Veja o que dizem as avaliações
Jeg har i 16 dage (fra 17.02.2025) anvendt Gurkemejesalve morgen og aften mod et tiltagende, kløende og brændende håndeksem. Det er meget fedtet og tager tid om at blive optaget i huden. Første - ande... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi er eksperter i at hjælpe med hudproblemer. Derfor kan du glæde dig til at opleve naturens apotek sammensat med 17 års klinisk erfaring og laboratoriets bedste ingredienser. Der er nemlig hemmeligheden til smuk og sund hud, og netop derfor vi hjælper så mange med deres hudproblemer. Vi tror ikke på skrap medicin, men mener at årsagen til dit hudproblem skal findes og løses, og ikke blot symptombehandles.
Informações de contato
Dinamarca
- skinfulness.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det bedste til dato
Alt fra serum til cremer virker bare. Selv min datter med svær acne, har fået en flot hud. Jeg er fan. Jeg har de fleste produkter på hylden, alle 4 serummer samt øjen Creme, materialist og lotion og min datter bruger materialist samt Creme. Det virker 100 %. Hvis man vil bruge dine penge godt, så handler man her.
Aldrig har jeg fået bedre service og større effekt på så kort tid.
Aldrig har jeg fået bedre service. Det eneste der overgår servicen er effekten af de produkter vi har købt. Min datter (16 år) hud er som forvandlet på en uge. Ikke helt i balance endnu men virkeligt meget meget bedre. Færre udbrud, mindre rødme og arrene er på retur. På en uge... Jeg er blown away. Bare tak.
Alle pengene værd
Tak til Malin!
Endelig har jeg fundet en fast hudplejerutine, der virker for mig. Jeg bruger både rensemælken, hydraserum og creme hver dag, og kombinationen er fantastisk.
Særligt rensemælken er utrolig mild og fjerner alt skidt uden at udtørre huden.
Siden jeg startede på denne 3-trins rutine, er min hud blevet meget mere ensartet og har fået en sund glød. Det føles som ren luksus hver morgen og aften.
Som ekstra bonus købte jeg læbepromaden. Den virkelig er super lækker og er blevet uundværlig for både mig og mine børn.
Kan varmt anbefales!
Lyt ikke til Malins råd og vejledning
Opdateret svar:
Vi har skrevet sammen i Oktober og November, mens produktgarantien stadig galt, din vejledning var at det skulle have tid. Vi har derefter igen talt i januar og i starten af februar efter jeg havde prøvet at stoppe med at bruge din produkter, og kunne se at det har dem der var problemet. Så det er simpelthen ikke rigtigt det du skriver.
Pointen er jo at hvis du MENS produktgarantien galt havde vejledt mig anderledes, så havde jeg kunne nå at reagere. Men jeg stolede på sin vejledning og derfor er problemet opstået.
Jeg købte og prøvede flere af Malins produkterz og til at starte med lod det til at de virkede rigtig godt på min hud. Så jeg købte nogen flere. Efter noget tid blev min hud underlig, og meget anderledes end den plejer. Jeg kontaktede Malin, og fik at vide at det var huden der skulle have tid til bl.a opbygge en bedre barriere. Altså at det blot skulle have tid. Det var på dette tidspunkt stadig inden for produktiongarantien. Jeg stolede på at dette var rigtigt. Og jeg havde løbende kontakt og fik vejledning og sendte billeder.
Jeg var meget tålmodig, men det blev ikke bedre.
Til sidste besluttede jeg at teste om det kunne være produkterne der i virkeligheden var problemet. Så jeg stoppede med at bruge dem for at se hvordan min hud ville reagere. Efter kort tid begyndte det at gå bedre. Og det var tydeligt at det var produkterne min hud havde reageret på.
Jeg kontakte Malin. Men fik en masse undskyldning og søforklaringer på hvorfor dette kunne være.
Vi var nu selvfølgelig kommer ud over produktgarantien, fordi tiden jo netop var blevet brugt på at give det tid, som Malin havde sagt at det skulle have. Hvis jeg ikke havde fulgt Malins råd og vejledning havde jeg jo returneret inden for produktiongarantien, og havde dermed kunnet få alle mine penge tilbage.
Jeg har kun fået under 1/3 af mine penge igen. Jeg har været i kontakt med Malin, og sagt at jeg virkelig ikke ønsker at skrive denne her anmeldelse. Og jeg havde ønsket at det kunne ordne det stille og roligt.
Men hun har nægter at give mig alle mine penge retur, og svarer ikke på min mails.
Så lad være med at lytte til Malins råd, Slet ikke hvis du oplever at din hud blive værre og/ eller underlig.
At sige at tingene skal have tid, så kunden kommer ud over produktgarantien, er jo et lidt fup nummer.

Resposta de Skinfulness
Jeg er så glad for at have lært…
Jeg er så glad for at have lært Skinfulness at kende. Jeg har længe kæmpet med min hud, både med akne og rosacea. Jeg har været igennem antibiotikakur og isotretionin i forbindelse med hudlægen, og det gjorde at jeg endte med en hud der var i mega ubalance. Det er fantastisk at kunne få specifik og professionel vejledning fra Malin angående hudplejerutine, og det er nogle fantastiske produkter de laver. Jeg kan mærke hvor meget ro min hud har fået og hver dag bliver den bedre og stærkere.
Tak for den altid gode service og fordi I vil tage jer tid til at guide ☺️ - Emma Holst
Bedste produkter og fineste service
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til alle Skinfulness' produkter. Det er topklasse produkter og altid en helt fantastisk service. Jeg bruger både rens, mist, serum, dag- og natcreme - samt den helt uundværlige gurkemeje salve. Før jeg lærte disse produkter at kende, var min hud ofte i ubalance og jeg havde svært ved at finde den helt rigtige serie. Den har jeg nu og den giver jeg aldrig slip på.
God kundeservice og virkelig lækre…
God kundeservice og virkelig lækre produkter.
Virkelig lækre produkter. Store stjerner
Virkelig lækre produkter og jeg kan slet ikke have dem for mig selv. Mine døtre har fundet ud af hvor lækre og virksomme de er. Især gurkemeje salven og mistral mist er store favoritter hjemme hos os.
Store stjerner herfra og suveræn personlig vejledning- tak tak for jer

Virkelig gode produkter.
Virkelig gode produkter og rigtig god og hurtig service. Har handlet der 2 gange og det bliver ikke sidste gang.

Resposta de Skinfulness
Efter 1,5 år med Rosacea og brug af…
Efter 1,5 år med Rosacea og brug af diverse kosmetologers produkter, var min hud så blussende og skadet af alle de kemikalier. 6 mdr tidligere var jeg første gang blevet bekendt med Skinfulness’ gurkemejesalve, men jeg tænkte, at det var for godt til at være sandt. I desperation bestilte jeg den. Efter 2 dage blev mit hud ikke værre. Efter 7 dage var der tydeligt ro på huden og nu her næsten to måneder senere er min hud bedre end jeg turde drømme om. Gurkemejesalven har været en total lifesaver! Jeg bruger den morgen og aften, samt middag hvis jeg har dage, hvor jeg er meget ude i kulden. Jeg er også lige startet op på SPF cremen og den har min hud taget helt i ro, at jeg har indført. Tidligere reagerede min hud kraftigt på nye produkter. Jeg er kæmpe fan 🙌🏻 Det er hammer gode produkter.

Virkelig fantastiske produkter
Virkelig fantastiske produkter. Det er sjældent jeg finder hudplejeserier, der både er naturlige, sunde for huden og er rent faktisk virker med synligt effekt.
Jeg håber, aldrig I stopper med at producere disse serier. Det ville jeg være ked af.

Resposta de Skinfulness
Min “helt” til min Rosacea hud er helt…
Min “helt” til min Rosacea hud er helt klart Gurkemejesalven og jeg er sikker på at den vil være min følgesvend forevigt. Jeg eeeelsker dens konsistens og min hud tager imod den med kyshånd.
Det er tid til at gå lidt videre med at afprøve hydra serum også, da min hud reagerer lidt abnorm nu hvor jeg er på vej i “overgang” - er sikker på at dette også bliver himmelsk.

Resposta de Skinfulness
Jeg har snart været i gang med produkterne fra skinfulness i lidt over en uge jeg bruger dem både til mig og min søn som har noget eksem lige nu har vi ikke fået noget virkning men produkterne virke lækker og jeg håber og tror på at jeg og min søn snart har en virkning☺️
Men super service fra forhandleren og super god vejledning

Resposta de Skinfulness
Gurkemejesalven har gjort at jeg kunne…
Gurkemejesalven har gjort at jeg kunne stoppe med min antibiotikacreme mod min rosasca. Virkelig et vidundermiddel!

Fantastiske produkter
Jeg har efterhånden brugt skinfulness produkter i 4 måneder. Og jeg er SÅ glad for de lækre og naturlige produkter. Samtidig har jeg suppleret med urter og en dermaroller. Jeg ser allerede en stor forskel på min hud. Elsker alle mine produkter, men er især glad for preptid serumet og gurkemeje salven.
Derudover har jeg fået så fin service af Malin. Så tusind tak. Jeg vil anbefale skinfulness til alle ❤️ Jannie kærgaard Pedersen

Dejlige produkter
Dejlige produkter. Er helt vild med rensemælken og den ultimative olie.

Fantastiske danske produkter
Fantastiske danske produkter. Jeg har prøvet rigtig mange brands og produkter gennem årene. Det her mærke vinder stort. Rent naturligt og effektivt.

Resposta de Skinfulness
Super god service og lækre produkter…
Super god service og lækre produkter der allerede har hjulpet mod min rosacea. Klar anbefaling herfra.

Gurkemeje salve 🤩
Hurtig levering og gurkemeje salven er fantastisk. Jeg har siden min sidste graviditet døjet med akne og rødme i ansigtet. Har forsøgt med utallige produkter uden egentlig effekt. Under en måned med gurkemeje salven og nu er rødmen minimal og aknen er stort set væk.
Jeg fortsætter helt sikkert med at bruge jeres produkter.

FANTASTISKE PRODUKTER
WAUW købte gurkemeje salven til min søn på 16 som døjede med uren hud og ømme bumser. Efter blot få dage kunne der ses en forskel på hans hud.
OG man får fantastisk service⭐️
Vil anbefale dette til alle, virkelig kun ros herfra♥️

Resposta de Skinfulness
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.