Skäggkungen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sen leverans. Varorna som skulle komma på några dagar dröjde flera veckor. Fick ingen info om detta utan fick själv kontakta kundtjänst. Då visade det sig att en av varorna inte fanns i lager och i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Beställde till en present för min pojkvän, skrev i ett meddelande i beställningen att det var en födelsedagspresent till honom och de skrev ett fint meddelande på papper som de skickade med och skicka... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Funkar på mitt skägg samt rätar till mustaschen utan problem med lite försiktighet. Skägget blir rakt och snyggt och håller sig så hela dagen/natten. Lite mustachevax i mustachen och kanske lite sk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Beleza e bem-estar

Handla Skäggkungens utbud av unika kvalitetsprodukter för skägg & mustasch, exklusivt online. 14 dagars öppet köp & leverans inom 1-2 dagar! 👑 Sverigeledande på plattborstar för skägg. ✅ Betala säkert med Klarna!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

286 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Inget att klaga på

Mycket nöjd, inga konstigheter.

31 de maio de 2022

Resposta da Skäggkungen

Hej Fredrik, vad roligt att höra. Det är så en köp-upplevelse skall vara enligt oss. Tack för att du delar med dig!

Snabb leverans. Bra produkter

31 de maio de 2022

Resposta da Skäggkungen

Hej Joe! Tack för att du delar med dig av din köp-upplevelse hos oss. Vi tackar så mycket för detta!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ett företag som levererar

Innehållsrik och detaljerad produktbeskrivning med hållbar leveranstid. Smidigt sätt att handla. Produkten levererad på ett miljömedvetet och säkert sätt.

9 de maio de 2022

Resposta da Skäggkungen

Hej! Kul att du fått denna fina upplevelse gällande ditt köp hos oss. Vi värderar det högt!
Ha en trevlig dag.

Riktigt nöjd med GoldenBeard produkten

Riktigt nöjd med GoldenBeard produkten. Frisk doft och lätt att fördela i skägget. Tummen upp.

5 de maio de 2022

Resposta da Skäggkungen

Hej Jan, stort tack för att du hör av dig och skriver om din upplevelse hos oss! Det uppskattas.
Ha en trevlig dag och helg.

Vädligt bra

Det nästan inte sant, men det är det bästa lösningen som passade mitt skägg, speciellt när den är väldigt vild, blir inte helt rakt nej men gör väldigt bra jobb måste jag säga

4 de maio de 2022

Resposta da Skäggkungen

Hej Abdullah, stort tack för att du tog dig tid att skriva om oss, vi uppskattar detta! Ha en trevlig dag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skäggborsten levde upp till…

Skäggborsten levde upp till förväntningarna 🙏 tvekade en stund men det va helt klart värt det. Lättare att få med sig än en bra hårfön

14 de abril de 2022

Resposta da Skäggkungen

Hej! Vad roligt att du är nöjd med ditt köp, det gläder oss. Ja den tar ju inte så mycket plats i resväskan! Ha en trevlig dag.

Snabba

Snabba, bra, allt till belåtenhet

5 de abril de 2022

Resposta da Skäggkungen

Hej! Vad roligt att höra att du är nöjd, vi värderar det högt.
Ha en trevlig dag.

En snabb leverans

30 de março de 2022

Resposta da Skäggkungen

Stort tack för att du delar med dig av din köp-upplevelse hos oss!

Bra kundservice

Riktigt smidigt hanterat reklamationsärende. Snabb svarstid via mail, smidig lösning på en skäggborste som var helt sönder.

7 de março de 2022

Resposta da Skäggkungen

Hej Jesper! Vad roligt att du är nöjd med vår support och deras arbete & tack för att du delar med dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good website/and good products!

Very good website to buy from trustworthy also their products its very good.

6 de março de 2022

Resposta da Skäggkungen

Hi Timothy, thanks for the kind words - we really appreciate it.
Best regards Skäggkungen

Jättebra kvalité

Snabb leverans! Produkten var kanon och gjorde precis det den skulle med ett extra plus! Supernöjd, skäggkungen rekommenderas starkt!

8 de fevereiro de 2022
Avaliação não solicitada

Resposta da Skäggkungen

Hej Marcus! Tack för din recension, kul att du är nöjd, det gör oss riktigt glada!

Plattborste för skägg

Köpte en plattborste för skägg. Själva borsten kan jag inte uttala mig så mycket om ännu, har bara testat den ett par gånger, måste nog höja temperaturen så blir effekten bättre. Däremot så får Skäggkungen högsta betyg. Enkelt att beställa och snabb leverans direkt hem. Nice one!

2 de fevereiro de 2022

Resposta da Skäggkungen

Hej Olof, vad roligt att höra att du är nöjd med köpet & upplevelsen, det värderar vi högt!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Sådär

Sådär resultat.

1 de fevereiro de 2022

Resposta da Skäggkungen

Hej Jesper, tack för din feedback. Om det finns något vi kan göra för att göra din upplevelse hos oss bättre, så hör gärna av dig till info@skäggkungen.se

Bra produkter

Bra service och Bra produkter. Jag köpte skäggplattborste till min man och han tyckte den var jättebra.

15 de janeiro de 2022

Resposta da Skäggkungen

Hej Tanaram stort tack för att du delar med dig, kul att din man är nöjd.
Hälsningar Skäggkungen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.