Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

My package got lost and is missing for about 2 weeks, currently being investigated upon my request with DHL. Requested SKINS NL to mark this as a complaint and refund me, in order to place another... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolutely love Skins. They have an outstanding selection of niche perfumes you simply won’t find everywhere- truly curated and unique. What really sets them apart is their customer care. Their team... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Cosméticos e Perfumes

Sinds 2000 biedt Skins Cosmetics een bijzonder assortiment internationale nichemerken op het gebied van huidverzorging, parfum en beauty.

Informações de contato

Respondeu a 51% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

SNOB VIBE

Skins heeft mooie parfums en de winkels zien er strak uit. Maar er hangt gewoon een snob vibe. Je loopt naar binnen en het voelt alsof je eerst beoordeeld wordt voordat iemand de moeite neemt om je te helpen. Het personeel komt vaak koel en ongeïnteresseerd over, waardoor je je totaal niet welkom voelt.
Parfum kopen hoort leuk te zijn, een beleving, praten over geuren en ontdekken wat bij je past. Maar hier voelt het eerder ongemakkelijk dan ontspannen.
En dat is echt zonde. Ik geef veel geld uit aan parfum en heb ook al voor enorme flinke bedragen bij Skins Cosmetics gekocht, juist daarom valt dit extra op. Op deze manier haak ik gewoon af, dat hele snobistische gedoe maakt het voor mij geen fijne plek meer om te komen. En dan hebben we het nog niet eens over de gierigheid m.b.t. het geven van proefjes dat is echt een blamage.......

18 de abril de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

My package got lost and is missing for…

Requested SKINS NL to mark this as a complaint and refund me, in order to place another order.
So far they are refusing until the result of the investigation comes - which can take 8 more days.
This is such poor customer service and treating the customer like they are at fault. I have spent numerous emails with Skins and DHL to inquire about the order, and having my funds on hold for such a long time. Would recommend anyone ordering to prepare to be treated like this, sadly. I will also go further to Thuiswinkel Disputes Committee for such an unfair practice towards your customers.

14 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een van de beste cosmetica webshops in…

Een van de beste cosmetica webshops in Nederland. Ik winkel er al een aantal jaar en ben inmiddels VIP klant geworden. Je krijgt altijd leuke cadeautjes en samples bij je bestelling. Wordt altijd netjes verpakt en goed verzonden, nooit problemen gehad. Fijne assortiment je kan er echt van alles vinden.

Misschien een idee om extra levels toe te voegen aan de membership, want zit nu al lange tijd op level 5, denk dat meerdere mensen dit hebben.

13 de abril de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Weinig aandacht voor de klant in filiaal Enschede

Als je niche parfum verkoopt, mag je ook een speciale ontvangst als klant verwachten. Eerder werden wij heel prettig geholpen in Utrecht. Afgelopen week dus met dezelfde verwachting naar de winkel in Enschede gegaan. Daar aangekomen werd er niet naar ons omgekeken. De dames waren druk aan het kletsen met bekenden (geen klanten iig) een hele aardige jongeman heeft ons prima geholpen. Maar we moesten wel zelf aangegeven dat we graag hulp wilden. Voor iemand die van plan was een mooi bedrag te betalen voor een exclusieve geur was dit wel een teleurstelling. Een aankoop van een geur gaat ook om de beleving. Die was er helaas in Enschede niet. F

10 de abril de 2026

Absolutely love Skins...

What really sets them apart is their customer care. Their team is knowledgeable, responsive, and genuinely helpful. They assisted me quickly with both a faulty delivery and loyalty points, which made the whole experience seamless.
A rare combination of exceptional products and excellent service. Highly recommended.

2 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koop je proefjes ,zou een kortingbon…

Koop je proefjes ,zou een kortingbon bij zitten 5 proefjes voor 26,- vind ik wel duur.Maar met kortingsbon van 10,- vond ik het oke.Kortings bon nooit gekregen ondanks ik een mail gezonden heb ....waar ook geen reactie op kwam.

Jullie reactie:Jammer dat ik hier geen foto s kan delen als bewijs dat ik het meerdere x contact heb gezocht.Jullie zijn gewoon een klant kwijt Ik bestel mijn Acne parfum ergens anders zelf zonder korting toch goedkoper.

