SJUMOAvaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb beide dekbedovertrekken. De koele satijn voor de zomer en de silky smooth voor de rest van het jaar. Beide dekbedovertrekken krijgen een dikke tien. Maar als ik zelf mag kiezen dan heeft de sil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige week na enige twijfel een badjas van Sjumo besteld. Ik heb absoluut geen spijt, hij is echt waan-zinnig!! Iedere keer dat ik hem aantrek lijkt een omhelzing, zo megazacht is hij. Ook lekker la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wauw wauw wat ligt het toch heerlijk onder jullie dekbedovertrek of het nou de tengels sateen is die wij met warm weer gebruiken of de sulky smooth die wij met koud weer gebruiken. Alle 2 liggen ze h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  2. Loja de decoração de design de interiores

Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

583 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

412 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sinds we dit dekbed hebben vechten we om de dekens

Sinds we dit dekbed hebben, is mijn vriend compleet verkocht… maar echt, hij rolt zich er helemaal in alsof het een soort cocon is. Gevolg: we hebben een 2 bij 2 dekbed, maar ik lig standaard nog maar onder een klein stukje 😂 Voor de volgende gaan we dus sowieso voor een nóg grotere!
Maar eerlijk is eerlijk: ik snap hem wel. Het dekbed ligt zó lekker precies warm genoeg en super comfortabel. En dat hoeslaken… elke keer als we in bed liggen zeggen we weer tegen elkaar: “oh wat ligt dit toch heerlijk.” Het voelt gewoon zacht en luxe, echt zo’n hotelgevoel thuis.
Voor ons is dit het echt helemaal waard. We slapen er zoveel fijner door. Absolute aanrader (al moet je misschien wel vechten om je eigen stukje deken 😜)

Resposta da SJUMO

Haha wat een heerlijke review! Conclusie is dus: koop een zo groot mogelijke variant haha ;-) Bedankt voor het delen Carola, ontzettend fijn om te lezen dat jullie zoveel beter slapen. Geniet ervan en slaap zacht!

Allerbeste aankoop

Ik twijfelde eerst omdat het best wat prijziger is dan een ander dekbed/hoeslaken en ik me afvroeg of het echt zo’n verschil zou maken, maar dit is echt mijn allerbeste aankoop. Ik slaap echt een heel stuk dieper, val sneller in slaap en het ligt écht magisch.

Resposta da SJUMO

Wat heerlijk om te lezen, Demi! Bedankt voor het delen van je review, hier doen we het voor! Geniet ervan en slaap zacht!

Geweldige producten

Geweldige producten! Silky smooth en Tencel Sateen beide aanraders. Snel en heel chique geleverd. Je kunt merken dat kwaliteit en service hier hoog in het vaandel staan.

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Sil! Fijn om te lezen dat beide collecties zo goed bevallen. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nog nooit eerder zo fijn beddengoed gehad!

We hebben nog nooit eerder zo fijn beddengoed gehad. Vandaar inmiddels ook meerdere sets aangeschaft. Het is niet goedkoop. Maar zeer de moeite waard. Toen ik het binnenkreeg dacht ik even: gaan we hier niet ontzettend in zweten? Maar zeker niet! Het is heerlijk! Je hoeft niets te strijken, ook fijn!

Resposta da SJUMO

Zo fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent Esther! Je kunt ons geen groter compliment geven. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk slapen onder top kwaliteit

Al vaker bij Sjumo besteld. Ons hele gezin slaapt onder de silky smooth dekbedden. Nu richting het mooie weer wil ik de tencel sateen gaan proberen. Beide soorten zijn super zacht.

Bestellingen gaan makkelijk en worden snel geleverd. Klantenservice is erg goed bereikbaar en vriendelijk.

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig om te lezen dat jullie hele gezin er onder slaapt en dat je onze service als erg goed hebt ervaren. Hier doen we het voor! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Nooit meer wat anders

Na aanraden van een vriendin, toch maar besteld en eerlijk gezegd wil niks anders meer. Het is zooo zacht en kwaliteit is top! Klantenservice ook een dikke 10! Goed bereikbaar en oplossingsricht.

Wij slapen heerlijk in de cozy set.

Resposta da SJUMO

Wat een heerlijke review om te lezen, Fatih! Zo fijn om te lezen dat zowel onze producten als onze service zo goed worden ervaren. Je maakt onze dag! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldig wat een zachtheid......

Geweldig wat een zachtheid. Misschien een beetje warm voor de zomer maar het ligt echt heerlijk.

6 de abril de 2026

Resposta da SJUMO

Wat ontzettend fijn om te lezen, Hellen! Die warmte is heel persoonlijk. De 1 slaapt er het hele jaar onder (zoals mijn broer bijvoorbeeld) en de ander (zoals ik ;-)) stapt in de zomer over op onze Tencel Sateen variant. Bedankt voor het delen van je review en slaap zacht!

Bizar fijn beddengoed

Bizar fijn beddengoed. Zo zacht! Was eerst benieuwd hoe het zou blijven na het wassen (en niet in de droger), maar droogt snel en blijft nog even zacht. Willen niks anders meer.

