Momenteel geef ik deze score op basis van de snelheid van levering en de beschikbaarheid van de klantenservice. Voor het product is het nog te vroeg (2 weken). Nog niet afgevallen, ook geen verander... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Skinnylove heeft leven veranderd in positieve zin ❤️ 7 op 7 coaching Ben nu anderhalf jaar bezig en mijn gewicht is -19kilo maar dat niet alleen dankzij skinnylove kan ik terug rustig slapen door... Ver mais
Ik heb het een eerlijke kans gegeven. Ik moet 10kg vermageren. Ik neem de Glucostop en Lever detix 3 maanden. Dit heeft geen effect op mijn lichaam. Nu combineer ik dit reeds een week met day en night... Ver mais
Super snelle levering (minder dan 24u). Wat een service!!! Ook tevreden van de producten. Enkel de ochtend en namiddag drank krijg ik niet binnen. Smaken verschillen natuurlijk 🤷♀️
Detalhes da empresa
Wat doet SkinnyLove voor jou? ✅ Vet verbranden ✅ Energie & vitaliteit ✅ Stralende huid ✅ Geen maaltijdvervanger ✅ 100% natuurlijk en veilig ✅ Doe het nu
Informações de contato
Bélgica
- skinnylove.be
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kopen in volle vertrouwen
Kopen in volste vertrouwen ! Zij weten als geen ander waar ze mee mee bezig zijn in de samenstelling van alle ingrediënten/receptuur van hun producten. Top kwaliteit en het product doet wat het beloofd ! Heel tevreden.

Resposta da Skinnylove
Vragen had ik en kreeg snel een…
Vragen had ik en kreeg snel een antwoord waar ik iets mee verder kon.
Maw ik werd goed geïnformeerd en geholpen

Werkt voor geen meter.
Werkt voor geen meter.
Mij weeral laten vangen...

6 maanden ZONDER resultaat
Ik heb langer dan 6 maanden skinny love gebruikt: ochtend en namiddag poeder, fat burner, choco in de ochtend, fat burner night, crackers. En maximaal de eetadviezen gevolgd. Ik ben geen gram afgevallen, echt niets om heel die periode. Ik heb meermaals advies gevraagd maar dan was het antwoord: neem nog wat meer producten.
Bepaald moment heb ik gevraagd naar de 100% garantie maar daar geen antwoord op gekregen.
Ik kan me voorstellen dat het werkt voor mensen die voor skinny love veel suikers en slechte koolhydraten aten, maar ik at al vrij gezond. En jammer genoeg geen resultaat!
Snelle levering maar helaas na 3 weken…
Snelle levering maar helaas na 3 weken inname leverdetox geen resultaat , buikvet zelfde , geen gram minder

Resposta da Skinnylove
Wauw wat een ontzettend mooi bedrijf is…
Wauw wat een ontzettend mooi bedrijf is SKINNYLOVE! De producten zijn zo goed en puur. Een mega aanrader!!

De service
De service, de vriendelijkheid, de coaching… kortom jullie zijn puur en net zoals jullie producten uniek!

Resposta da Skinnylove
Ik kan maar niet gewoon worden aan de…
Ik kon niet gewoon worden aan de smaak. Te peperachtig.
Blijkbaar de verkeerde pot besteld en niet de minder pikante versie genomen.
Door zeer goede hulp en begeleiding van de coach van skinny love is het allemaal rechtgezet.
Ook heeft ze mij extra geholpen in hoe ik het produkt het beste kan gebruiken . (Met dank hiervoor )

Resposta da Skinnylove
Steeds snelle en correcte levering

Zeer treverden met Skinny Love
Ik ben zeer tevreden over de producten van skinny love. Ik gebruik de producten nu al enkele jaren en merk dat het mijn gezondheid verbeterd & immuunsysteem enorm versterkt.
Wat ik erg waardeer is dat de reviews echte mensen zijn die hun eigen ervaringen met de producten delen .
Ze leveren ook nog eens super snel .

Resposta da Skinnylove
Het enige minpuntje is dat de doos…
Het enige minpuntje is dat de doos beschadigd was maar de inhoud was ongeschonden.
Dit is waarschijnlijk bij Bpost gebeurt en niet bij jullie.

Resposta da Skinnylove
Ik ben pas begonnen met skinnylove en…
Ik ben pas begonnen met skinnylove en echt ik raad het iedereen aan. De trek in zoete dingen verdwijnt als het ware.Ik heb geen gekke zoette aanvallen meer al na eerste gebruik!! Moet je nagaan Helemaal goed toch! Dusss.... Ik zou zeggen begin te bestellen bij skinnylove! Als jij op een gezonde manier gewicht kan verliezen zonder strenge dieet waarbij je letterlijk jezelf verhongert en de hele dag chagrijnig bent en uren in de sportschool bent.Waar wacht je nog op begin skinnylove te bestellen. VERLIES GEEN TIJD, VERLIES GEWICHT zoals de slogan van
Skinnylove!💚💛 Top Top Familliebedrijf is het! Tevreden Klantje!!👍

Nieuwe smaken
De nieuwe smaken vind ik veel beter. Fijn dat ze steeds innovatief blijven.

Superlekker,hongerstillend,neemt de…
Superlekker,hongerstillend,neemt de drang naar zoet af.

Resposta da Skinnylove
Een zeer goed product dat werkt,spijtig…
Een zeer goed product dat werkt,spijtig dat het zo duur is. Met een pensioentje niet evident