Meget behjælpeligt personale, fysisk showroom med mulighed for at se og prøve møblerne. Produkterne har en meget høj kvalitet, og levering er hurtig og effektiv
Veja o que dizem as avaliações
En super god og ekstraordinær service. Jeg har købet en skabsseng usamlet og i original emballage på dba. I forbindelse med samling fik jeg ødelagt et delelement. Jeg kontaktede “Skabssenge.dk... Ver mais
Bestilte en skabsseng og fik kyndig råd og vejledning. Mega god kundeservice, transport/leveringsfirma og ikke mindst montørerne. Jeg kan kun anbefale at handle her. Sengen er SÅ flot. Eneste... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Skabssenge i Nordisk design. Mere boligareal. Flere designmuligheder.
Informações de contato
Islevdalsvej 184, 1. sal, 2610, Rødovre, Dinamarca
- +45 42 90 33 53
- info@skabssengen.dk
- skabssengen.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget fint oplevelse
Vi købte en 160x200 "Murphy Bed" - som er det engelske betegnelse for en skabsseng.
Vores besøg i showroomet i Rødovre var hyggeligt og informativt. Alle modeller var der til at se og lege med. Åbning og lukning var ikke vanskelig - en lettelse, da min kone var bekymret for, at det ville kræve en bodybuilder-fysik at klare. Gasstempler indbygget i sengen gør det hårde arbejde, og den åbnede seng flyder til gulvet med et blidt "bump".
Service i Rødovre var fremragende, alle vores spørgsmål besvares fuldt ud af Kaspar. Vi besluttede at betale Dk. 4000,- for at få samlet sengen til os.
Levering skete til 5. sal. God træning til manden fra transport firmaet - jeg er glad for, at jeg ikke var hjemme. 9 kasser af varierende størrelse og vægt - for det meste bare tunge.
Sengen blev samlet på 4-5 timer af Jacob. En hvirvelvind af underspillet effektivitet - han så ikke engang på den 27 sider lange monteringsvejledning. En mester, med rette stolt af sit arbejde. Jeg nævnte, at vi måske flytter senere på året, og han gav mig et par hurtige tips om korrekt adskillelse. Jeg fjern i blikket med det samme. Det viser sig dog, at han kan skille sengen ad, og samle den igen på det nye sted - for 4.500 kr. Kontakt blot Skabssengen for aftaler.
Sengen er fremragende. Meget solid, nem at betjene og behagelig. Vi bruger en gammel madras, som er 20 centimeter for smal (gæstemadrassen, plejede at ligge på gulvet). Vores nye madras kommer i denne uge, og vi ser frem til dette sidste skridt i det, der har været en meget tilfredsstillende oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Skabsengen.dk.
God og hurtig service
God og hurtig service. Flot website men var også en tur i showroom og se med egne øjne. Meget tilfreds med leverancen og produktet. God koordinering med levering og samling af sengen indenfor få timer samme dag.
Jeg har modtaget verdens bedste seng
Jeg har modtaget verdens bedste seng. Det lyder flot med der skal lige deles op:
1) den fylder utrolig lidt.
2) jeg sover fantastisk godt på den "hårde" madras.
3) den er næsten nem* at åbne og lukke
4) så er skabet faktisk pænt.
5) jeg betalt for at få den samlet og opsat. Det var 100% pengene værd. Der kom een mand, han hed Jacob. Han var fantastisk effektiv. Jeg troede der kom 2 - 3 mand. "Nej" svarede han "Så tager det alt for lang tid. Jeg har efterhånden samlet >100 senge og det tager præcis 3 timere".
Selv med kaffe og sodavandspause arbejde han fortrøstningsfuld videre. Jeg kan kun medgive ham en kæmpe stor ros. Og så var han også utrolig flink.
ad 3) * nej det er pt ikke nemt at slå benet ned og op. Jeg er handicappet. Men jeg er overbevist om det nok skal komme, det skal nok lige slides til. Men jeg er møghamrende bange for at tabe sengen
Firmaet Skabssengen var utrolig flinke og venlige.
