Ik heb het een eerlijke kans gegeven. Ik moet 10kg vermageren. Ik neem de Glucostop en Lever detix 3 maanden. Dit heeft geen effect op mijn lichaam. Nu combineer ik dit reeds een week met day en night... Ver mais
Super snelle levering (minder dan 24u). Wat een service!!! Ook tevreden van de producten. Enkel de ochtend en namiddag drank krijg ik niet binnen. Smaken verschillen natuurlijk 🤷♀️
Skinnylove heeft leven veranderd in positieve zin ❤️ 7 op 7 coaching Ben nu anderhalf jaar bezig en mijn gewicht is -19kilo maar dat niet alleen dankzij skinnylove kan ik terug rustig slapen door... Ver mais
Ik geloofde er eigenlijk niet in, maar wou toch proberen, omdat ik meer en meer begonnen wegen, wat slecht voor mijn rug en knieprothesen. Ik neem gewoon iedere avond een grote tas heet water met twee... Ver mais
Wat doet SkinnyLove voor jou? ✅ Vet verbranden ✅ Energie & vitaliteit ✅ Stralende huid ✅ Geen maaltijdvervanger ✅ 100% natuurlijk en veilig ✅ Doe het nu
Bélgica
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Was snelle levering.
Ben nog maar 2 weken bezig met de druppeltjes lever detox. Smaakt wel heel lekker, dus dat is een meevaller. Het resultaat wacht ik nog even af.

Resposta da Skinnylove
Kort en bondig :Een heel goed product smaakt lekker en is gezond 🥰, milieu vriendelijke verpakking en snelle levering.
Hartelijk bedankt Alain en Co🤗❣️🪷

Resposta da Skinnylove
Lors des promos, tarifs intéressants; envoi et livraison rapide, produits bien emballé.

Resposta da Skinnylove
VOORAL BLIJ MET HET PRODUCT "LEVERDETOX"
Mijn vertering is duidelijk beter en wat ik niet verwacht had, is dat mijn psoriasis beter wordt, de jeuk is bijna volledig weg zelfs. Ik doe verder, (ondanks de slechte smaak van de druppels;))

Resposta da Skinnylove
Goede,snelle levering,kan van produkt (lever detox)nog niet veel zeggen,net bezig,maar ben hoopvol

Resposta da Skinnylove
Bij bestelling krijg je onmiddellijk een persoonlijke boodschap, je krijgt ook telkens vriendelijke reactie op je vragen maar dikwijls vaag. Ik had gevraagd naar de verhouding cafeine, want camelia bevat ook cafeine. Het antwoord was, zoals een tas koffie.
Maar van de ochtendfruity trillen m'n handen tegen de middag en moest ik enorm veel gaan plassen. Vochtafdrijvend is het zeker..
Je krijgt vage antwoorden, dat is omdat je meer water drinkt (ik dronk al voldoende water). En ik nam al geen volledige dosis van de ochtendversie. De smaak van de spirulina laat dat niet toe.
Ik heb het een kleine 2 weken geprobeerd. Je hebt wel wat minder zin in zoet.
De immunity booster nam ik langer maar geen opvallend verschil gemerkt.
Misschien helpt het bij sommigen, maar zelf vind ik het zijn geld absoluut niet waard.
Ik ben een kleine vier weken bezig met skinnylove… ik snoep nog nauwelijks, ik schud en drink met veel gemak en ik ben ondertussen 3,3 kg kwijt. Ik was eerst nogal terughoudend, ik moest de smaak wat wennen (ik was een grote, zoete snoeper) …
Ik ben de smaak ondertussen goed gewend en ik vind het zelfs al lekker. Ik vind snoepjes nu te zoet.
Ik voel me ook ontzettend goed. Ik heb zelf een intolerantie voor lactose en allergieën aan allerlei voedingsmiddelen… dit is voor mij echt een verademing. Dankjewel !

Ik bestelde de AX1
Zeer goed product! Zeer tevreden van! Wel prijzig, maar met de korting valt het al wat beter mee.
Levering vlot & correct verlopen
Helemaal content!

Resposta da Skinnylove
Sinds ik skinnylove gebruik voel ik me veel beter in mijn vel.momenteel op 1 maand 4kg kwijt en daarjuist de kippensoep geprobeerd en super lekker.
De bestellingen komen ook telkens stipt op tijd.

Resposta da Skinnylove
Ik vind het niet te drinken!Jammer weer geld kwijt voor niks.
Ik gebruik **SkinnyLove** al sinds het allereerste begin – ja, echt vanaf het ontstaan – en ik kan oprecht zeggen: het is **super**! Het heeft mijn leven op zoveel manieren positief beïnvloed. Wat begon als een nieuwsgierigheid, groeide al snel uit tot een vaste waarde in mijn dagelijkse routine.
De producten zijn **puur, natuurlijk en effectief**. Geen overbodige rommel, enkel wat je lichaam écht nodig heeft. Ik voel me fitter, energieker en vooral lichter – zowel letterlijk als figuurlijk.
Wat ik geweldig vind aan SkinnyLove is dat het niet zomaar een “product” is, maar een **levensstijl**. Het motiveert, ondersteunt en helpt je op een duurzame manier gezonder te leven. Zelfs na al die jaren gebruik ik het **nog steeds dagelijks**, met evenveel overtuiging als in het begin.
**SkinnyLove werkt. Punt.** En ik blijf het met liefde gebruiken.
Een dikke aanrader voor wie zich écht goed in z’n vel wil voelen!
Brigitte ♥️

PRIJS IS GOED NU NOG PROBEREN OF DIT HELP DIT LATEN IK ZEKER WETEN