Ik heb beide dekbedovertrekken. De koele satijn voor de zomer en de silky smooth voor de rest van het jaar. Beide dekbedovertrekken krijgen een dikke tien. Maar als ik zelf mag kiezen dan heeft de sil... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vorige week na enige twijfel een badjas van Sjumo besteld. Ik heb absoluut geen spijt, hij is echt waan-zinnig!! Iedere keer dat ik hem aantrek lijkt een omhelzing, zo megazacht is hij. Ook lekker la... Ver mais
Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerde... Ver mais
Wauw wauw wat ligt het toch heerlijk onder jullie dekbedovertrek of het nou de tengels sateen is die wij met warm weer gebruiken of de sulky smooth die wij met koud weer gebruiken. Alle 2 liggen ze h... Ver mais
Detalhes da empresa
Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!
Informações de contato
Amsterdam, Holanda
- hello@sjumo.com
- sjumo.com
Sem histórico de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sinds we dit dekbed hebben vechten we om de dekens
Sinds we dit dekbed hebben, is mijn vriend compleet verkocht… maar echt, hij rolt zich er helemaal in alsof het een soort cocon is. Gevolg: we hebben een 2 bij 2 dekbed, maar ik lig standaard nog maar onder een klein stukje 😂 Voor de volgende gaan we dus sowieso voor een nóg grotere!
Maar eerlijk is eerlijk: ik snap hem wel. Het dekbed ligt zó lekker precies warm genoeg en super comfortabel. En dat hoeslaken… elke keer als we in bed liggen zeggen we weer tegen elkaar: “oh wat ligt dit toch heerlijk.” Het voelt gewoon zacht en luxe, echt zo’n hotelgevoel thuis.
Voor ons is dit het echt helemaal waard. We slapen er zoveel fijner door. Absolute aanrader (al moet je misschien wel vechten om je eigen stukje deken 😜)

Allerbeste aankoop
Ik twijfelde eerst omdat het best wat prijziger is dan een ander dekbed/hoeslaken en ik me afvroeg of het echt zo’n verschil zou maken, maar dit is echt mijn allerbeste aankoop. Ik slaap echt een heel stuk dieper, val sneller in slaap en het ligt écht magisch.

Geweldige producten
Geweldige producten! Silky smooth en Tencel Sateen beide aanraders. Snel en heel chique geleverd. Je kunt merken dat kwaliteit en service hier hoog in het vaandel staan.

Resposta da SJUMO
Nog nooit eerder zo fijn beddengoed gehad!
We hebben nog nooit eerder zo fijn beddengoed gehad. Vandaar inmiddels ook meerdere sets aangeschaft. Het is niet goedkoop. Maar zeer de moeite waard. Toen ik het binnenkreeg dacht ik even: gaan we hier niet ontzettend in zweten? Maar zeker niet! Het is heerlijk! Je hoeft niets te strijken, ook fijn!

Resposta da SJUMO
Heerlijk slapen onder top kwaliteit
Al vaker bij Sjumo besteld. Ons hele gezin slaapt onder de silky smooth dekbedden. Nu richting het mooie weer wil ik de tencel sateen gaan proberen. Beide soorten zijn super zacht.
Bestellingen gaan makkelijk en worden snel geleverd. Klantenservice is erg goed bereikbaar en vriendelijk.

Nooit meer wat anders
Na aanraden van een vriendin, toch maar besteld en eerlijk gezegd wil niks anders meer. Het is zooo zacht en kwaliteit is top! Klantenservice ook een dikke 10! Goed bereikbaar en oplossingsricht.
Wij slapen heerlijk in de cozy set.

Resposta da SJUMO
Geweldig wat een zachtheid......
Geweldig wat een zachtheid. Misschien een beetje warm voor de zomer maar het ligt echt heerlijk.

Bizar fijn beddengoed
Bizar fijn beddengoed. Zo zacht! Was eerst benieuwd hoe het zou blijven na het wassen (en niet in de droger), maar droogt snel en blijft nog even zacht. Willen niks anders meer.

Resposta da SJUMO
Ik heb inmiddels 5 bundels besteld (ook…
Ik heb inmiddels 5 bundels besteld (ook voor andere familieleden) en wij zijn allemaal FAN! Wat een cadeau aan jezelf is dit beddengoed.

Resposta da SJUMO
Ik wist niet dat beddengoed zn verschil…
Ik wist niet dat beddengoed zn verschil kon maken. We hebben de Tencel kwaliteit en het is zijdezacht en het is ademend. Mijn man heeft een allergie en is blij met dit beddengoed. Bij oud beddengoed had hij het altijd warm, dit beddengoed werkt temperatuur regulerend. Ben benieuwd hoe het straks slaapt op een warme zomernacht

Beste dekbed ever!
Beste dekbed ever! Super zacht en ook nog eens binnen 2 uur droog na het wassen. Nooit meer iets anders!

Geweldig zacht
Wederom; het plaid voor op de bank is weer uberzacht. Wij krijgen geen genoeg van Sjumo!!!

Nooit meer anders😴
Nooit meer anders😴! Dit slaapt zo lekker, echt heerlijk!

Bijzonder comfortabel
Het is inderdaad zo lekker zacht en comfortabel als gezegd wordt. Langer in bed liggen lukt niet, want de kinderen nemen het bed over omdat zij ook willen genieten van de ultieme zachtheid. Dus toch maar wat extra setjes voor de kinderen aanschaffen, wellicht kunnen we dan weer een keer uitslapen🙂

Superzacht
Superzacht, mooie kleuren en heel snel droog als het uit de wasmachine komt. Er blijven geen geuren hangen in het beddengoed, waardoor het lang fris voelt.

Heerlijk
Heerlijk! Dit is wel ons favoriete beddengoed geworden…

Resposta da SJUMO
Betrouwbaar en prettig in communicatie
Betrouwbaar en prettig in communicatie! En minimaal net zo belangrijk: het ligt heeerlijk!

Wat een fantastisch product
Wat een fantastisch product! Alles wat ze beloven is ook echt waar. Wij zijn fan!

Resposta da SJUMO
Silky Smooth, fijnste dekbedovertrek ooit!
Ik heb de Silky Smooth. Veruit het fijnste dekbedovertrek wat ik ooit heb gehad. Heb er inmiddels 3. Heerlijk zacht. Het hoeslaken erbij maakt het luxe hotelgevoel compleet. Droogt ook snel en kreukt niet. Is de investering zeker waard!

Resposta da SJUMO
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.