En ik weet hoe spam werkt ....

1 de abril de 2026

Resposta de Skins Cosmetics

Dankjewel voor dit bericht. Graag bevestigen wij dat wij onder deze gegevens geen recent contact hebben ontvangen. Wij nodigen je graag uit om ons te mailen met jouw ordernummer naar webshop@skins.nl zodat wij je verder kunnen helpen. Voor de volledigheid vermelden wij alvast dat de vouchercode automatisch per e-mail word verzonden. Kijk voor de zekerheid ook in de spam folder, wellicht dat deze onverhoopt daar terecht is gekomen. Mocht het alsnog niet boven water zijn, dan horen wij het uiteraard graag.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben al een tijd VIP-klant bij Skins…

Ik ben al een tijd VIP-klant bij Skins Cosmetics en kom normaal gesproken veel bij Skins in Nederland en bestel veel online .Daar ben ik altijd tevreden over.
Maar eerlijk is eerlijk,Skins Cosmetics Hamburg is voor mij echt een klasse apart.
Ik kom voor mijn werk elke maand in Hamburg en ga dan eigenlijk altijd even langs. Wat mij daar elke keer weer opvalt, is hoe klantvriendelijk en betrokken ze zijn. Ze nemen echt de tijd voor je, luisteren goed en denken met je mee.Wat ik vooral bijzonder vind hun kennis .Over bijna elke parfum kunnen ze iets zinnigs en eerlijks zeggen. Geen standaard verkooppraatje, maar oprechte uitleg en advies dat ook echt klopt met wat je ruikt en ervaart.Ze zijn super behulpzaam, ervaren en gewoon heel prettig in de omgang. Je voelt je daar echt welkom. Dit is eigenlijk super Nederlands , de verkopers in Nederland vind ik echt hautain geworden helaas , ze kunnen echt leren van de store in Hamburg . Ik ben Nederlands en hou nog steeds van Skins Nederland, maar voor mij is Hamburg echt nummer één geworden. Lieve groeten, Irma

7 de abril de 2026

Snelle reaktie op mail

Er werd adaquaat gereageerd op mijn vragen in de mail en deze werd snel beantwoord. Naar alle tevredenheid opgelost en goede service geboden.

2 de abril de 2026

Great fragrances. Awful delivery

My previous experience was good, enjoying the selection and boxes. Everything was great. But my last order was a disaster. It hasn't arrived for nearly a month due to DHL failure. Support didn’t help; DHL attempted delivery at 11pm, then sent it back the next day. I immediately contacted support on March 23rd who confirmed they'd resend it, it was second attempt. I requested a third attempt since it was a gift and I needed my order. After a week without updates or emails, I saw a refund status in my account. I repeatedly asked for the package, even suggesting delivery to another address, though I never had delivery issues before.

9 de março de 2026

Geweldige service👍🏼vriendelijk contact

Een sample set besteld ,en 1 spuitje lekte en kwam een straaltje uit ,vond het verder geen probleem.Had dat bij de review neer gezet,ze hadden contact opgenomen en krijg het bedrag van de sample set terug gestort.Dat vindt ik nou een geweldige service.Ik ga zeker hier vaker bestellen🥰waren ook super vriendelijk👍🏼❤️

26 de março de 2026

Topervaring!

Vandaag met een vriendin Skin’s in de Runstraat bezocht. Een geurenparadijs waar alle dames deskundigheid en gastvrijheid als aangeboren combineren.
Vriendin en ik (man) wilden allebei een nieuwe geur en hadden wat voorwerk gedaan voor specifieke Frederic Malle geuren. Groot dank je wel aan Sally, die uiterst vriendelijk en persoonlijk de kenmerken en verschillen van de gekozen parfums vertelde. En daarna vroeg of wij ook open stonden voor een ander parfumhuis. Waarna zij ons allebei een geur voorstelde, die alles samenbracht wat we eerder hadden besproken. De geuren zijn niche geuren van 2 verschillende huizen. Die ons beide en bij elkaar onmiddellijk aanspraken. Geluncht, uitgetest en even terug naar Sally voor onze nieuwe geuren: Radical Rose en Ganymede. Topervaring, het was een feestje; dank Sally en team!

23 de março de 2026

Great shop

I'm from Germany and this is already my third order—and I'm more than satisfied! The sample service is great, the items are packaged nicely and securely, and they're shipped really quickly.

22 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

No complaints with my sample set!

In contrast to a few other reviews I have no complaints at all. I ordered a sample set of a perfume, that I just couldn’t find in any store to try out. A blind buy would‘ve been too risky so I stumbled upon skins and everything worked out perfectly! I ordered it to Germany so it took 5 days I think, and it arrived in a great shape.
PS: The perfume smells awesome and I‘ll probably won‘t be able to keep myself from buying a whole flacon.

27 de fevereiro de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fijne winkel

Inmiddels veel en vaak een product gekocht bij skins! Mooie winkels en super fijne producten. 8 van de 10 keer ook heel fijn personeel. Helaas al een aantal keren een ongeïnteresseerd en ongemotiveerd personeelslid gehad welke weinig zin leek te hebben om mij/ons goed te helpen. Vandaar de 4 sterren ipv 5.

25 de fevereiro de 2026

Een slechte beleving

Voor het assortiment verdienen zij 4-5 sterren, mooie verzameling van wereldwijde producten voor de service nog geen 1 ster! Klantenservice onbereikbaar, neerbuigend personeel, het niet kunnen ontvangen van kritiek, en het willen domineren van gesprekken bij het plaatsen van een recensie.

dit blijkt wel weer uit hun reactie, inderdaad kent een groep mensen elkaar, Amsterdam is een small world, maar delen met elkaar de mening over de service van Skins. Er is niets mis mee met de producten, integendeel, de winkels zijn prachtig ingericht, overzichtelijk maar dat is niet alles. Een klant verwacht service, en zeker. bij online bestellingen!

5 de janeiro de 2026

Resposta de Skins Cosmetics

Dit bericht plaatsen wij ter verduidelijking bij reviews die zijn voortgekomen uit contact met een specifieke klant. Helaas heeft deze persoon ervoor gekozen om via meerdere accounts negatieve beoordelingen te plaatsen, omdat diegene zich niet kan vinden in het gegeven antwoord. Wij kunnen en zullen echter geen eindeloze discussie voeren; daarvoor ontbreekt ons zowel de tijd als de noodzaak.

Levering gelekt maar opgelost

De zeep was leeggelopen in de verpakking. Dit heb ik gemeld bij de klantenservice. Ik kreeg snel reactie en er werd een nieuwe fles Aesop opgestuurd. Hierin kan een bedrijf zich ook onderscheiden. De service als het een keer niet goed loopt. Daar ben ik heel tevreden over.

23 de fevereiro de 2026

Resposta de Skins Cosmetics

Dankjewel voor het compliment Jasper, wat fijn om te horen dat de aangeboden oplossing werd gewaardeerd. Wij wensen je heel veel plezier met jouw online aankoop!

Skins Breda

Vandaag samen met mijn vriendin naar Skins Breda geweest om een mooie geur te kopen . Wij zijn echt super goed geholpen door Ineke . Geduldig liet ze ons verschillende geuren proberen en gaf ons een goed advies. Wij gaan daar zeker nog een keer terug .

19 de fevereiro de 2026

Resposta de Skins Cosmetics

Dankjewel voor het compliment! Wij zullen jouw feedback intern doorgeven aan de boutique.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skins has been really disappointing for…

Skins has been really disappointing for me lately.. Today was the 6th order that got canceled because there was “not enough stock” even though I could order the same product on their site for multiple days in a row (and multiple pieces). When you contact their client service about this, they basically say “not our problem, have a good day”. Not at all what I’m used to from Skins as an almost level 4 member. This was probably my last time buying from them.

19 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne shop beleving Skins Laren!

Vandaag zo leuk en professioneel geholpen door Julia bij Skins Laren! We hadden sinds Kerst een Diptyque, maar wilden dat toch graag ruilen voor een Mojave Ghost. Was allemaal geen probleem en het nieuwe product werd opnieuw zeer mooi ingepakt en ook nog tijd voor een gezellig praatje! En bij vertrek ook nog een super lekker testertje! Zo hoort shoppen te zijn, hartelijk dank!

10 de fevereiro de 2026

Resposta de Skins Cosmetics

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.