Det eneste ➗er firmaet der kom med sengen. Det hedder levering til rendestenen. Jeg bor i stuen. Kors hvor de brokkede sig for at bære det 5 trin op. Jeg havde ikke en jordisk mulighed for bære de mange pakke fra rendestenen og ind i lejligheden. Men de forbarmede sig over mig og smed det nærmest ind. Ærgerligt når alt andet er til:
- sengen: 8 🌟
- Jacob der samlede sengen: 10 🌟
- transportfirmaet: ➗13 SORTE⭐
Dan
Fra kontor til gæsteværelse på 20 sek
Fin kommunikation hele vejen igennem. Meget tilfreds med både seng og opsætning. Klar anbefaling herfra. Og hvor er det genialt med seng der slås ned og er redt på 20 sek. Vi har nu et lille velfungerende kontor der i løbet af et øjeblik “trylles” om til gæsteværelse.
Incredibly happy with my purchase
Incredibly happy with my purchase! I also ordered installation with my purchase right away. This was ultimately the best decision! David assembled the bed with great precision and patience. The other employees were also super helpful, when something went wrong with the delivery I was immediately assisted and they helped me to solve it.
All in all, I am super happy with the product, especially in a studio or small apartment. Is really recommended to purchase this!
God service og korrespondance - men desværre meget hård madras…
Service og korrespondancen med Skabssengen var meget meget fin. Leveringen var som aftalt, ok. Samling af sengen var meget krævende - men det gik - 8 t. senere.. :-) Vi købte også madras v. Skabssengen, den er dog meget hård og her er det en udfordring at en tyk topmadras ikke er optimal, da skabssengen så ikke kan lukkes pænt - denne problemstilling har vi desværre ikke løst endnu!
Tilfreds med sengen…
Sengen er lige som den skal være og overordnet er jeg glad for mit køb. Dog var det lidt frustrerende at sengen blev leveret en dag for tidligt, da jeg nemt ikke kunne have været hjemme.
Desuden så er samleanvisningen simpelthen forfærdelig dårlig. Der er op til flere fejl i den, og det tog 6-7 timer at få den samlet, to mand. Vi har endda begge masser af erfaring med at samle IKEA og JYSK møbler, men det her var next level……
Meget behagelig og kompetent service
Meget behagelig og kompetent service - et produkt som vi er meget glade for.
Super service. Leveret som aftalt. Kan kun anbefale !!
Super god seng, hele vejen igennem
Super god seng! Har haft en af dem i knap et år nu og bruger den som primær seng.
Funktionaliteten er i top og jeg sover som en drøm på madrassen! (ATENA luksus pocketmadras)
For mig har det været et 100% kompromisløst valg!
Vi fik god og ærlig vejledning i butik
Vi fik god og ærlig vejledning i butik. Sengen lever op til vores forventning.
Service helt i top
Vi er virkelig glade for vores skabsseng på 160 cm. Den er god at ligge i og nem at håndtere i dagligdagen, hvor den klappes op hver morgen. Servicen har været helt i top fra start til slut. Vi valgte at få monteret sengen og det var alle pengene værd. Jeg kan varmt anbefale skabssengen.
Seng af rigtig god kvalitet og mega god…
Seng af rigtig god kvalitet og mega god service
Vi er meget glade og tilfredse med…
Vi er meget glade og tilfredse med sengen, leveringen og monteringen. Alt er forløbet professionelt og effektivt.
Kan varmt anbefales.
KAN VIRKELIG ANBEFALES
Super professionel fra køb til montering til brug.
Rigtig god kvalitet og rigtig god service fra firmaet.
Kan kun anbefales!
Fantastisk service og tilgængelig for support før, under og efter køb. Det var en utrolig fin service at seng og skabe kunne opbevares indtil renovering var færdig så den var klar præcis når vi var. Er meget glad for produktet og kvalitet.
Wow - så godt og flot
Fantastisk hjælp ved bestilling af senge og flere højskabe, levering på aftalt dato, montering af alt som aftalt af 2 erfarne og dedikerede folk - der var fuld fokus på kvalitet fra start til slut. Min skabsvæg ligner en million!!! Dette køb er en af mine bedste købsbeslutninger
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt, fantastisk firma samt fantastiske montører
Kan klart anbefale andre at handle hos Skabssengen
Købte en 160 cm bred seng med madras som er alle pengene værd
God service samt god kommunikation fra start til slut
Fantastisk service før køb
Fantastisk service før køb, under montering af sengen samt efter købet af sengen, hvor vi valgt at skifte madrassen uden problemer.
Vi giver 5 stjerner til "Skabssengen"
Vi giver 5 stjerner til "Skabssengen". Den kom til aftalt tid, og vi valgte at få den monteret. Vi kan ikke rose de 2 montører nok. De var hurtige, effektive og påpasselige. Vi har kun en positiv oplevelse med Skabssengen, der fungerer særdeles fint. Tusind tak!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.