SJUMOAvaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb beide dekbedovertrekken. De koele satijn voor de zomer en de silky smooth voor de rest van het jaar. Beide dekbedovertrekken krijgen een dikke tien. Maar als ik zelf mag kiezen dan heeft de sil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vorige week na enige twijfel een badjas van Sjumo besteld. Ik heb absoluut geen spijt, hij is echt waan-zinnig!! Iedere keer dat ik hem aantrek lijkt een omhelzing, zo megazacht is hij. Ook lekker la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een geweldige aankoop is dit Sjumo dekbedovertrek! De stof voelt heerlijk zacht aan en straalt kwaliteit uit. Wat ik vooral fijn vind, is dat het dekbedovertrek comfortabel blijft, ook na meerde... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wauw wauw wat ligt het toch heerlijk onder jullie dekbedovertrek of het nou de tengels sateen is die wij met warm weer gebruiken of de sulky smooth die wij met koud weer gebruiken. Alle 2 liggen ze h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  2. Loja de decoração de design de interiores

Think of the softest, coziest sheets you’ve ever slept in... now make them even softer. That’s SJUMO! Our bedding is all about wrapping you up in pure cloud-like comfort. SJUMO isn’t just bedding, it’s love at first touch!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

583 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

412 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dat het superzacht en licht is.

Ik won 1 dekbedovertrek via Linda Magazine en heb het meteen uitgeprobeerd; de dag erna heeft mijn man eronder geslapen: allebei heel erg enthousiast. Zacht, licht, warm maar niet benauwd dus meteen een 2e bijbesteld. Super blij mee!
De prijs is stevig maar de stof blijft mooi en ik slaap heerlijk.
Voor de zomer overweeg ik om de satijn uitvoering aan te schaffen.....

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Nicolette! Wat leuk dat je het via Linda Magazine hebt gewonnen en meteen zo enthousiast was dat je een tweede set hebt besteld. Onze Tencel Sateen voor de zomermaanden, is zeker een goede keuze. Geniet ervan en slaap zacht!

Geweldig zacht beddengoed.

Geweldig zacht beddengoed.
Ook na zoveel wassen blijft de kwaliteit écht heel mooi. De levering is snel & de klantenservice stond zelfs op zondag voor mij klaar.

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Keshia! Wat fijn dat de kwaliteit ook na al het wassen zo goed blijft. En dat de klantenservice zelfs op zondag voor je klaarstond, horen we graag. Geniet ervan en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer klantvriendelijke service heerlijk beddengoed

Zeer klantvriendelijke service, denken goed mee. Daarna komt het fijnste; het allerzachtste beddengoed dat je ooit ervaren hebt. Op tijd je bed uit is niet vanzelfsprekend door het heerlijke beddengoed. Inmiddels in bezit van 3 stuks want zonder is echt geen optie meer!

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Marloes! Wat fijn dat de service zo goed beviel én dat je inmiddels niet meer zonder kunt. Drie sets zegt genoeg, wauw! Geniet ervan en slaap zacht!

Fantastische dekbedovertrek en…

Fantastische dekbedovertrek en hoeslakens. Heerlijk zacht. Inmiddels voor het gehele gezin aangeschaft. Aanrader!

Resposta da SJUMO

Wat leuk om te lezen, Bram. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Kwaliteit top!

Heel fijn materiaal en zeer goede kwaliteit. Hebben inmiddels 3 dekbedovertrekken, onderlaken en slaap masker. Sneldrogend. Maar vooral belangrijk is dat we zo fijn slapen eronder. Zou niet anders meer willen.

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Ilona! Wat fijn om te lezen dat jullie er zo goed onder slapen. Hier doen we het voor! Bedankt voor je vertrouwen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de duidelijkheid wil ik op geen…

Voor de duidelijkheid wil ik op geen enkele manier een medische stempel drukken op SJUMO.
Mijn achtergrond is dat ik 3x uitgezonden ben naar Afghanistan en naast fysieke problemen heb ik ook een complexe PTSS hieraan overgehouden. Dat resulteert er o.m in dat ik ‘s nachts enorm veel kan zweten en al jaren op zoek ben naar beddengoed dat langer mee gaat en frisser blijft. SJUMO is het eerste beddengoed wat bij mij langer meegaat, langer frisser is en ook na een nacht van zweten het alleen nodig heeft om uit te kloppen en eventueel een beetje luchten en het is en blijft gewoon droog en fris. SJUMO is voor mij dan ook een blijvertje we hebben inmiddels 2 complete sets gekocht en wat mij
betreft kan wat we nog in de kast overhebben gehouden van de afgelopen jaren gewoon exit in de kliko.

31 de janeiro de 2026

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je uitgebreide en persoonlijke review, Jacco. Wat fijn om te lezen dat SJUMO voor jou zo'n verschil maakt. Dat het beddengoed fris en droog blijft, is precies waar wij naar streven. Twee complete sets, dat zegt genoeg. Geniet ervan en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sjumo is alles wat je wil!

Wij zijn groot fan van Sjumo! Afgelopen winter hebben we heerlijk geslapen onder de Silky Smooth. Dat beviel zó goed, dat ik bij de gedachte aan weer onder harder beddengoed slapen tijdens de warmere dagen, meteen ook de Tencel Sateen heb besteld. Ja, het is echt een investering, maar geloof me: dit is het absoluut waard. En als extra pluspunt is het na het wassen ook nog eens snel droog. De Silky Smooth kreukt bovendien nauwelijks… wat wil je nog meer?

31 de março de 2026

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je uitgebreide review, Nadie! Wat fijn dat de Silky Smooth zo goed beviel dat de Tencel Sateen meteen volgde. Bedankt voor je vertrouwen en slaap zacht!

Fijn dekbedovertrek

Fijn dekbedovertrek! Erg zacht en slaapt heerlijk!!

4 de abril de 2026

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Roos! Super fijn om te lezen. Geniet ervan en slaap zacht!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tijdje terug de SJUMO badjas besteld

Tijdje terug de SJUMO badjas besteld. Helaas door stakingen bij de Douane was de levering extra vertraagd, SJUMO heeft mij al die tijd goed op de hoogte gehouden rondom de levering. Super fijn, zodra het binnen was hebben ze de badjas ook meteen verstuurd!! De badjas is fantastisch en het wachten 100% waard!

11 de fevereiro de 2026

Resposta da SJUMO

Zo fijn om te lezen dat ja na de vertraging nu zo geniet van je badjas, Chris! Dan was het wachten het in ieder geval waard. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

super tevreden over Sjumo

Wij zijn super tevreden over Sjumo! Alles wat we tot nu toe hebben besteld was van topkwaliteit en precies zoals verwacht. De service is betrouwbaar en de levering verliep soepel. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede producten en een fijne ervaring. Wij blijven hier zeker bestellen!

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Lotte! Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn over zowel de producten als de service. Hier doen we het voor. Slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een aanrader voor iedereen die van comfort houdt

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe dekbedovertrek en hoeslaken! De stof is echt super zacht en voelt heerlijk aan op de huid. Sinds ik deze gebruik, slaap ik veel beter en word ik uitgerust wakker. Echt een aanrader voor iedereen die van comfort houdt!

Resposta da SJUMO

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zoveel beter slaapt en uitgerust wakker wordt. Precies waar we SJUMO voor hebben ontwikkeld. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Silky smooth dekbedovertrek

Het dekbedovertrek is zo heerlijk zacht. Voor mij zorgt het echt voor een betere en meer ontspannen slaap. Ik zou het iedereen aanraden (en dat heb ik dus zéker ook al gedaan!) De kleur is prachtig en blijft mooi, ook na nu ruim een jaar intensief gebruik.

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je na meer dan een jaar nog steeds zo tevreden bent. En te gek dat je het aan anderen aanbeveelt. Hier doen we het voor. Geniet ervan en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super dekbed overtrek en hoeslaken!

Super dekbed overtrek en hoeslaken!
Ik slaap vaster en dieper door de heerlijke zachte stof. Nooit meer anders, warm in de winter koel in de zomer!

Resposta da SJUMO

Wat goed om te lezen, Mirjam! Fijn dat je zo goed slaapt en dat het zowel in de winter als in de zomer zo goed bevalt. Bedankt voor het delen en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top nu al zin in slapen!

As donderdag komt ons nieuwe bed en gaat de nieuwe dekbedovertrek erop. Nu al zoveel zin in, z'n mooie kleur en mooi zacht, super!

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Bertine! Wat leuk, een nieuw bed én meteen een mooi nieuw overtrek erop. Geniet ervan en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik raad iedereen dit fantastische…

Ik raad iedereen dit fantastische dekbed aan, wij hebben inmiddels al meerdere en verschillende kleuren, nooit anders meer!

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review en vertrouwen, Marco! Zo fijn om te lezen dat je SJUMO aan iedereen aanraadt. Dat horen we graag. Geniet ervan en slaap zacht!

Wauw, fantastisch!

Wauw, wat een fantastisch dekbedovertrek en hoeslaken! Super zacht en warm, maar niet zweterig. Daarnaast super goede en snelle klantenservice. Al met al heel blij met de aankoop en stiekem al aan dromen over een tweede set.

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Kim! Wat fijn dat zowel het overtrek als het hoeslaken zo goed bevallen. En stiekem dromen over een tweede set, begrijpen we heel goed. Geniet ervan en slaap zacht!

Geweldig

Geweldig! Ik wil niet meer anders.
Hele goede service.

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Chantal! Fijn dat zowel de service als het beddengoed zo goed bevallen. Geniet ervan en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb het beddengoed voor onze camper…

Ik heb het beddengoed voor onze camper gekocht en kan niet wachten om erop te slapen!
Prachtige kleur en het voelt zo zalig zacht aan !
Groetjes van Rina

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Rina! Wat een slim idee om het beddengoed mee te nemen in de camper. Dan wordt het buiten slapen helemaal compleet. Geniet ervan en slaap zacht!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben echt super tevreden!

Ik ben echt super tevreden met dit Sjumo dekbed. Het is heerlijk zacht en voelt meteen comfortabel zodra je erin ligt.

Daarnaast is de beige kleur echt prachtig, rustig en stijlvol, waardoor het mooi staat in de slaapkamer.

Echt een aanrader!

Resposta da SJUMO

Bedankt voor je review, Linda! Wat fijn dat zowel de kleur als het gevoel zo goed bevallen. Geniet ervan en slaap zacht!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.