Siminvakantie Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Provedor de internet
  2. Ponto de acesso Wi-Fi

Siminvakantie biedt betrouwbaar en veilig prepaid mobiel internet voor vakantiegangers in 48 Europese landen. Onze databundels zijn 365 dagen geldig, onbeperkt verlengbaar en ideaal voor reizigers die zonder zorgen online willen blijven. Via ons gebruiksvriendelijke online portal hebben klanten realtime inzicht in dataverbruik en het resterende aantal dagen, ontvangen zij automatische meldingen wanneer de bundel bijna op is en kunnen zij met één klik opwaarderen. Zo houden gebruikers altijd volledige controle: geen contracten, geen verplichtingen en nooit onverwachte kosten. (Op=Op) Onze databundel werkt in alle 48 Europese landen, schakelen automatisch tussen meerdere providers per land en levert stabiel en veilig internet. Of het nu gaat om tv kijken, videobellen, gamen, bankieren of je mail checken: Siminvakantie zorgt voor zorgeloos Online gemak, op de camping, onderweg of midden in de natuur. Siminvakantie staat voor duidelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid, zonder kleine lettertjes. Blijf verbonden. Zorgeloos online tijdens je vakantie!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

6 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Top service

Op de vakantie beurs een Mifi gekocht bij Siminvakantie. Thuis getest en daarna in de camper gelegd voor de vakantie. Deze week kregen we een e-mail van Siminvakantie dat er problemen zijn met de software in sommige Europese landen waar geen 3G meer is. Ik heb gebeld en kreeg Rob aan de telefoon met de vraag als ik het kastje op stuur de nieuwe voor vrijdag bij ons is omdat we dan op vakantie gaan.
Rob vroeg waar ik woonde en kwam het kastje persoonlijk om ruilen. Dat is toch top service. Ik was er super blij mee. Nogmaals dank je wel Rob voor de service.

20 de julho de 2026
logotipo da Siminvakantie

Resposta da Siminvakantie

Dank voor je fijne review! Een hele fijne vakantie gewenst!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sinds dit jaar een mifirouter van…

Sinds dit jaar een mifirouter van Siminvakantie, werkt prima.
Afgelopen week leek er een probleem teontstaan, dit gemeld via de mail met de vraag of het snel op gelost kon worden ivm onze as vakantie, tot mijn verbazing naruim een uur al telefoontje met uitleg en oplossing. DIKKE TIEN voor Siminvakantie.

24 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige vinding, eenvoudig en functioneel

Op de camping in Frankrijk stond ik naast Rob, de bedenker van Siminvakantie, die me enthousiast vertelde hoe hij op het idee was gekomen en die me de eenvoud van zijn product liet zien. Het is een klein apparaatje dat zorgt voor een soort van eigen wifi waar je ook naartoe gaat. Omdat de wifi's op de camping niet altijd veilig zijn, vaak een slecht bereik hebben of ingewikkeld zijn, heb ik er een gekocht en gelijk uitgeprobeerd en ik ben er blij mee. Geen gedoe meer op de camping. TV kijken, films, appen, mailen, telefoon en laptop, allemaal via dat apparaatje, probleemloos. Uiteraard niet kosteloos - prepaid betaling - maar geen abonnement nodig. Ik had nog een vraag over de verbinding met een wat oudere Solara-TV, waarop Rob gelijk het een en ander voor mij heeft uitgezocht. Kortom, ik vind het een geweldig concept en ze bieden een vriendelijke, goede service.

28 de abril de 2026

Wachtwoord waarschuwing

Afgelopen maandag mijn bestelling geplaatst, dinsdagochtend lag het (brievenbus)pakje al op de mat. Snel de gewenste stappen uitgevoerd om het apparaatje te activeren. Helaas bleef ik steken na het invoeren van mijn e-mailadres en een wachtwoord, ik kwam daarna niet verder. Na een aantal pogingen uiteindelijk Siminvakantie gebeld. Rob nam op en heel vriendelijk, behulpzaam en gezellig heeft hij mij met mijn probleem prima geholpen.
Uiteindelijk ook het 'probleem' gevonden: het door mij gekozen wachtwoord bevatte geen cijfer, dit was wel een voorwaarde. Tip aan de organisatie: laat het systeem een waarschuwing afgeven als er iets in het gekozen wachtwoord ontbreekt. Bedankt Rob voor het gezellige contact en jouw hulp.

4 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitkomst voor onderweg en op vakantie

Heel fijn contact gehad eerder op de kampeerbeurs. Alles was ter plaatse snel geregeld en ook online makkelijk bij te houden. Apparaat deed het onderweg naar vakantie goed (België, bij binnenrijden moest ie even schakelen tussen providers net als je telefoon maar daarna verliep alles weer super). Voor lange ritten (meer dan 3-4 uur) is het wel fijn om lader/powerbank voor de zekerheid mee te hebben om op te laden. Kinderen waren erg blij dat ze gewoon op de tablet konden en apparaat kon goed de verschillende apparaten aan (4-5). Toen de data op was alleen niet op tijd verlengd ondanks meerdere mail waarschuwingen en nog telefonisch contact door Bas. Eigen schuld dikke bult maar Bas heeft ons daarna snel uit de brand geholpen door de SIM kaart weer te activeren. Snel opgewaardeerd en nu staat alles weer goed in het systeem. Wij gaan er nog zeker lang plezier van hebben. Dank jullie wel voor deze mooie en betaalbare oplossing voor WIFI voor onderweg/op vakantie! We zullen niet meer vergeten op te waarderen!

2 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne mensen op de caravan en camper…

Fijne mensen op de caravan en camper beurs, ze nemen de tijd voor je en hebben mij geweldig geholpen. Ik heb achteraf nog een vraag gesteld aan verkoper Rob en kreeg gelijk een reactie. Geweldig bedrijf, ik ben blij met m’n nieuwe MIFI router incl SIM!

3 de outubro de 2025