Smukke fine smykker - har handlet ved Sistie flere gange. Var lidt skuffet over at smykkerne blot var “kastet” ned i æsken - de plejer at være sirligt pakket. Men udover det - kan det varmt anbefa... Ver mais
A empresa respondeu
Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... Ver mais
Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var så... Ver mais
A empresa respondeu
Først rigtig hurtig levering. Havde problemer med en ring størrelse og måtte sende ring retur og modtage ny flere gange. Men ingen problemer for super god og venlig kundeservice! Så hjælpsom trods bes... Ver mais
A empresa respondeu
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Sistieshop
Hurtig levering og den bestilte varer lever op til forventningerne. 👌🏻🙂

Resposta da Sistieshop
Super kunde service, have problem med en gave, de løste det hurtig og nemt, plus rigtig hurtig svar tid
Smykkernes kvalitet er skuffende. Bestilte 2 par små hoops, hvoraf en af øreringene fra hvert sæt er skæve og ikke virker optimalt.

Resposta da Sistieshop
Overskriften siger sig selv! Bøvlede med noget rabatkode, da en kampagne udløb imens, at jeg var ved at bestille, og derefter ikke kunne bruge 2 rabatkoder sammen.
Fik hjælp af Fie Christensen fra kunderservice - 10/10!🌟Super hjælpsom, fik løst det hele med det samme og fantastisk service. Tak Fie!

Resposta da Sistieshop
Super god service med hurtig levering. Det var en gave til min venindes datter, og hun blev rigtig glad for de flotte øreringe.
I har mange flotte smykker, så vil helt sikkert benytte jer en anden god gang.
God sommer ☀️De bedste hilsener fra Dorte

Resposta da Sistieshop
Let at bestille, hurtig levering - købet er en gave.

Bestil herfra!
Lækre smykker til realistiske priser. Og hurtig levering!

Resposta da Sistieshop
Godt tilbud….. hurtig levering…. Fine øreringe

Resposta da Sistieshop
Smukke smykker, gode tilbud, hurtig forsendelse

Resposta da Sistieshop
Det var en hurtig leveringstids på 2-3 dage og modtog præcis hvad jeg bestilte plus hvordan man passede på den. Nogle af billederne på hjemmesiden viser dog ikke smykkerne så godt grundet lys, vinkel eller også er den ikke i fokus

Resposta da Sistieshop
Fragten var meget hurtig! (Bestilte onsdag kom torsdag)
Produktet er super fint og lever 100% op til billederne. Størrelsen er god og jeg er helt vildt tilfreds. Stor anbefaling herfra🙋♀️

Resposta da Sistieshop
Glimrende oplevelse med bestilling af smykker. Kom mega hurtigt, er utrolig flotte, og lige som beskrevet!

Resposta da Sistieshop
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.