Skibhus Dyreklinik Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse med mine 2 killinger og mødet med dyrelæge Emilie så meget omsorg og tid som ny i klinikken. Dejligt personale føler sig tryg og oplyst . Helt klart at anbefale..

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skulle ikke en gang have 1 stjerne. Ingen empati, følelse eller pædagogik ved aflivning. Min “svigermor” på 90 år kommer derop med sit “barn” hunden. Får at vide den skal aflives men trods det skal... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Veterinário

Escrito pela empresa

Med basis i Tryghed, omsorg og nærhed, behandler vi dine kæledyr på den bedst mulige måde. Skibhus Dyreklinik er en moderne specialiseret smådyrsklinik

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

2 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dyrlægen reagerer

Jeg blev ringet op af min dyrlæge, efter at jeg havde givet udtryk for min utilfredshed ifm behandling af min hund i går. Det var virkelig positivt! Jeg fik tilbudt en ny, gratis konsultation i dag, hvor vi også fik talt ud om min oplevelse fra i går. Både hunden og dens ejer var glade og tilfredse igen, da de forlod dyreklinikken🙂!

11 de maio de 2021

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse.
Min lille chihuahua skulle have fjernet en tand, og det gik bare super godt.
De var gode til at sætte mig ind i hvad der skulle ske, samt svarer på mine spørgsmål.
De var så søde både overfor mig og min lille skat. De behandlede hende så godt, senere på dagen da jeg hentede hende, var hun sløv efter narkose men rigtigt glad for at se sin mor. Jeg har ikke på noget tidspunkt, følt at Tilde ikke var tryg ved den kvindelige dyrlæge som Tilde har. Tværtimod er hun rigtig glad for at se dem.

18 de fevereiro de 2021

Meget dårlig oplevelse.

Meget dårlig oplevelse.
Første gang vi var der, fik vi en dyrlæge med mangel på empati.

Det kunne ikke gå hurtigt nok med at få vores hund vaccineret og vores hund blev ikke behandlet særlig godt.

29 de janeiro de 2021

Kunde gennem mange år.

Mine forældre har altid haft Skibhus dyreklinik og nu har vi selv til vores lille franske blanding. Altid har vi fået god behandling af et sødt og hjælpsomt personale. Vores hunde er altid blevet behandlet godt og været glade når de har fortalt klinik efter bl.a. operationer, vaccinationer.
Vi har aldrig oplevet andet end omsorg og en forståelse for os og vores dyr.

4 de dezembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Trist og meget forkert oplevelse af…

Trist og meget forkert oplevelse af aflivning af min elskede kat .

Jeg valgte Skibhus dyreklinik,både fordi hende der igennem 10 år behandlede min kat ,desværre stoppede og fordi jeg havde være der få gange med min hund,som også blev aflivet i deres klinik.

Jeg fortryder bitterligt,at jeg valgte dette sted i min frustration over desværre ikke,at kende til andre dyrevenlige klinikker.

Min elskede Oliver blev desværre igen syg,formentlig ramt af dårlige nyre endnu engang,så jeg måtte træffe en hurtig beslutning og det blev så jer, Skibhus dyreklinik ,som udgiver jer for at være rummelige,dyrevenlige og omsorgsfulde.

Vi kom desværre ind til en af de værste dyrlæger jeg i mit 55 årige liv har frekventeret.

Hun var kold,kynisk,totalt ligeglad,gad dårligt at se /undersøge min lille kat. Jeg stillede flere spørgsmål som hun enten ikke kunne /gad/formåede at svare på.

Hun stod som en saltstøtte uden den mindste ansporing af et minimum af empati.
Hun var dog så “venlig”at informere mig om,at uanset om jeg valgte, at min kat skulle have taget en blodprøve til videre behandling eller om jeg valgte han skulle aflives,ja så var det lige fint.

Jeg valgte aflivning. Og sikke en trist og kynisk aflivning.

Min elskede lille kat blev dårlig at den bedøvende indsprøjtning (hvilket vist ikke er ualmindeligt) men at den hårde kyniske, uempatiske dyrlæge ikke Engang gad at tørre det opkast af,han havde fået på sig ,da bedøvelsen virkede og han faldt ned i sit eget opkast,på vej til at forlade denne verden... det tilgiver jeg aldrig mig selv for! Jeg måtte bede om papir til både hans opkast i pelsen og til mig selv,jeg stortudede,hvilket jeg troede at dyrlæger i denne situation er uddannet til at takle på en human og medmenneskelig måde,men det var så absolut ikke tilfældet 😭😭😭😭😭😭😭😭

Jeg skulle have valgt og betalt for en aflivning hjemme,af en anden dyrlæge.

