Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Som stort set alle brugere nævner, er det en ren penge maskine. Hold jer langt væk fra denne side. Ingen svar og du starter med at være en eller andens favorit, så de kan fange dig ind i deres “n... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Simpelthen usmageligt hvordan I kapitaliserer på kærlighed! I er simpelthen nødt til at revurdere den pris. Selv den lave pris er jo skyhøj. Maks 50 kroner om måneden - måske lige akkurat 100 kroner... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har flere gange oplevet at single.dk opretter falske profiler, som liker dig og prøver at holde en dialog i gang, så du bliver fastholdt i dit abonnement. Har som eksempel spurgt, hvad jeg troede... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Namoro
  2. Agência de relacionamento para adultos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Dating for dig, der er træt af ligegyldige og overfladiske dates ✅ Over 50.000 aktive singler ✅ Gratis oprettelse i dag ❤️ Benyt vores matchmaker til at møde én, der er værd at blive to med.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Total lokkemad og snyd!

Deres metoder til at få fat i dine penge er lyssky og uærlige: opdigtede gebyrer, automatiske fornyelser og abonnementer på funktioner, som slet ikke eksisterer. Jeg var meget skuffet. Ikke desto mindre fortsatte jeg min søgen på AMFlirt.com
og mine anstrengelser blev belønnet. Jeg mødte en dejlig, veluddannet professionel kvinde fra Ukraine. Vi mødtes ansigt til ansigt, så jeg ved, at hun er ægte og reel. Vores forhold er kun lige begyndt, men hun gør mig virkelig glad. Jeg troede, at jeg havde opsagt mit SinglesDk-medlemskab. Men for at hælde yderligere benzin på bålet blev jeg alligevel opkrævet for endnu en måned. Nu forsøger jeg at komme i kontakt med deres supportteam, som stort set ikke eksisterer.

8 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man kan ikke være heldig hver gang...

Virker mest af alt til at være en slags pengemaskine, man betaler for en basisprofil (Den er heller ikke billig), så kan man få lov at tilgå nogen ting. Men ikke det hele, nej nej det koster skam også. Derudover virker det til der er en masse fake profiler, som viser interesse osv. Men aldrig skriver tilbage. Udover det har jeg lavet nogle reverse searches på mange af de her slags profiler, og der er flere eksempler på billeder der returnere med kvinder der slet ikke bor på vores breddegrader - men iflg. single.dk profiler bor i alt fra Aalborg til Næsby :D

Ved godt det nemt at være pessimistisk og uheldig, sådan er det jo med at finde den udkårne. Men hvis du læser med her og overvejer at oprette dig som profil og kommende kunde ved single.dk - så vær OBS på du tegner et abbonnement til et sted der virker ret sketchy.

8 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Som stort set alle brugere nævner

Som stort set alle brugere nævner, er det en ren penge maskine.
Hold jer langt væk fra denne side.
Ingen svar og du starter med at være en eller andens favorit, så de kan fange dig ind i deres “net” på den måde.

Burde politi anmeldes og undersøges for platteri.
Ser på om dette kan lade sig gøre ?

5 de março de 2026

gamle kvinder

Fuld af gamle, grimme, velplejede kvinder, der alligevel ikke svarer. Man skal betale for alt. Den værste datingplatform, jeg nogensinde har set.

12 de fevereiro de 2026

Næsten alt

Næsten alt, hvad du klikker på, fører dig direkte til betalingssiden – og der prøver de at få dig til at betale for et halvt år uden helt at gøre det klart. På AMFling.com
har jeg haft en meget bedre oplevelse – der møder man seriøse og, vigtigst af alt, ægte kvinder. Singles dk hjemmeside har også tekniske problemer – for eksempel kan man nogle gange ikke scrolle, medmindre man opdaterer siden. Der er flere småfejl, som hurtigt bliver frustrerende. De fleste anmeldelser med mere end én stjerne virker heller ikke ægte – mange af dem er sandsynligvis skrevet af folk, der er blevet inviteret til det, og det er svært at stole på dem.
Der er mange dubletter og spamprofiler, og det virker som om, at formålet er at få dig til at betale. Ikke den bedste oplevelse.

25 de janeiro de 2026

Fake hele vejen igennem

Fake hele vejen igennem.

Jeg lod mit abonnement gå ud og derefter fik jeg 3 x så mange likes og FAVORIT mærkninger end før. Alt sammen kun gjort at lokke en tilbage for at se hvem der skrev. Jeg er OVERBEVIST om at denne platform 80% af tiden er SVINDEL. Når min profil går ud, kommer jeg ALDRIG tilbage og fraråder enhver at bruge penge og energi der.

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har flere gange oplevet at single.dk…

Har som eksempel spurgt, hvad jeg troede var en sød pige, om jeg skrev med en chatrobot, da der kom en del underlige, usammenhængende svar retur. Derefter kom der ikke flere svar og profilen forsvandt kort efter fra siden. Ligeledes er der profiler hvor beskrivelserne af personen falder helt ved siden af de fotos der er vedhæftet.
Kan absolut ikke anbefale Single.dk
Det er dyrt og samtidig 'Snyd og humbug'.

12 de novembro de 2025

Singel svindel

Svindel så snart du har betalt og skrevet til 3 piger som jo nok er ansat skal du købe guld for at komme videre det er noget griseri det er det rene svindel det skulle stoppers nu vil jeg lede efter firmaet i Sønderjylland og besøge svinene og få en alvorlig snak og jeg mener en alvorlig snak med ejeren og vil have mine penge tilbage

16 de novembro de 2025

Snyderi

Snyderi
Først betaler man får at være medlem. Når man så er medlem skal du betale ekstra hvis du vil kontakte nogen. Man er begrænset, med mindre man betaler .

10 de novembro de 2025

Bor i Sønderjylland..

Bor i Sønderjylland... får generelt 99% af match forslag fra Sjælland og Nordjylland skal trykke mig gennem et hav af profiler for at se en hver kvarter der ikke bor mere end 2 timwr væk... vanvitigt dårlig side med bots til at holde dig fanget i en alt for dyr side..

6 de novembro de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais