Virkelig god og hurtig betjening - tingene var pakket SÅ fint ind og der var lidt gaver med🤩 10 u af 10 oplevelse og service💪🏼💪🏼💪🏼
Veja o que dizem as avaliações
Fint udvalg og hurtig levering. Hjemmesiden huskede min varekurv på trods af at jeg gik til og fra. God information i form af bl.a. bekræftelser fra både sjov.dk og leveringsvirksomheden. Varerne i... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte to varer for nogle dage siden hvoraf den ene var rigtig og den anden var en kikkert, som jeg ikke havde bestilt men et kalejdoskop. Jeg sender derfor en mail hvor jeg bliver svaret meg... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Sobre Sjov.dk
Escrito pela empresa
Informações de contato
Fynsgade 29, 6700, Esbjerg, Dinamarca
- info@sjov.dk
- sjov.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sød gestus
Rigtig fin hjemmeside, hvor vi fandt lidt spil til den lange biltur mod Kroatien. Vi fik også en overraskelse med i pakken.

Resposta da Sjov.dk
Herlige hyggelige ting til børn og…
Herlige hyggelige ting til børn og deres familie - til fine priser. Jeg vil holde øje med hjemmesiden😉
Bolden gik i stykker samme dag
Boldene er dejlige at arbejde med, men..............de går alt for hurtigt i stykker i sammenføjningen (proppen).
Den første gik i stykker samme dag😢😡
Hurtig levering men købet var en nitte
Selve købs processen og levering var ok. Men 3 af de stressbolde jeg købte gik i stykker med det samme og den ene (den der lignede en vandmelon) burde forbydes....den gik i stykker ved første klem og desværre kom der en lyserød væske ud der var over det hele desværre også ned i tastaturet) så dyr 30 sekunders fornøjelse ...
Har handlet der 2 gange og er yderst…
Har handlet der 2 gange og er yderst tilfreds..
Kunne godt tænke mig, at der var lidt flere diamond paint at vælge imellem 😊

Resposta da Sjov.dk
Produkter vi bestilte uden problemer
Vi fik de produkter, vi bestilte til billige priser, og selvom det ene indpakning var blevet trykket lidt i forsendelsen gjorde det ikke noget, jeg ved ikke, om det ville have været et problem, hvis det skulle byttes. Der var to små gaver med. Det er naturligvis meget sympatisk, men med mindre det er nogen, de ellers ville smide ud, fordi de ikke længere havde dem i sortimentet eller lignende, synes jeg, at det er ressourcespild, da man så får noget indenfor døren, der måske ikke er nødvendigt. I vores tilfælde en eller anden slim-agtig/squishy-agtig dims og en plastikblyant.

Resposta da Sjov.dk
Jeg kan jo ikke give jer stjerner
Så fik i jeres stjerner, jeg har fået varen og lidt til, det siger jeg tak for.
Vh.Laila Bergkvist.
Jeg kan jo ikke give jer stjerner, når jeg ikke har modtaget varen.

Resposta da Sjov.dk
Hurtig levering og virkelig en hyggelig pakke
Hurtig levering og virkelig en hyggelig oplevelse at åbne pakken, der lå ekstra gaver i og alle varerne var pakket ind i de fineste gaveposer 🎄👏👏👏 og forresten varerne var perfekte !

Resposta da Sjov.dk
Hurtig levering, pakket i gavepose og små ekstra gaver fulgte med, så 👍👍👍God oplevelse👍👍👍

Super fed side
Super fed side!
Min ordre kom kort efter, og så var der endda lagt både klistermærker og en lille ekstra ting i.
Kommer helt sikkert igen!

Super hurtig levering.
Super hurtig levering.
Købte en pakkekalender med fidgets og kom i en kasse med 24 pakker og lidt ekstra ting.
Vi glæder os til at se sønnen pakke dem op.
Bestemt ikke sidste gang jeg køber noget der.

Resposta da Sjov.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.