4 de abril de 2026

Resposta da SJUMO

Zo leuk om dit te lezen, Melanie! Uiteindelijk draait het om kwaliteit, dus heel fijn om te lezen dat je het zo ervaart. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb inmiddels 5 bundels besteld (ook…

Ik heb inmiddels 5 bundels besteld (ook voor andere familieleden) en wij zijn allemaal FAN! Wat een cadeau aan jezelf is dit beddengoed.

Resposta da SJUMO

Wat een feestje om dit te lezen Lisa! Heel erg bedankt voor het delen, hier doen we het voor. Geniet ervan en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik wist niet dat beddengoed zn verschil…

Ik wist niet dat beddengoed zn verschil kon maken. We hebben de Tencel kwaliteit en het is zijdezacht en het is ademend. Mijn man heeft een allergie en is blij met dit beddengoed. Bij oud beddengoed had hij het altijd warm, dit beddengoed werkt temperatuur regulerend. Ben benieuwd hoe het straks slaapt op een warme zomernacht

Resposta da SJUMO

Wat ontzettend fijn om te lezen Olivier. Onze Tencel Sateen is inderdaad hypoallergeen en antibacterieel en dus ideaal voor mensen met een allergie. Super fijn om te lezen dat jullie dit ook zo ervaren. En in de zomer komt het helemaal goed met deze lichte en luchtige variant! Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Beste dekbed ever!

Beste dekbed ever! Super zacht en ook nog eens binnen 2 uur droog na het wassen. Nooit meer iets anders!

Resposta da SJUMO

Zo fijn om dit te lezen Sharon! Bedankt voor het delen, hier doen we het voor. Geniet ervan en slaap zacht!

Geweldig zacht

Wederom; het plaid voor op de bank is weer uberzacht. Wij krijgen geen genoeg van Sjumo!!!

7 de abril de 2026

Resposta da SJUMO

Wat heerlijk om te lezen, Stephanie! Bedankt voor het delen en geniet ervan!

Nooit meer anders😴

Nooit meer anders😴! Dit slaapt zo lekker, echt heerlijk!

6 de abril de 2026

Resposta da SJUMO

Wat heerlijk om te lezen, Danielle! Hier doen we het voor. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Bijzonder comfortabel

Het is inderdaad zo lekker zacht en comfortabel als gezegd wordt. Langer in bed liggen lukt niet, want de kinderen nemen het bed over omdat zij ook willen genieten van de ultieme zachtheid. Dus toch maar wat extra setjes voor de kinderen aanschaffen, wellicht kunnen we dan weer een keer uitslapen🙂

10 de março de 2026

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je leuke review, Judith! Wat heerlijk om te lezen dat het zó comfortabel is dat zelfs de kinderen het bed willen overnemen. Heel herkenbaar! Hopelijk zorgen die extra setjes straks weer voor een ongestoorde nachtrust voor jullie allemaal. Nogmaals bedankt voor het delen en slaap zacht!

Superzacht

Superzacht, mooie kleuren en heel snel droog als het uit de wasmachine komt. Er blijven geen geuren hangen in het beddengoed, waardoor het lang fris voelt.

5 de abril de 2026

Resposta da SJUMO

Zo fijn om dit te lezen, Evelien! Bedankt voor het delen van jouw ervaring en slaap zacht!

Heerlijk

Heerlijk! Dit is wel ons favoriete beddengoed geworden…

4 de abril de 2026

Resposta da SJUMO

Wat fijn, Ankie! Geniet er lekker van en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbaar en prettig in communicatie

Betrouwbaar en prettig in communicatie! En minimaal net zo belangrijk: het ligt heeerlijk!

3 de abril de 2026

Resposta da SJUMO

Wat ontzettend fijn om te lezen Annabel! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Nice and warm

Nice and warm! Good quality

2 de abril de 2026

Resposta da SJUMO

Thank you so much for sharing! So happy to read you’re enjoying the warmth and quality. Sleep well!

Wat een fantastisch product

Wat een fantastisch product! Alles wat ze beloven is ook echt waar. Wij zijn fan!

24 de março de 2026

Resposta da SJUMO

Je kunt ons geen grote compliment geven, Jennifer! Zo fijn om te lezen dat jullie SJUMO zo waarderen. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Silky Smooth, fijnste dekbedovertrek ooit!

Ik heb de Silky Smooth. Veruit het fijnste dekbedovertrek wat ik ooit heb gehad. Heb er inmiddels 3. Heerlijk zacht. Het hoeslaken erbij maakt het luxe hotelgevoel compleet. Droogt ook snel en kreukt niet. Is de investering zeker waard!

30 de março de 2026

Resposta da SJUMO

Wat een mooie woorden, dankjewel voor je review! Zó fijn om te lezen dat je precies ervaart waar we het voor hebben bedacht. Hier doen we het voor! Nogmaals bedankt voor het delen en slaap zacht!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.