Skinnylove Avaliações

3.014
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Momenteel geef ik deze score op basis van de snelheid van levering en de beschikbaarheid van de klantenservice. Voor het product is het nog te vroeg (2 weken). Nog niet afgevallen, ook geen verander... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skinnylove heeft leven veranderd in positieve zin ❤️ 7 op 7 coaching Ben nu anderhalf jaar bezig en mijn gewicht is -19kilo maar dat niet alleen dankzij skinnylove kan ik terug rustig slapen door... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb het een eerlijke kans gegeven. Ik moet 10kg vermageren. Ik neem de Glucostop en Lever detix 3 maanden. Dit heeft geen effect op mijn lichaam. Nu combineer ik dit reeds een week met day en night... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super snelle levering (minder dan 24u). Wat een service!!! Ook tevreden van de producten. Enkel de ochtend en namiddag drank krijg ik niet binnen. Smaken verschillen natuurlijk 🤷‍♀️

Detalhes da empresa

1. Beleza e bem-estar

Wat doet SkinnyLove voor jou? ✅ Vet verbranden ✅ Energie & vitaliteit ✅ Stralende huid ✅ Geen maaltijdvervanger ✅ 100% natuurlijk en veilig ✅ Doe het nu

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

3 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

(3.014)

126 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kopen in volle vertrouwen

Kopen in volste vertrouwen ! Zij weten als geen ander waar ze mee mee bezig zijn in de samenstelling van alle ingrediënten/receptuur van hun producten. Top kwaliteit en het product doet wat het beloofd ! Heel tevreden.

31 de março de 2025

Resposta da Skinnylove

Hoi Petra, wat leuk dat je zo tevreden bent over onze gezonde producten. Van harte bedankt voor je fantastische review 🙏💚💛💚 Wij willen dat al onze klanten een betere en vooral gezondere versie van zichzelf worden. Pas dan is onze missie geslaagd.
Blijf ook zeker gebruik maken van onze gratis online coaching via whatsapp op het nummer +32 472 97 10 73
Ik stuur je nog een leuke getuigenis van mezelf over de leverdetox, enjoy en keep up the positive vibe 👍💪

Snelle levering en goede begeleiding

Snelle levering en goede begeleiding

26 de março de 2025

Resposta da Skinnylove

Dag Veronique, wij vinden het geweldig dat je ons een 5sterren-review hebt gegeven. Wij staan inderdaad 24/7 met een team van ervaren SkinnyLove coaches klaar om je te helpen met al je vragen op het gratis whatsapp nummer +32 472 97 10 73
Moest je ooit eens in de buurt zijn van onze shop in Kontich, spring dan zeker eens binnen voor een leuke babbel of om wat producten te proeven. Wij helpen je met heel veel passie voor ons vak graag verder💚💛💚
Tot slot stuur ik je nog een leuke getuigenis over mezelf waarin ik in het kort uitleg hoe SkinnyLove mijn leven heeft veranderd. Enjoy🙏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vragen had ik en kreeg snel een…

Vragen had ik en kreeg snel een antwoord waar ik iets mee verder kon.
Maw ik werd goed geïnformeerd en geholpen

7 de março de 2025

Resposta da Skinnylove

Nathalie, dankjewel voor deze review. Ons team zet zich elke dag voor 100% in om jullie te helpen en te begeleiden en dit met veel enthousiasme. Jullie kunnen steeds gebruik maken van onze coaching via ons whatsapp nummer 0472/971073. Gezonde groeten Sofie -14kg en fitter dan ooit tevoren.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Werkt voor geen meter.

Werkt voor geen meter.
Mij weeral laten vangen...

17 de março de 2025

Resposta da Skinnylove

Skinnylove werkt bij iedereen, je moet Skinnylove de tijd geven om zijn werk te doen. Wij gaan jou vandaag nog contacteren en je verder helpen. Team Skinnylove

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

6 maanden ZONDER resultaat

Ik heb langer dan 6 maanden skinny love gebruikt: ochtend en namiddag poeder, fat burner, choco in de ochtend, fat burner night, crackers. En maximaal de eetadviezen gevolgd. Ik ben geen gram afgevallen, echt niets om heel die periode. Ik heb meermaals advies gevraagd maar dan was het antwoord: neem nog wat meer producten.
Bepaald moment heb ik gevraagd naar de 100% garantie maar daar geen antwoord op gekregen.
Ik kan me voorstellen dat het werkt voor mensen die voor skinny love veel suikers en slechte koolhydraten aten, maar ik at al vrij gezond. En jammer genoeg geen resultaat!

27 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering maar helaas na 3 weken…

Snelle levering maar helaas na 3 weken inname leverdetox geen resultaat , buikvet zelfde , geen gram minder

26 de fevereiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hoi Cindy, dikke dankjewel voor je fantastische score en review🙏
Onze leverdetox is één van onze topproducten die de vetverbranding gaan stimuleren. Wil je echter verschillende kilo,s verliezen? Dan raden wij aan om dit te combineren met onze kuur of één van onze heerlijke dranken met dubbele vetverbranding. Wist je trouwens dat we elke dag gratis online coaching geven via whatsapp op het nummer +32 472 97 10 73 en dat 24/7
Als bedankje stuur ik je nog een leuk filmpje over een dame die dankzij de fantastische producten van SkinnyLove terug happy is, enjoy💚💛💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle en correcte afhandeling…

Snelle en correcte afhandeling bestelling

24 de fevereiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Christ’l, dankjewel voor je review. Ons team doet er alles aan jullie bestelling zo vlug mogelijk uit te leveren en onze coaches staan 7 dagen op 7 klaar om jullie te helpen via ons whatsapp nummer: 0472/971073. Gezonde groeten, team Skinnylove

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wauw wat een ontzettend mooi bedrijf is…

Wauw wat een ontzettend mooi bedrijf is SKINNYLOVE! De producten zijn zo goed en puur. Een mega aanrader!!

10 de março de 2025

Resposta da Skinnylove

Susanne, dank u voor deze mooie review. Naast onze natuurlijke producten staat ons team ook 7 dagen op 7 klaar om jullie te helpen en al jullie vragen te beantwoorden, Wij zijn bereikbaar via ons whatsapp nummer: 0472/971073. Gezonde groeten Sofie -14kg en fitter dan ooit tevoren.

De service

De service, de vriendelijkheid, de coaching… kortom jullie zijn puur en net zoals jullie producten uniek!

27 de fevereiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Annick, dankjewel voor deze review. Ons team zet zich elke dag voor 100% in om jullie te helpen en te begeleiden en dit met veel enthousiasme. Jullie kunnen steeds gebruik maken van onze coaching via ons whatsapp nummer 0472/971073. Gezonde groeten team Skinnylove

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik kan maar niet gewoon worden aan de…

Ik kon niet gewoon worden aan de smaak. Te peperachtig.
Blijkbaar de verkeerde pot besteld en niet de minder pikante versie genomen.
Door zeer goede hulp en begeleiding van de coach van skinny love is het allemaal rechtgezet.
Ook heeft ze mij extra geholpen in hoe ik het produkt het beste kan gebruiken . (Met dank hiervoor )

19 de fevereiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dominique, onze original Skinnylove is pittig van smaak maar wij hebben ook een zachtere versie, de fruity. We nemen even contact met jou op. Gezonde groeten team Skinnylove

Het product is altijd snel gelevert

Het product is altijd snel gelevert

3 de fevereiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Martine, dankjewel voor je review. Ons team zet zich elke dag in om jullie bestellingen zo vlug mogelijk te leveren en onze coaches staan 7 op 7 klaar om jullie te begeleiden via ons whatsapp nummer 0472/971073. Gezonde groeten team Skinnylove

Zeer treverden met Skinny Love

Ik ben zeer tevreden over de producten van skinny love. Ik gebruik de producten nu al enkele jaren en merk dat het mijn gezondheid verbeterd & immuunsysteem enorm versterkt.
Wat ik erg waardeer is dat de reviews echte mensen zijn die hun eigen ervaringen met de producten delen .
Ze leveren ook nog eens super snel .

29 de janeiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dankjewel voor deze review. Met skinnylove slank je af op een gezonde manier. Ons team staat 7 op 7 klaar om jullie te helpen en te zorgen dat alles zo vlug mogelijk geleverd wordt. Jullie kunnen ons steeds bereiken via ons whatsapp nummer 0472/971073. Gezonde groeten team Skinnylove

Perfect

Snel afgeleverd

30 de janeiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Jeannine, dankjewel voor deze review. Ons team zet zich elke dag in om alle bestellingen zo vlug mogelijk bij jullie te leveren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle service en goed product!

28 de janeiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hoi Anja, wat leuk dat je ons een 5 sterren review hebt gegeven. Ons team zet zich elke dag in om onze gezonde producten zo snel mogelijk bij onze klanten te laten bezorgen.
Wist je trouwens dat je ons dagelijks 24/7 kan bereiken via whatsapp op het nummer +32 472 97 10 73
Als klein bedankje stuur ik je nog een fantastische getuigenis over een dame die maar liefst 45 kg is afgeslankt door de krachtige werking van onze SkinnyLove kuur. Enjoy 💚💛💚

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het enige minpuntje is dat de doos…

Het enige minpuntje is dat de doos beschadigd was maar de inhoud was ongeschonden.
Dit is waarschijnlijk bij Bpost gebeurt en niet bij jullie.

3 de fevereiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hallo Saskia, heel erg bedankt voor je review. We doen altijd ons best om onze klanten zo snel als mogelijk van hun producten te voorzien. Wist je trouwens dat we ook gratis online coaching geven 24/7 via Whatsapp op het nummer +32 (0)472 97 10 73 - gezonde groeten Sofie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben pas begonnen met skinnylove en…

Ik ben pas begonnen met skinnylove en echt ik raad het iedereen aan. De trek in zoete dingen verdwijnt als het ware.Ik heb geen gekke zoette aanvallen meer al na eerste gebruik!! Moet je nagaan Helemaal goed toch! Dusss.... Ik zou zeggen begin te bestellen bij skinnylove! Als jij op een gezonde manier gewicht kan verliezen zonder strenge dieet waarbij je letterlijk jezelf verhongert en de hele dag chagrijnig bent en uren in de sportschool bent.Waar wacht je nog op begin skinnylove te bestellen. VERLIES GEEN TIJD, VERLIES GEWICHT zoals de slogan van
Skinnylove!💚💛 Top Top Familliebedrijf is het! Tevreden Klantje!!👍

12 de fevereiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Dankjewel Inaya voor deze mooie review 🙏.
Skinnylove werkt vetverbrandend, hongerstillend en gaat je zin in zoet doen verminderen. Schudden en drinken, Skinnylove doet al het werk. Jullie kunnen ons steeds bereiken voor meer uitleg of hulp op ons whatsapp nummer 0472/971073. Gezonde groeten team Skinnylove

Nieuwe smaken

De nieuwe smaken vind ik veel beter. Fijn dat ze steeds innovatief blijven.

27 de janeiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Nina, dankjewel voor je review. Alain is constant bezig met aanpassingen en nieuwe producten.
Vergeet onze coaching niet via ons whatsapp nummer 0472/971073. Gezonde groeten skinnylove team

Superlekker,hongerstillend,neemt de…

Superlekker,hongerstillend,neemt de drang naar zoet af.

20 de janeiro de 2025

Resposta da Skinnylove

Hoi Iris, dankjewel voor je fantastische score.
We appreciëren je mening enorm en zijn blij dat je dit wilde delen.
Wist je trouwens dat ons team 24/7 klaarstaat om op al je vragen te antwoorden en dat via Whatsapp op het nummer +32 472 971073
Om je nog meer te motiveren stuur ik je nog een leuke getuigenis door, enjoy and keep up the positive vibe💚💛💚

Gezonde groetjes van team SkinnyLove