SJUMOAvaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb beide dekbedovertrekken. De koele satijn voor de zomer en de silky smooth voor de rest van het jaar. Beide dekbedovertrekken krijgen een dikke tien. Maar als ik zelf mag kiezen dan heeft de sil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige week na enige twijfel een badjas van Sjumo besteld. Ik heb absoluut geen spijt, hij is echt waan-zinnig!! Iedere keer dat ik hem aantrek lijkt een omhelzing, zo megazacht is hij. Ook lekker la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wauw wauw wat ligt het toch heerlijk onder jullie dekbedovertrek of het nou de tengels sateen is die wij met warm weer gebruiken of de sulky smooth die wij met koud weer gebruiken. Alle 2 liggen ze h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  2. Loja de decoração de design de interiores

Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

583 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

412 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisch anders kunnen wij niet…

Fantastisch anders kunnen wij niet zeggen. Ons hele gezin slaapt er inmiddels onder en niemand wil meer anders. Helemaal omdat de kinderen kampen met eczeem vond ik spannend maar het is extreem zacht ademt en dat maakt het zo fijn.

Resposta da SJUMO

Zo fijn om dit te lezen! Ik kan me voorstellen dat het spannend is met kids met eczeem, maar ons beddengoed is hypoallergeen dus inderdaad heel zacht voor je huid. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verslavend lekker dat beddengoed van…

Verslavend lekker dat beddengoed van Sjumo: super zacht, verkoelend en verwarmend. Het wordt steeds lastiger om je bed uit te komen :) Ik raad het iedereen aan.

Resposta da SJUMO

Bedankt voor het delen, Nicole! Zo leuk om te lezen dat je het ook iedereen aanraadt, dat horen we graag. Nogmaals bedankt en slaap zacht!

Heerlijk zacht beddengoed

Heerlijk zacht beddengoed, als ik me bed verschoon zorg ik dat het dezelfde dag er weer op kan. En toen ik een probleem had met de matrashoes is dit netjes en snel opgelost, was er verbaasd over dat ik zo snel antwoord kreeg want dit was op een feestdag. Dus zelfs dan zijn ze bereikbaar! Echt top!

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Esther! We proberen zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. We kunnen niks garanderen op zon- en feestdagen, maar doen ons best! Fijn dat het zo wordt gewaardeerd. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wow 🤩 Ik was eerst een beetje…

Wow 🤩 Ik was eerst een beetje sceptisch, maar na aanschaf van eerst een hoeslaken (silky smooth) was ik verkocht! En heb ik een complete set aangeschaft, hoeslaken, dekbedovertrek en kussenslopen. Het voelt zo zacht en comfortabel aan, alsof je in een teddybeer gaat liggen. We slapen dieper en beter. En moet eerlijk bekennen dat al het andere beddengoed in de kast blijft liggen! Hoop dat er nog meer tinten komen…..Chapeau Sjumo.

Nathalie Leverink

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Nathalie. Van sceptisch naar complete set, dat horen we graag. Blijf ons volgen voor meer tinten en voor nu, slaap zacht!

Het lekkerste beddengoed ooit

Jaren geleden hebben we op vakantie onder zacht beddengoed geleden. Dit is mij altijd bij gebleven. Ik heb toen zo heerlijk geslapen. Nu hebben wij sinds een aantal maanden het beddengoed van Sjumo en het ligt heerlijk. Precies hetzelfde als toen. En als je het wast is het nog snel droog ook. Ik wil eigenlijk nooit meer anders.

25 de fevereiro de 2026

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je mooie review, Sharina. Die vakantieherinnering en nu elke nacht hetzelfde gevoel thuis, dat is precies wat wij willen. Geniet ervan en slaap zacht!

Net een warme omhelzing

Nog nooit zo lekker geslapen. Ik slaap sneller, dieper en vaster. Dekbed is zo enorm zacht. Voelt als een warme omhelzing

Resposta da SJUMO

Wat fijn om te lezen! Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Next level slaap ervaring

Ik sliep al onder kwalitatief hoogwaardig dekbed hoezen (Auping) Ik ben een moeilijke slaper, snel warm,raak geïrriteerd van randjes of ribbels. Toen ons toch laten influencen door Bas. Nou,daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Wat een geweldige ervaring. En of het tussen mijn oren zit of niet, de nachten zijn echt beter qua slaap kwaliteit. Echt bizar. Had het niet gedacht, maar dit is top!! We hebben tot nu wel alleen de Silky Smooth gehad. De Tencel durf ik niet,omdat ik niet lekker ga op zijde beddengoed,maar wie weet.

27 de fevereiro de 2026

Resposta da SJUMO

Bedankt voor het delen van je review! Ontzettend fijn om te lezen dat het je slaapkwaliteit heeft verbeterd. Hier doen we het voor! De Tencel is heel anders dan zijde, een stuk ademender en minder glad, dus zeker de moeite waard om straks te proberen in de zomermaanden. Geniet ervan en slaap zacht!