Jeg græd som pisket og efter ca 25 min. hvor jeg tydeligt fornemmede at jeg var til besvær og at nu skulle jeg gå, der sad jo andre og ventede,spurgte den kvindlige dyrlæge om jeg var ved at være klar.

KLAR ,hvornår er man klar til at gå ,til at forlade et elsket dyr?..jeg var på ingen måde klar,men da det hele jo handler om penge,profit og kynisme,måtte jeg gå i det VÆRSTE øjeblik i mit liv.

Et er at dyrlægen var ,som hun var,men jeg skal leve resten af mit liv med denne meget kyniske og kolde oplevelse indprentet på min nethinde,det har jeg sgu sindsygt svært ved at tilgive ,både mig selv ,men i den grad også den klinik som brøster sig af at være alt godt og humant. Jeg er vred og meget ked af dette forløb.

Nu har jeg fået en ny lille killling fra Fyens internat og det bliver i hvert fald ikke dem der nogensinde skal røre ham.

9 de outubro de 2020

Dårlig oplevelse.

Dårlig oplevelse.
Skrev forkert race på passport og da vi ønsked rettelse, fik de os at betale igen for deres fejl.
Altså vi betaltex2 for en passport.

15 de julho de 2020

Grotesk forløb!!

I forbindelse med fjernelse af venstre hjørnetand i overmunden på min kat foretaget af den ældre kvindelige dyrlæge på Skibhus Dyreklinik, oplevede jeg et fuldstændig grotesk forløb, som inkluderede 2 fejlslagne operationer, overdoseringer af smertestillende medicin, manglende dokumentation af påståede behandlinger, manglende kontrolrøntgen af kæben efter operation (kontrol af eget arbejde findes ikke nødvendigt), manglende forståelse af korrekt antibiotikabehandling, en fuldstændig stolt accept af en 10% fejlrate ifm. disse operationer (1 ud af 10 patienter skal re-opereres! Tænk hvis det skete på sygehuset..). Endvidere er operationerne foretaget i det, der i daglig tale kaldes ”den urene operations afdeling” se Skibhus Dyrekliniks hjemmeside, hvilket måske årsagen til at der fandtes hårfragmenter, suturrester og infektion i såret?
Efter 4 uger, hvor katten havde store problemer med smerter og med udsigt til endnu en re-operation, turde jeg ganske enkelt ikke fortsætte behandlingen hos Skibhus Dyreklinik. I stedet valgte jeg at søge hjælp hos tandspecialist Jens Ruhnau, TandDyreklinikken, Måløv for at få rettet op på den kvindelige dyrlæges ”arbejde”.
Hos TandDyreklinikken blev der foretaget endnu en operation samt delvis amputation af rask hjørnetand, samme side i underkæben. Amputationen af tanden var nødvendig da området omkring såret og læben i overmunden nu var så hævet og inflammeret pga. Skibhus Dyrekliniks behandling, at katten ikke længere kunne lukke munden uden at tænderne stødte på med øgede ubehag og smerte til følge.
Først efter yderligere 3½ uger med korrekt antibiotikabehandling og kompetent kirurg fik min kat ro og området helede op.
Det der burde have været en ganske enkelt operation blev, pga. Skibhus Dyreklinik, et forløb på næsten 8 uger, 3 operationer, delvis amputation af rask tand, øgede udgifter og værst af alt; unødige smerter og ubehag for min kat. Så inden du overvejer om du vil lade din kat tandbehandle hos Skibhus Dyreklinik syntes jeg at du skal spørge dig selv om dit kæledyr skal ”vinde i lotteriet” og være dén ene ud af 10 patienter som skal igennem et ukendt antal re-operationer inden alt er OK…

I forsøget på at få svar på eksempelvis, hvorfor overdossering af medicin blev tolereret, måtte jeg forsøge 4 gange inden det lykkedes at få et respons. Sagen bliver selvfølgelig overdraget til Forbrugerklagenævnet og Fødevarestyrelsen.
PS. Dokumentation forefindes og du er velkommen til at kontakte mig for at se det.

1 de julho de 2019
logotipo da Skibhus Dyreklinik

Resposta da Skibhus Dyreklinik

Hej Dina

Vi stadig meget uenige i din opfattelse af forløbet hos os.
Desuden føler vi, at vi allerede har været i dialog med dig omkring dette - igennem en længere periode.

Som vi også tidligere har informeret dig om, så er det stadig en mulighed for dig at tage sagen videre til klagenævnet. Her vil dine klager blive behandlet, og vi vil opnå en afklaring om hvorvidt dine anklager er berettiget.

Ved Venlig Hilsen

Skibhus Dyreklinik

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais