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Varmeste anbefaling!

Vi anvendte Sigurd Transport til vores flytning fra Vanløse til Amager. Tre unge friske mænd mødte op, fuld af optimisme og energi og håndterede vores flytning uden problemer og uden ekstra omkostninger.

Er flytning lidt for kaotisk og en for stor hovedpine? Så har Sigurd Transport vores varmeste anbefalinger!

6 de outubro de 2024

Excellent service

Excellent service. Magen til service ses næppe. Positive mennesker fra start til slut. Bare hjælpsomme hele vejen igennem. Kunne Jeg give 6 stjerner, gjorde jeg det.

15 de outubro de 2024

Fantastisk nem flytning

Vi benyttede Sigurds Transportservice til en flytning fra en lejlighed på 4. sal til en lejlighed på 3. sal - uden elevator nogen af stederne og med flere tunge møbler og hvidevarer. Flytningen gik hurtigt og nemt og flyttemændene fløj op og ned af trapperne med vores ting. Alt blev flyttet pænt, uden skader eller lign. Kan klart anbefale dem!

30 de setembro de 2024

Super oplevelse!

Flytningen med hjælp fra Sigurds Transportservice var en super oplevelse fra start til slut.

De leverede flyttekasser på adressen, og tilbød endda at komme med flere, hvis der var for få.

På dagen troppede de punktligt op med tre utroligt imødekommende unge mænd, som gjorde kort proces med flytningen. Efter udpakning hentede de kasserne igen.

Jeg gav dem med glæde 6 stjerner, hvis jeg kunne!

30 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det absolut bedste flyttefirma!!!

Det absolut bedste flyttefirma som vi nogensinde har benyttet.
De flyttede for os fra Kbh til Jylland. De tog alt i stiv arm, var super søde, hjælpsomme og venlige.
På intet tidspunkt beklagede de sig. Og de klarede alt uden at vi selv hjalp til.
De ER virkelig de bedste! Flytninger er hårde - særligt pga besværlige flyttefolk. Det har været den største fornøjelse med Sigurds.
Hvis vi kunne give 10 stjerner, så gjorde vi det!

12 de setembro de 2024

Super effektiv

Super effektiv, imødekommende og professionel fyr. Kan absolut anbefale Sigurd og hans team, der både er konkurrencedygtig på pris og udført arbejde.

13 de setembro de 2024

Hurtige, venlige og velorganiserede

Sigurd og hans unge medhjælpere kan anbefales på det kraftigste, hvis du skal flytte eller have hjælp til transport. Jeg har flyttet mange gange og aldrig tidligere oplevet så hurtige, venlige og velorganiserede unge flyttefolk. Ring til Sigurd, hvis du skal flytte!!😁

1 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og venlig service til en god pris!

Sigurdtransport håndterede flytningen af vores 220m2 villa uden en skramme på vores ejendele og til en konkurrencedygtig pris. Sigurd og hans crew håndterede opgaven professionelt og med god og servicemindet kommunikation både før, under og efter flytningen. Vi kan varmt anbefale Sigurdtransport.

28 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanon oplevelse - de varmeste anbefalinger

Vi har netop flyttet med Sigurds Transportservice, og det har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Ligefra kommunikationen forud for flytningen samt selve flytningen. Alle aftaler er blevet overholdt, og flytningen forløb helt perfekt med to rigtig søde flyttemænd, der passede godt på tingene og var rigtig hjælpsomme og opmærksomme på, hvordan vi ville have tingene. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger!

25 de julho de 2024

Jeg vil gerne give 6 stjerner

Jeg vil gerne give 6 stjerner.
Jeg har fået flyttet et arvestykke fra Jylland til København. Der er blevet passet virkelig godt på det. Det blev båret til 4. sal og samlet.
De to herrer der var her, var virkelig søde og knoklede i varmen.
Prisen var virkelig god.
Hvis jeg skal flytte nogensinde, ringer jeg til Sigurd Transport.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ps pas godt på dine håndværkere, giv dem en rød cola 😊

28 de julho de 2024

Fantastisk flytteoplevelse

Jeg kan varmt anbefale ​Sigurds Transportservice! Deres service var intet mindre end exceptionel og til en rigtig god pris! De håndterede flytningen hurtigt og effektivt, og personalet var venlige og professionelle. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Tusind tak for en fantastisk service!

2 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan ikke anbefale nok!…

Flyttede et læs fra Nordsjælland til Assens Fyn
Alt var indregnet i en meget fair og konkurrencedygtig pris (flyttekasser leveret til adressen , broafgift og brændstof)
De var begge meget hyggelige og spredte glæde
og med omsorg blev alt bragt ind på rette sted!
Jeg kan ikke anbefale nok!

15 de maio de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais