Heel blij met Skin Rebel Pro! Ik gebruik de Active Wash Gel (heerlijke geur!) en de Hydra Plus Booster, die lekker ruikt en super snel intrekt. Ik houd het liefst mijn skincare routine simpel en gebru... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zij hebben echt kennis van huidproblemen en geven eerlijk advies over wat je kan doen om het op te lossen. Ook vragen over de producten worden zorgvuldig en snel beantwoord De producten zelf zijn he... Ver mais
Pakket met 3 dagen thuis, alleen jammer dat er geen track en trace gestuurd wordt.
De producten van Skinrebelpro zijn heerlijk en doen hun werk goed. De producten werden heel snel geleverd. Mijn klanten in de salon en ik zijn erg blij met Skinrebelpro!
Detalhes da empresa
No Nonsens skincare. Huidverbetering voor iedereen. Een deskundige kijk op de huid, innovatieve formules en effectieve combinaties en concentraties van actieve ingrediënten.
Informações de contato
Postbus 20, 5500AA, Veldhoven, Holanda
- 06-21300070
- info@skinrebelpro.nl
- skinrebelpro.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dankbaar
Al zoveel bestellingen gedaan bij Skin Rebel Pro. Elke keer weer super snel en netjes geleverd. Top producten waar ik en mijn klanten zeer tevreden over zijn!!! Toppertje!!!
Met kennis, snel en eerlijk
Ook vragen over de producten worden zorgvuldig en snel beantwoord
De producten zelf zijn heel huidvriendelijk en geven zeker verbetering. Mijn huid is erg opgeknapt sinds ik de producten van SkinRebelPro gebruik
Snelle levering.
Snelle levering.
Product was al bij me bekend en goed. Ik heb het eerder besteld

Fijne kwalitatieve producten
Fijne kwalitatieve producten, goede service, snelle verzending en goede kennis van zaken. Heel erg tevreden!

Resposta da Skinrebelpro SkinCare
Ik gebruik de productem sindskort en…
Ik gebruik de productem sindskort en ben zeer tevreden! Super service en altijd gezelligheid!!
Geweldige producten voor een goede…
Geweldige producten voor een goede prijs zeer klantvriendelijk
Verzending

Good customer service
Héérlijke producten
Ik heb de eyecream, vit c serum en hydrating masker aangeschaft om te proberen. Vind de producten heel fijn, subtiele geur en het trekt heel snel in, het masker is het ergst binnen een paar seconden is het ingetrokken. Mijn huid zal het wel nodig hebben. Héérlijke producten,

Resposta da Skinrebelpro SkinCare
Super product voor een betaalbare prijs
Fijne producten, aangepast op wat mijn huid nodig heeft. Heerlijke geur, goed gehydrateerd en een stralende huid. Meer dan tevreden over en ook niet onbelangrijk, heel betaalbaar!