5 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟
Enormt venlig og personlig kundeservice. De er fleksible, professionelle også er der hammer gode produkter. Kæmpe anbefaling herfra
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lækker fadøl, god service og velfungerende anlæg 🍻👍
Rigtig god oplevelse med leje af fadølsanlæg. Hurtig expedition - både ved bestilling, afhentning og aflevering. Præcis og tydelig vejledning. Alt spillede. Jeg bruger dem gerne igen.
Fem store stjerner fra os.
Lettere bliver festen bare ikke. Silkeborg Fadøl leverede slushice, soft ice maskine, øl og sjove spil til vores fest. Vores gæster var vilde med det hele. Det var let for os, da Silkeborg Fadøl både leverede og afhentede. Rare og imødekommende fyre som gav os en overskuelig information om maskinerne. Alt klappede! Tak for det!
Jeg har lejet fadølsanlæg og købt fadøl igennem Silkeborg Fadøl flere gange, og det skuffer aldrig. De er serviceminded, hjælpsomme og fleksible.
Det gælder hele den søde familie, som deler foretagendet.
Jeg kan varmt anbefale Silkeborg Fadøl til både store og små fester.
Helt igennem fantastisk service! Har brugt Silkeborg Fadøl flere gange nu og alt spiller bare hver gang.
I går havde vi lejet deres vidunderlige fadøls-tuktuk - en perfekt detalje.
Ved levering fik vi at vide, at vi bare kunne ringe, hvis vi løb tør for øl i løbet af aftenen. Det gjorde vi heldigvis ikke. Jeg ved godt, hvor jeg bestiller fra næste gang!
Jeg har haft en gennemgående dårlig oplevelse i forbindelse med leje af fadølsanlæg herfra. Gennem hele forløbet havde jeg telefonisk kontakt med dem, men desværre formåede de aldrig at levere det, jeg efterspurgte.
Der var ingen ordentlig kommunikation eller vilje til at finde løsninger – det virkede ærligt talt som om, mine behov som kunde ikke rigtig interesserede dem. Da jeg til sidst måtte aflyse, blev det mødt med fuldstændig ligegyldighed og ingen forståelse for situationen.
Som prikken over i’et bliver jeg opkrævet 250 kr. i afbestillingsgebyr – på trods af, at det samlede beløb for lejen kun var 450 kr. Det virker helt ude af proportioner og ekstremt urimeligt.
Vær opmærksom på deres meget rigide og uprofessionelle aflysningspolitik:
Afbestilling op til 4 uger før arrangementsdato: gratis
2–4 uger før: 100 kr.
Under 2 uger før: 250 kr.
Samlet set sad jeg tilbage med en klar følelse af at være til besvær frem for en værdsat kunde. Jeg vil ikke anbefale denne udbyder, medmindre man er indstillet på at acceptere dårlig service og en afbudspolitik, der virker mest af alt som en straf.

Resposta da Silkeborgfadoel
Super service 👌🏻 Meget fleksible hente og afleveringstider. Alt spillede og de var endda så søde at sende en besked og sikre sig der var styr på det hele.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.