Heerlijk dekbed

Heerlijk dekbed! Het is een investering, maar slaapt lekker zacht en blijft mooi na langere tijd gebruik na wassen! Zeker de moeite waard, wij zijn fan 😍.

Resposta da SJUMO

Wat fijn om te lezen, Marieke! Goed om te lezen dat het ook mooi blijft, dat is ook ons doel. Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Plaid is iedere euro waard

Ik heb de plaid besteld. Ja het is een flink bedrag maar iedere euro meer dan waard! Niet te vergelijken met een plaid van de Action die ik na een paar maanden kon vervangen voor nieuw exemplaar na paar keer wassen. Lekker dikke zware deken om heerlijk te cocoonen op de bank.
Barbra van Esch

3 de novembro de 2025

Resposta da SJUMO

Wat fijn om te lezen dat je de plaid iedere euro waard vindt, Barbra. Bedankt voor het delen en geniet ervan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel erg fijn beddengoed 3 stuks…

Heel erg fijn beddengoed 3 stuks ondertussen en vooral de service helaas was het beddengoed wat ik ontvangen had niet volgens de kwaliteit (nare geur) en na 3 wasbeurten er nog niet uit even gemeld en de volgende dag kwam er en nieuw dekbed binnen die gelukkig wel goed was en geen onaangename geur en we slapen heerlijk en dieper.

30 de março de 2026

Resposta da SJUMO

Kijk, hier doen we het voor Veronique! Fijn dat zowel het beddengoed als onze service zo goed bevallen. Bedankt voor je vertrouwen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo…

Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerdere wasbeurten. De stof is heerlijk om onder te slapen. Het maakt echt een verschil in hoe uitgerust ik wakker word!

Kortom: een perfecte combinatie van comfort, kwaliteit en uitstraling. Ik zou dit dekbedovertrek absoluut aanraden aan iedereen die zijn slaapkamer een upgrade wil geven!

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je uitgebreide review, Annemieke! Zo fijn om te lezen dat onze Silky Smooth zo waardeert en dat het je echt beter laat slapen. Daar doen we het voor. Nogmaals bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het lekkerste en zachtste beddengoed…

Het lekkerste en zachtste beddengoed ever. Je wil nooit meer anders. Ideaal,snel droog na het wassen dus zo het bed weer op.

Resposta da SJUMO

Wat fijn om te lezen! Heel erg bedankt voor het delen en slaap zacht!

Droombeddengoed!

Wij kochten dit Silky Smooth beddengoed (overtrek én hoeslaken) een aantal maanden geleden en slapen onder niks anders meer. Het is zacht, warm en koel tegelijk, het omarmt je en het voelt heel fijn op je huid! Wassen is een fluitje van een cent, want het is zo droog! Wij gaan zeker de Tencel Sateen ook proberen!

Resposta da SJUMO

Wat ontzettend fijn om dit te lezen. Hier doen we het voor! De Tencel Sateen is ook heerlijk zacht, maar dan wat lichter en luchtiger. Heerlijk voor de zomermaanden. Bedankt voor het delen van je review en slaap zacht!

Wij zijn enorme fans

Wij zijn enorme fans! Het hele gezin heeft een sjumo set, de badjassen zijn heerlijk en dan nog niet te spreken over de plaids! ❤️

Resposta da SJUMO

Nou wat goed om te lezen, Lisette! Zo te lezen voorzien van de gehele collectie, geweldig! Bedankt voor je vertrouwen en slaap zacht!

Onverwacht zacht

Ik dacht eerst : “het is gewoon een heel duur dekbedovertrek” , maar gevoelig als ik ben voor steeds terugkerende reclames ging ik overstag. Het klopt gewoon echt wat ze zeggen… het is zo zacht en echt een feestje om onder te liggen. Het is echt elke euro waard …

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Marga! En fijn om te lezen dat we onze beloftes waarmaken, we zouden niet anders willen. Geniet ervan en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk zacht dekbedovertrek dat…

Heerlijk zacht dekbedovertrek dat vanuit de wasmachine bijna direct je bed weer op kan 🥰 nog meer genieten om naar bed te gaan!

Resposta da SJUMO

Wat fijn om te lezen, Danielle! Zo fijn he, dat het zo snel droogt. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De Silky Smooth dekbedovertrekken en…

De Silky Smooth dekbedovertrekken en hoeslakens zijn zo super zacht dat het een plezier is om naar bed te gaan. Je ontspant direct. Ook na meerdere keren wassen blijft het heerlijk zacht.

15 de abril de 2026

Resposta da SJUMO

Wat fijn om te lezen, Nicola! Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn vriend heeft het altijd warm en ik…

Mijn vriend heeft het altijd warm en ik heb het altijd koud in bed.
Sinds dit dekbedovertrek slapen we allebei als een roosje.
Het reguleert gewoon de temperatuur perfect.
En daarnaast… het voelt zó zacht. Echt een verademing om in bed te liggen.

15 de abril de 2026

Resposta da SJUMO

Zo fijn om te lezen, Laura dat jullie ondanks de verschillen er zo van genieten. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.