Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem professionel behandling. Jeg havde bestilt et skakspil, som jeg opdagede et par dage senere, at en anden også havde bestilt til den samme fødselsdag. I løbet af natten havde jeg fået b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For Søren da de har styr på det derinde ved Skak nørderne. Havde lidt problemer med min ordre. Det blev sku bare ordnet med det samme da jeg skrev ind. Helt fantastisk kundeservice. Og så er kvali... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg modtog et skakspil, som i kvalitet, næsten levede op til min forventning. Levering som lovet. Dog så lang tid, at man lige når at blive bekymret for, om man får en vare. Leverings perioden skal I... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Indkøbet bar præg af en kompetent og servicepræget betjening. Den fysiske levering af varen var perfekt! Venlig hilsen Poul Eriksen

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies
  2. Clube de Jogo de Tabuleiro
  3. Loja de Jogos

Escrito pela empresa

Skak-Imperiet er lavet af skakspillere til skakspillere. Vi tilbyder en brugervenlig platform, som gør det nemt og fornøjeligt at købe skakspil og udstyr. Vores produkter bliver holdt oppe til særdeles høje standarder for at sikre, at vores kunder kan få glæde af vores produkter mange år fremover.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Helt igennem professionel behandling

Helt igennem professionel behandling.
Jeg havde bestilt et skakspil, som jeg opdagede et par dage senere, at en anden også havde bestilt til den samme fødselsdag. I løbet af natten havde jeg fået besked om at min pakke var på vej. Jeg kontaktede derfor Sebastian i et forsøg på at få stoppet pakken inden den gik afsted til mig. I først omgang fik jeg besked, at den desværre var sendt, men 5 min. efter blev jeg kontaktet telefonisk af Sebastian som oplyste, at han havde undersøgt sagen og GLS var lidt forsinket, så han havde fundet pakken og taget den med, således at den ikke blev afsendt.
Jeg kan kun give 5 stjerner, da jeg synes at jeg har fået en helt igennem super betjening og har ingen betænkeligheder ved at handle med denne online butik i fremtiden.

22 de julho de 2025
Avaliação não solicitada

Hej Pia,

Tusind tak for de 5 stjerner og de varme ord! 😊

Vi var heldige at GLS var lidt senere ude end sædvanlig og jeg kunne nå at snuppe pakken. Det var en fornøjelse at tale med dig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Indpakning var utæt for vandskader der…

Indpakning var utæt for vandskader der kan lave vandpletter på brikkene
Nargiza

27 de junho de 2025

Hej Nargiza,

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Hos Skak-Imperiet går vi altid meget op i, at vores pakker er sikkert emballerede, så brikkerne når frem i perfekt stand. Din feedback er værdifuld for os og hjælper os med at blive endnu bedre.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

The finished product is below in…

The finished product is below in expectations of quality, rough finish of the coating and quite cheap interior to hold the pieces, for the amount that is charged I was expecting much more

15 de junho de 2025

Hi Antonio,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that the product didn’t fully meet your expectations 😔
We always strive for high quality, and your comments about the finish and materials are very valuable as we continue to improve our products.

Best regards,
Sebastian from Skak-Imperiet

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og overskuelig webshop og hurtig…

God og overskuelig webshop og hurtig levering

25 de maio de 2025

Hej Jonathan,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, at du synes webshoppen er overskuelig, og at leveringen var hurtig. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive!

God og hurtig levering

28 de abril de 2025

Hej Hans,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både levering og service.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, fint produkt til god pris

25 de abril de 2025

Hej Per,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både produktet og leveringen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Alt i alt god oplevelse

Hurtig forsendelse og fornuftige priser, alt var OK. Hjemmesiden kunne forbedres på væsentlige punkter.

21 de abril de 2025

Hej Bjarne,

Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord! 😊
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både priser og levering.
Du nævner, at der er nogle punkter på hjemmesiden, som kan forbedres — det vil vi meget gerne høre mere om. Hvis du har tid, må du meget gerne skrive til os på info@skak-imperiet.dk

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fint bræt normalt er der vel en extra…

Fint bræt normalt er der vel en extra dronning pr side

1 de abril de 2025

Hej Eik,

Mange tak for din anmeldelse og for din kommentar! 😊
På nogle sæt følger der ekstra dronninger med, mens andre kun har én pr. farve – det afhænger af modellen.

Sebastian fra Skak-Imperiet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais