Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en happyhoodie der efter et par måneder gik op i syningen. Skrev til deres kundeservice og blev modtaget med en positiv attitude. Der blev straks tilbudt en ny, der var desværre ikke flere af... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejlig oplevelse med SillySanta.dk. Købte produkter, hvoraf det ene sæt desværre var for stort og skulle returneres. Dejlig nem returneringsproces. Det eneste som kunne hive alle 5 stjerner hje... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi købte en hyggelig juletrøje til vores søn. Trøjen ankommer og viser sig, i modsætning til vores forventning, at være i en god kraftig kvalitet. Desværre har syersken haft en smule travlt og har ikk... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fair priser, fint udvalg og god kvalitet- dog er leveringen længere end lovet. Bestilte søndag formiddag og ordren blev først sendt torsdag eftermiddag. Skrev til kundeservice, da jeg skulle bruge trø... Ver mais

4,4

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,4

Todas as avaliações

121 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kun gode ord herfra

Produkterne lever fuldt ud op til forventningerne - og kundeservice var hurtige og imødekommende, den ene gang pakken ikke kom frem. De sendte en ny pakke øjeblikkeligt, som så ankom hurtigt (som alle andre gange). Så

8 de novembro de 2025

WOW...

WOW...
Bestilte søndag, hentede min pakke i dag, tirsdag 😲 og det er simpelthen de lækreste hoodies man kan forestille sig 💖💖💖

4 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har to år i træk købt hos…

Jeg har to år i træk købt hos SillySanta og det vil jeg fortsætte med...😊
Produkterne er i god kvalitet og størrelserne svarer overens med størrelsesguiden som vist på hjemmesiden samt produkterne er præcis som vist på billederne.
Jeg er meget glad for både servicen, hjemmesiden og mine køb.😍
Jeg bestilte ovenikøbet en masse ting igår d. 23/10 og fik mine varer samme dag... hvis det ikke er god og hurtigt service, så ved jeg ikke hvad man kalder det ...🤔🥰
Du kan trygt handle hos SillySanta ...☃️🌲

23 de outubro de 2025

Elsker Silly Santa

Har lige modtaget min 3. julepyjamas fra Silly Santa. Smørblød og lækker som de andre. Jeg venter ikke til jul med at tage den i brug :-) Bestilling og levering er super nemt og hurtigt. Det næste jeg skal have er påskepyjamassen.

8 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Du kan trygt handle her 🤗

Ikke første gang jeg handler hos sillysanta, og heller ikke sidste! 😍 altid god og hurtig service, størrelsesguiden er super god, så vores nattøj bare passer! Super lækker kvalitet og du får hvad du ser 🥰

19 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mest ringe service!

Mest ringe service!! Og at drive en virksomhed uden et nummer at kontakte jer på siger måske det hele. Det er ikke kundeservice i går op i i hver fald.
I siger min pakke er afsendt men mangler sporingsnummer og når man kontakter jeg svarer i ikke før et halvt til et helt døgn efter. USERIØST firma. Lad vær at køb herfra.

19 de dezembro de 2024

Blødeste og lækreste jule-sweater

Den allerskønneste blødeste og lækre julesweater, jeg får så mange komplimenter når jeg har den på, mit julehumør får lige en tak opad, hvis det ellers var muligt.
Som sædvanlig hurtig levering og god hjælpe med oplysning om størrelser og pasform

26 de novembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais