Skaaningstrafikskole Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en super god oplevelse med skannings. Jeg havde teori med Anders og jeg kørte med Tommy og jeg bestod begge dele i første forsøg. Jeg lærte hurtigt at køre og hver gang var en hyggelig og go... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt anbefales Anders er super dygtig til det han laver og jeg har det stramt med prøver og vis jeg kan bestå begge prøver i første hug så taler det jo for sig selv jeg og to venner startet d11... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Startede på MC kørekort i en sen alder, men Anders var helt fantastisk og en super god underviser. Kom igennem på to måneder og bestod begge prøver første gang. Han har en god tilgang og behagelig und... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

53 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alletiders køreskoleHej alle piger det bliver aldrig for…

Hej alle piger det bliver aldrig for sent ,det handler om at vælge den rigtige skole,jeg bestod prøven i dag som 71 årige, jeg havde opgivet det efter et uheldigt valg af køreskole,
Hos Skaaningstrafikskole Roskilde har jeg haft et fantastisk forløb med top profesionel undervisning jeg giver mine varmeste anbefalinger.

4 de novembro de 2025

Tak til super søde Sasja

Tak til super søde Sasja, for at hjælpe mig med køretimer, det har været lærerigt og meget professionelt. Uden det var jeg ikke kommet så langt som at bestå min køreprøve i dag - tak Sasja.
Kan varmt anbefale denne køreskole.

30 de outubro de 2025

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra – bestod det hele i første forsøg! Der er ikke en finger at sætte på de her to gutter. Havde Anders i min teoriundervisning, og han gjorde det både sjovt og nemt at forstå. Super god til at forklare tingene på en måde, så man virkelig husker det.
Havde Tommy som kørelærer, og kan ikke sige andet end kæft en god mand Lige meget om klokken var 6:00 om morgenen, og vi skulle have en køretime, eller det var sidst på dagen, var humøret altid i top i bilen. Også super god til at forklare tingene ude på vejen. Kan ikke sige andet end 10/10 herfra! 🚗💪

23 de outubro de 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg har lige bestået min køreprøve i første forsøg, og det skyldes helt klart den gode undervisning fra min kørelærer Tommy. Fra første lektion følte jeg mig tryg, godt guidet og virkelig støttet gennem hele forløbet.

Min kørelærer Tommy var super god til at give plads til at lave fejl, tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, der gav mening. Jeg følte mig altid motiveret til at blive bedre. Både teoriundervisningen og de praktiske timer var strukturerede, lærerige og med fokus på, at man virkelig forstod det hele.

Jeg kan varmt anbefale skaaningstrafikskole til alle, der vil have en professionel, venlig og effektiv vej til kørekortet. 🚗💨

13 de outubro de 2025

Fantastisk oplevelse med Skaaning Trafikskole

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har lige bestået min køreprøve til motorcykel (kategori A), og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Skaaning Trafikskole og Anders som kørelærer.
Hele forløbet har været en fantastisk oplevelse – både lærerigt, trygt og sjovt. Anders er utrolig dygtig, rolig og tålmodig, og han formår at skabe en god stemning, selv når tingene driller lidt. Hans rolige tilgang og gode humør gør, at man hurtigt får selvtilliden tilbage – også de gange, hvor motorcyklen lige ender med at ligge ned. 😉
Der er en virkelig god atmosfære hos Skaaning Trafikskole – man bliver mødt med smil, humor og oprigtig interesse i, at man skal lykkes.
Jeg kan varmt anbefale Skaaning Trafikskole til alle, der overvejer at tage MC-kørekort. 🙌

21 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan slet ikke anbefales…

Kan slet ikke anbefales…

Det tog mig næsten to år at gennemføre forløbet, og jeg endte til sidst med at skifte køreskole. Jeg havde Tommy som kørelærer, og jeg oplevede desværre, at han ikke engagerede sig i undervisningen. Jeg fik desuden indtrykket af, at han nærmest opfordrede mig til at skifte køreskole, efter at lovpakken var betalt – som om skolen forsøgte at komme af med elever, fordi de tager flere ind, end de kan håndtere. Generelt oplevede jeg forløbet som meget uprofessionelt.

6 de outubro de 2025

Altid tryk bag rattet

Jeg har lige fået mit kørekort hos Skaanings Trafikskole, og jeg kan varmt anbefale dem!
Anders gjorde teoriundervisningen spændende, og let at forstå, så man følte sig godt forberedt. Ude og køre havde jeg Tommy, og det var altid en fornøjelse. Jeg glædede mig altid til kørertimerne. Tommy var altid rolig, hvilke gjorde mig tryg bag rattet. Timerne virklige hyggelige og sjove.
Alt i alt en virkelig god oplevelse, hvor jeg både lærte meget og havde det sjovt, og mest af alt trykt undervejs.

26 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Anders som…

Jeg kan varmt anbefale Anders som kørelærer! Han er super dygtig og samtidig en rigtig behagelig person. Hans altid smilende og opmuntrende måde gør, at man føler sig tryg og afslappet både til teori og under kørelektionerne. Det hele føles meget nemmere, fordi han formår at skabe en rolig og positiv stemning, selv når man er nervøs for prøven. Anders er uden tvivl en kørelærer, der gør hele forløbet både sjovere og mere overskueligt.

Vh Osman

23 de setembro de 2025

Skaaningskøreskole, køreskolen for dig

Hvis du leder efter en køreskole, hvor du kan føle sig tryg, have det sjovt og lærer noget på samme tid, er Skaaningskøreskole helt klart dit valg. Jeg har nu fået mit kørekort med alle mine prøver i første huk, ved hjælp fra Tommy og Anders som to virkelig søde og gode kørelærer. De føles ikke bare som en lærer, men faktisk som en som er der for dig. Derfor vil jeg helt klart anbefale Skaaningskøreskole, som din køreskole.

14 de setembro de 2025

Jeg kan varmt anbefale Skaaningstrafikskole! 🚗

Jeg kan varmt anbefale Skaaningstrafikskole! Fra første dag følte jeg mig tryg og i gode hænder. Undervisningen er både professionel, grundig og tilpasset den enkelte elevs behov. Teoriholdene er strukturerede og letforståelige, og underviserne formår at gøre selv de sværeste emner spændende og overskuelige. Køretimerne var en rigtig god oplevelse – kørelæreren var tålmodig, rolig og super dygtig til at forklare tingene på en måde, så man hurtigt blev mere sikker bag rattet. Det gjorde hele forskellen for mig, at der blev skabt en tryg atmosfære, hvor man kunne stille spørgsmål og lære i sit eget tempo.

Hvis du leder efter en køreskole med høj kvalitet, er Skaaningstrafikskole uden tvivl det bedste valg!🚗🚗☺️🙌🏼

22 de agosto de 2025

Super fantastisk oplevelse

Super fantastisk oplevelse, rare teori timer med Anders og havde nogle fantastiske køretimer med Tommy som kørelærer.

Gratis sodavand er et plus!

5 de agosto de 2025

Super godt forløb

Jeg syntes det har været et godt forløb, god teori med Tommy som havde mange gode historier. Gode køre timer. vil 100% anbefales til andre der skal tage kørekort.

21 de julho de 2025

Genial kørelærer!

Genial kørelærer!
Tommy har været en super god kørelærer hele vejen igennem. Han er tålmodig, god til at motivere og får én til at tro på, at man godt kan, også når man selv tvivler lidt. Der er altid plads til gode samtaler, grin og en afslappet stemning med plads til lidt sjov og humor, hvilket gør undervisningen både tryg og hyggelig. Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, og det skyldes i høj grad Tommys måde at undervise på. Kan helt klart anbefales!

26 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er en helt igennem fed oplevelse

Det er en helt igennem fed oplevelse! Jeg kørte med Tommy og han er skide sjov. Han får køretimerne til at føles sikre, men sjove. Han gør alt for at man er tryg. Det var en mega god oplevelse og jeg fik kørekortet nemt og hurtigt. Vil helt klart anbefale !!

4 de junho de 2025

Havde givet den 6 stjerner hvis jeg kunne

En helt igennem positiv oplevelse! Kørte med Tommy som der er super god til at lære fra sig, men samtidig også sagtens kunne kombinere det med hyggelige samtaler og humor. Føler ofte jeg høre om dårlige køreskoler med dårlige undervisere og uprofessionelle rammer, men sådan er Skaanings køreskole bestemt ikke. Havde en mega lækker oplevelse og kan klart anbefale det!

27 de maio de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais