Sjov.dk Avaliações 148

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fint udvalg og hurtig levering. Hjemmesiden huskede min varekurv på trods af at jeg gik til og fra. God information i form af bl.a. bekræftelser fra både sjov.dk og leveringsvirksomheden. Varerne i... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte to varer for nogle dage siden hvoraf den ene var rigtig og den anden var en kikkert, som jeg ikke havde bestilt men et kalejdoskop. Jeg sender derfor en mail hvor jeg bliver svaret meg... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Selve købs processen og levering var ok. Men 3 af de stressbolde jeg købte gik i stykker med det samme og den ene (den der lignede en vandmelon) burde forbydes....den gik i stykker ved første klem og... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos

Sobre Sjov.dk

Escrito pela empresa

Sjov.dk er en dansk webshop med: Legetøj, TikTok Sjov, Små Gaver & Retro Sjov.

Sjov.dks motto er: Små Gaver, Store Smil

Gaver behøver ikke at være store eller dyre for at være gode. Tit er det overraskelsen - eller bare den gode tanke bag, der varmer og bliver husket.

Der findes ikke noget bedre end at gøre børn glade - og det prøver vi at hjælpe dig med. Vi elsker at handle både med børn og deres mødre hver dag. Vi er heller ikke kræsne, hvis der skulle være en enkelt far eller to imellem ;-)

På Sjov.dk gør vi os umage for at finde de ting, som giver mest legeværdi for pengene. Vi lægger særlig vægt på at levere hurtigt - vi ved hvor svært det kan være at gå og vente.

Tænk på Sjov.dk til fødselsdage, ferier, fester - eller bare når du trænger til at lade fantasien løbe lidt løbsk når du har en fritime eller en frokostpause.

Vi tænker allerede på dig og sidder og venter spændt på om det er dig der skal have den næste pakke... :-)

Vi ses på Sjov.dk

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem fantastisk kundeservice…

Helt igennem fantastisk kundeservice oplevelse!
Jeg havde bestilt en vare, der ikke var som vi troede. En snak med sjov.dk om der var noget vi selv kunne gøre, for at ændre det. Super sød medarbejder, der besluttede, at vi skulle have en "erstatingsvare" med posten, og det modtog vi - kvit og frit plus en ekstra lille gave.
Jeg kan klart anbefale sjov.dk og vil handle hos dem fremadrettet.

17 de abril de 2022

Resposta da Sjov.dk

Ih tak Maja - glade børn er det vigtigste for os at opnå, men vi er ikke kræsne så vi tager også gerne en glad voksen med i ny og næ :-) Godt at det lykkedes her. Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Hurtigt

Hurtigt, nemt og billigt!

12 de abril de 2022

Resposta da Sjov.dk

Hej Timo, tak for anmeldelsen - den er vi glad for. Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Super oplevelse

Hurtig levering og en lille ekstra “gave”, der vakte stor glæde 😊

29 de março de 2022

Resposta da Sjov.dk

Hej Marie - tak for den fine anmeldelse, vi elsker at vække glæde og det er små også gode til :-) Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte to varer for nogle dage…

Jeg sender derfor en mail hvor jeg bliver svaret meget venligt og hurtigt! De sender et kalejdoskop og jeg må beholde kikkerten som kompensation.
Super service og super levering!! 😊

5 de março de 2022

Resposta da Sjov.dk

Tak for anmeldelsen Linda. Det er ikke så godt når vi kludrer i det, men det er godt at vi er hurtige og venlige når en fejl skal rettes. Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Super👍

Har bestilt en 5D diamant painting. God kvalitet og super hurtige levering

27 de fevereiro de 2022

Resposta da Sjov.dk

Hej Iuliia - mange tak for den gode anmeldelse, dejligt at høre at du godt tilfreds :-) Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service - hurtigt levering.
Rigtig rart personale. Fine ting til billige penge. Kan varmt anbefales😊

26 de fevereiro de 2022

Resposta da Sjov.dk

Hej Mie - Vi synes også vi har nogle rigtig rare kunder :-) Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Stedet du kan stole på

Stedet du kan stole på. Hurtig levering og endda en lille ekstra gave

20 de fevereiro de 2022

Resposta da Sjov.dk

Tak for den anmeldelse Finn - det er lige sådan vi allerhelst vil være, hurtige og til at stole på! Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Sjov

God service og hurtig levering

8 de fevereiro de 2022

Resposta da Sjov.dk

Hej Inga, tak for den anmeldelse, det er lige sådan vi prøver at være: nemme og hurtige :-) Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Go service og hurtigt levering

4 de fevereiro de 2022

Resposta da Sjov.dk

Hej og tak for den gode anmeldelse - go service og hurtig levering går aldrig af mode så vi skal nok hænge i for at fastholde det indtryk... Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Butik med de sjoveste ting og virkelig god service.

Butik med de sjoveste ting og virkelig flotte krystaller og sten.
Jeg købte lidt af det hele og der var to fine ekstra gaver med i pakken. Tak for det! Jeg kan virkelig anbefale at du kigger nærmere på denne butik.
Service var også helt i top.

2 de fevereiro de 2022

Resposta da Sjov.dk

Hej Lotte - det var da bare en dejlig anmeldelse med en god anbefaling oven i hatten, mange tak for begge dele! Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Nogle af produkterne virker dog til at være dårlig kvalitet, men de fleste er fine til prisen.

23 de janeiro de 2022

Resposta da Sjov.dk

Hej Berit - tak for anmeldelsen, husk at give os besked, hvis nogle af vores varer ikke lever op til dine forventninger. Vi vil gerne forbedre os og vores kunder er de bedste til at hjælpe os med at holde sortimentet på rette spor... Med venlig hilsen, Michael, Sjov.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og gode priser

16 de janeiro de 2022

Resposta da Sjov.dk

Tak for den gode anmeldelse, den forsøger vi at leve op til næste gang. Og næste gang. Og næste gang... Med venlig hilsen, Michael Sørensen, Sjov.dk

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, produkter af god kvalitet, der er gjort noget ud af indpakningen, så man føler at det er beskyttet under fragten. - vi fik ekstra gaver med, hvilket jeg var meget overrasket over da det ikke er noget jeg sjælendt har oplevet med div. Andre webshops. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

6 de janeiro de 2022

Resposta da Sjov.dk

Hej Mie, sikke en dejlig anmeldelse, nu er vi da også blevet lidt vilde med dig. Vi vil gøre os umage for at du bliver lige så tilfreds næste gang. Med venlig hilsen, Michael Sørensen, Sjov.dk.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais