Veja o que dizem as avaliações
Jeg er desværre meget skuffet over dette skab. Kvaliteten lever slet ikke op til forventningerne – det føles billigt og virker enormt ustabilt, som om det ikke er ordentligt konstrueret. Farven... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg fandt ENDELIG, efter 14 år, mit drømmebord - Wauw. Så glad! Har oplevet hurtig respons på spørgsmål, meget venilig og imødekommende tone, og ikke mindst levering, trods jul og nytår. Bestilte d.... Ver mais
Rigtig lækre skandinaviske møbler til super gode priser. Købt A- Line rundt spisebord. Hurtig levering og fantastisk god kundeservice. Bordet er lige hvad jeg drømte om og så til den pris. Kan meget v... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vores mission er at tilbyde Skandinavisk design af høj kvalitet til overkommelige priser. Vi stræber efter at gøre æstetisk tiltalende og funktionelle produkter
Informações de contato
Rugårdsvej 4,1,2, 5000, Odense C, Dinamarca
- kundeservice@skandiq.dk
- skandiq.dk
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelig god kundeservice
Jeg modtog desværre et beskadiget spisebord - lignede ikke at fragtselskabet havde håndteret pakken forsvarligt. Men kontaktede Skandiq, og de tog fuldt ansvar og sendte et nyt bord lyn hurtigt efter som heldigvis kom helt intakt uden problemer. Super fin service!
Skuffende oplevelse med både kvalitet og farve.
Farven er heller ikke som vist på billederne eller beskrevet som “Mocca Brun”. I virkeligheden fremstår den som en helt almindelig lilla/brun med meget lidt dybde og varme, hvilket er langt fra det indtryk, man får online.
Derudover var der flere små skræmmer i stålet allerede ved levering, hvilket yderligere trækker ned på helhedsindtrykket.
Jeg tilføjer gerne et billede.

Resposta de Skandiq
Hurtig levering og flink kundeservice!
Købte et spisebord hos dem, og hele oplevelsen var god. Kundeservicen var hjælpsom og venlig, og jeg fik hurtigt svar på de spørgsmål, jeg havde. Leveringen var ligeledes hurtig, jeg modtog bordet allerede et par dage efter bestilling. Alt i alt en rigtig fin oplevelse.
Lang levering - fejl på varen.
Lang levering - og da det endelig kom, så så det bare ikke ud som på billederne. Det ligner 2. sortering…
Opdagede det desværre lidt for sent, da vi var på ferie, da det blev leveret.

Resposta de Skandiq
Ekstremt god kundeservice, selv da noget gik galt
Jeg købte et spisebord hos Skandiq, og desværre var det første bord, jeg fik leveret, ikke i orden. Der var problemer med monteringen, og en gevindindsats røg ud under samling. Det var selvfølgelig mega frustrerende.
MEN (og det er vigtigt) Skandiqs kundeservice håndterede det fuldstændig eksemplarisk.
De tog ansvar med det samme, stillede ingen mærkelige spørgsmål og tilbød uden tøven et helt nyt bord, som jeg kunne afhente på deres regning.
Jeg har nu fået det nye bord, og det er helt perfekt.
Fejl kan ske, men måden man håndterer dem på siger alt. Her var servicen i top fra start til slut.
Stor ros til Skandiq. Jeg handler der gerne igen.
Drømmebord
Jeg fandt ENDELIG, efter 14 år, mit drømmebord - Wauw. Så glad!
Har oplevet hurtig respons på spørgsmål, meget venilig og imødekommende tone, og ikke mindst levering, trods jul og nytår. Bestilte d. 27/12 og havde bordet d. 30/12. Lækker kvalitet og fantastisk service.
Rigtig sublim kundeservice
Rigtig sublim kundeservice - og bestemt et sted vi kommer til at handle igen.
Jeg bestilte et spisebord den 3
Jeg bestilte et spisebord den 3. Maj og har her 14. November stadig ikke fået det.
Der har været mailkorrespondance med Kenneth, som egentlig har været ordentlig, men som for en måned siden er stoppet med at svare, formentlig fordi han efterhånden synes det er pinligt at han ikke kan levere bordet. Mon ikke han håber at jeg annullerer ordren.
Jeg burde få bordet forærende så tålmodig og venlig som jeg har været. Det er efterhånden blevet en joke som mine venner og familie alle kender og jævnligt spørger til status på spisebordet og om Kenneth har svaret.
2 stjerner fordi han trods alt var venlig på mail.
Meget tilfreds
Super smukt bord. Nem kontakt til kundeservice. Jeg handler gerne hos firmaet igen.
Super service og venlighed
Virkelig god service og imødekommenhed fra Kenneth!
Alt fra levering til kontakt fungerer super. Selve bordet er af god kvalitet og virkelig flot også.
Varm anbefaling
Flotte borde og god hurtig service 👌🏻☺️
KAN BESTEMT IKKE ANBEFALES - DEFEKT PRODUKT, OG YDERST DÅRLIG SERVICE
Min kæreste og jeg havde længe gået og kigget efter et spisebord, indtil vi faldt over “Sala”, som vi endte med at købe.
Vi afhentede bordet i Odense, hvor hele processen foregik forhastet og uprofessionelt. Vedkommende som udleverede bordet kom for sent, og virkede mildest talt chokerede, da vi spurgte om vi måtte se bordet, inden vi købte det.
Han åbnede den ene side af papkassen den kom i, og vi så den ene overflade sammen, hvorefter han lukkede kassen.
Da vi så kom hjem, havde bordet utallige ridser og mærker langs kanten, samt på bordbenene. Vi havde meget få håndteringer af bordet, og havde kun kørt den hjem fra Odense, før vi opdagede fejlene.
Vi kontakter herefter skandiq for at få vores penge retur, hvor de mener at vi har foretaget alle skaderne, på trods af at vi udelukkende havde fragtet bordet hjem, i den emballage som de havde godkendt.
Efter utallige beskeder frem og tilbage, gav de os et ultimatum hvor vi enten kunne leverer bordet retur i Odense (Vi bord i Esbjerg), og vi ville få 1500kr retur, og hvis vi ville have det afhentet ville de koster 250kr.
Eller behold bordet, og vi ville få 600kr retur. Vi stod derfor overfor to løsningsforslag, hvor vi alt andet end lige ville ende ud med er økonomisk tab, på trods af at de åbenlyst indrømmer at have leveret et defekt produkt.
Vi er meget ærgerlige over situationen, og når man som unge mennesker står og skal flytte ud for første gang, så er dette en meget træls måde at starte sin indflytning ud med. Især når man ender med at skulle “betale” for skader som man ikke har forvoldt.

Kanon service
Min roomie og jeg har længe ledt efter et spisebord. Vi har været rundt på flere webshops uden held. Vi faldt over Skandiq og deres Linley spiseborde.
Vi bestilte og fik bordet leveret i sidste uge.
Det passer enormt godt ind i vores indretning og funktionaliteten er i top.
Vi kan kun anbefale Skandiq, både ift. levering, kvalitet og en suveræn kommunikation hele vejen igennem.
Det er ikke sidste gang vi handler her.
Kæmpe anbefaling hvis man står og mangler et spisebord til billig penge og god kvalitet.
Tak for handlen!
Jeg skriver sjældent anmeldelser på…
Jeg skriver sjældent anmeldelser på Trustpilot, men denne fortjener virkelige at blive delt.
Min kone og jeg havde i månedsvis ledt efter et spisebord, der levede op til alle vores krav. Vi faldt over Sala bordet fra Skandiq, og havde en række spørgsmål til bordet. Selvom vi ringede en søndag aften, tog de telefonen, og var utroligt hjæpsomme med at besvarer alle de spørgsmål vi havde til spisebordet.
Vi endte med at bestille bordet, og fik det leveret blot et par dage efter. Det var godt pakket ind og krævede kun meget minimal samling.
Alt i alt en fantastisk service, og vi kan kun anbefale på det varmeste at handle hos Skandiq.dk
Udbetaler IKKE retur på bord til…
Udbetaler IKKE retur på bord til 10.000!
Min kæreste og jeg har nu været i dialog med Kenneth fra Scandiq i over 2 måneder, efter at et marmorbord var blevet leveret i to dele (knækket midt over) - og der er fortsat ingen afklaring på om vi får vores penge retur.
Først var det “BDT transport som ikke forstod at afhente opgaven” - og nu hvor det endelig er blevet afhentet, og Scandiq har modtaget varen - vil de stadig ikke betale pengene tilbage fra marmorbordet.
+50 beskeder frem og tilbage , siger Scandiq at marmorbordet ikke var pakket “forsvarligt” ??! TIL TRODS for at det er et fragtfirma Scandiq har bestilt til at afhente ?
Magen til useriøs kommunikation og dårlig service skal man lede længe efter.
Kan ABSOLUT ikke anbefales 👎

Resposta de Skandiq
Sjælden har jeg oplevet så god service
Magen til god service skal man lede længe efter. Alt fra spørgsmål inden køb til levering til det ikke helt var hvad jeg forventede til en super løsning på dette er bare helt i top! Finder du et møbel her så tøv ikke et sekund med at handle. Men vær forberedt på ekstra højt serviceniveau! Tak for en god kontakt!
De bedste hilsner fra Holbæk

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering - endda på en helligdag og efter kl. 16 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtigt svar fra kundeservice på mail. Ikke sidste gang jeg handler her!

Virkelig god personlig betjening
Virkelig god personlig betjening. Der var lidt forsinkelse med mit bord som jeg skulle have leveret, men jeg modtog fin kompensensation for det og så kom det endda før tid. Her handler jeg gerne igen!

Resposta de Skandiq
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.