Silk'n Avaliações 855

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk masker! Zo fijn dat het verstelbaar is en er verschillende standen op staan. Ik doe elke dag de automatische stand en merk echt verschil in m’n eczeem! Duidelijke gebruiksaanwijzing en snelle... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb van mezelf een fijne, makkelijke huid die eigenlijk niet snel problemen geeft. Toch was ik heel benieuwd naar het Silk’n LED gezichtsmasker, vooral omdat ik vaak goede verhalen hoor over... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle verzending (via Douglas). Ik heb het LED 100 gezichtsmasker van Silk’n besteld. Ik had het binnen 1 dag binnen. Mooi product, mooi esthetisch verpakt en werkt goed. Ook al ruim opgeladen.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Great product, high quality and look and feel. My hair feels great after using the hairdryer and it has a lot of different options, settings.

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrodomésticos

Silk'n is wereldwijd marktleider in professionele schoonheidsapparaten voor thuisgebruik. Onze filosofie is om geavanceerde technologieën uit professionele schoonheidsklinieken naar het comfort van uw eigen huis te brengen. We geloven dat iedereen zich goed, zelfverzekerd en comfortabel moet voelen in de eigen huid, en daarom maken onze producten momenten van zelfverzorging luxueus, toegankelijk en eenvoudig. Silk'n staat voor kwaliteit, veiligheid en effectiviteit en heeft de schoonheidsindustrie veranderd door innovatieve technologieën voor iedereen beschikbaar te maken. Onze apparaten zijn ontworpen om u te helpen er op uw best uit te zien en u op uw best te voelen, zodat u met gemak en comfort kunt genieten van kostbare momenten van persoonlijke verzorging. Begin jaren 2000 ontwikkelde ons ervaren team uit de Intense Pulsed Light (IPL)-industrie ’s werelds eerste IPL-ontharingsapparaat voor thuisgebruik, dat in 2006 werd gelanceerd en direct een groot succes werd. Naast IPL hebben we ook radiofrequentie (RF) geïntegreerd voor huidverjonging en acnebehandeling. Daarnaast omarmen we technologieën zoals LED en nabij-infrarood voor huidverbetering, EMS voor spierstimulatie, en ion- en infraroodtechnologie in haarverzorgingsproducten, waarmee we de haarkwaliteit effectief beschermen en verbeteren. Zo bieden we veilige, doeltreffende en geavanceerde oplossingen voor diverse schoonheidsbehoeften voor jou thuis.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

855 avaliações

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super LED-masker met zichtbare resultaten!

Ik ben echt heel tevreden over dit LED-masker. Het voelt comfortabel aan en is makkelijk in gebruik. Na een paar weken merk ik al duidelijke verbetering van mijn huid. Mijn huid ziet er frisser, egaler en stralender uit.

De verschillende lichtstanden zijn fijn en je kunt het gemakkelijk in je routine opnemen. Ik ben positief verrast door het effect en zou het zeker aanraden. Voor mij absoluut 5 sterren!

21 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastische apparaten die silk'n…

Fantastische apparaten die silk'n verkopen. Al vele jaren verschillende apparatuur gekocht . De led masker doet goed zijn werking. Vlekjes worden minder en rimpels ook. Nu de lipmasker gekocht. Zie ook de verticale rimpels verminderen. Ook zijn ze schappelijk met de prijzen. Had het lipmasker voor 99 euro gekocht. Was een week later 49 euro. Vermelde dit en kreeg dezelfde dag 50 euro terug. Top bedrijf.

12 de fevereiro de 2026

verkeerd serum ontvangen

Ik had bij Silk'n twee verschillende serums besteld en kwam er pas na gebruik achter dat ik een verkeerde had ontvangen. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en Silk'n heeft me het serum die ik eigenlijk besteld had nog nagezonden. Een tevreden klant!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jammer dat ik de Lumi Lips moet terug sturen.

Ik vind het erg jammer dat ik pas na het lezen van de gebruiksaanwijzing erachter ben gekomen dat de Lumi Lips niet mogen worden gebruikt als je schildkliermedicijnen slikt. Ik moet de Lumi Lips dan ook gaan terugsturen. Helaas zat er geen retourformulier in de verpakking.

logotipo da Silk'n

Resposta de Silk'n

Beste Louise,

Bedankt voor uw bericht en uw feedback.

Wij willen u verzekeren dat wij er altijd naar streven om duidelijk en respectvol met onze klanten te communiceren en transparante en accurate informatie te verstrekken over al onze producten.

Alle essentiële richtlijnen voor het juiste gebruik van onze producten vindt u op onze website. U kunt echter altijd rechtstreeks contact met ons opnemen – wij beantwoorden graag al uw vragen over productgebruik of voorwaarden.

Aangezien uw aankoop via een andere verkoper is gedaan, willen wij u erop wijzen dat het retourlabel door die verkoper wordt verstrekt.

Nogmaals hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Wij wensen u een fijne dag.

Silk'n

Topservice!

Ik ben ontzettend tevreden over de klantenservice van Silk’n. Ze zijn telefonisch bereikbaar met Nederlandstalige ondersteuning en de communicatie via e-mail is duidelijk en snel.
Ondanks dat DHL had aangegeven dat mijn pakket was bezorgd (wat niet zo was), heeft Silk’n dit serieus opgepakt en zonder gedoe een nieuw pakket naar mij opgestuurd.
Echt topservice! Betrokken, oplossingsgericht en betrouwbaar. Complimenten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik het Silk’n LED Lip Mask nu…

Ik gebruik het Silk’n LED Lip Mask nu een week en ben tot nu toe erg tevreden. Mijn lippen voelen zachter en beter gehydrateerd aan en zien er verzorgder uit. Het masker is comfortabel en eenvoudig in gebruik, en een behandeling kost maar een paar minuten. Ben benieuwd naar het resultaat op langere termijn, maar de eerste indruk is zeker positief.

9 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik gebruik de Silk’n LED nu een paar…

Ik gebruik de Silk’n LED nu een paar weken en ben aangenaam verrast door het resultaat. Het masker zit comfortabel en is eenvoudig in gebruik. Na elke sessie voelt mijn huid rustiger en gladder aan, en ik heb het idee dat mijn teint egaler is.

29 de janeiro de 2026

Topservice

Ik heb 1,5 jaar geleden een föhn gekocht van Silk'n. Helaas liet sinds kort de borstelkop tijdens het föhnen los. Ik heb hierover contact opgenomen met Silk'n. Ze hebben me een retourformulier gestuurd. Ik heb zonder kosten de föhn kunnen toesturen. Het kon niet gemaakt worden, dus bood Silk'n direct een nieuwe föhn aan. Topservice!

28 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.