Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig hurtig levering. En lille hynde til baby kælk var gået i stykker, jeg sendte 2 billeder med en beskrivelse, dagen efter lander en pakke hos mig, med en ny hynde. Super dejlig nemt! Ikke nog... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået en super god service hos ski tema Jan. Langt udover normal procedure. Varerne kom hurtigt og bytning ingen problemer. Desværre blev retur pakken afleveret forkert sted ( min fejl), m... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Er det måske en fusker side!?? Bestilte 2 stk. "Stiga Pacer 2-Personers Kælk" tirsdag d.6/1-26. På hjemmesiden stod der 1-3 dages levering. Jeg fik straks en "ordrebekræftelse" og en ma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt igennem gedigen service! Bestilte mig en skaljakke i november til første skiferie med familien i Januar. Varene blev leveret hurtigt. På ferien oplevede jeg dog en defekt lynlås i brystlommen.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de esportes de inverno

Escrito pela empresa

Alt til Ski, snowboard og langrend

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Mega god service

Mega god service. Jeg modtog en sms om at en af mine varer ikke var på lager. Fik opgraderet til en bedre vare uden beregning. Lynhurtig levering.

26 de fevereiro de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ikke forsvarligt pakket til forsendelse.

Skitema.com havde pakket min vare ind i en masse tape i stedet for en kasse, boblekuvert eller anden normal indpakning. Så varens emballage var umulig, ikke at ødelægge.
Heldigvis var varen ikke beskadiget og jeg skal ikke returnere den.
Jeg vil nok ikke handle her igen da en intakt emballage er ret vigtigt hvis varen skal returneres eller byttes.

19 de fevereiro de 2020
logotipo da Skitema.com

Resposta de Skitema.com

Hej Lennart,
Du kan altid returnere varen uanset standen på emballagen.
Vi prioritere naturligvis at få varen frem uden skader, som det vigtigste. Dernæst prioritere vi ikke at spilde med ressourcer, som er skadeligt for miljøet. Vi så det ikke som nødvendigt at bruge en masse pap på vare til 74,95,- som allerede kommer i en papkasse.

Mvh Keld -Skitema.com

Mega god service

Mega god service. Ringede der ind da jeg skulle bruge hjælp mht. ski valg til 3 årig og de var super kompetente og hjælpsomme.

18 de fevereiro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har aldrig fået så dårlig service før

Har aldrig fået så dårlig service før, skitema sælger for at sælge ikke for at hjælpe kunderne, de er fuldstændig ligeglade med den ski de sælger, er ret ny på ski og var ude efter mine egne, ekspedienten var virkelig dårlig til at hjælpe og havde alt for travlt med at få solgt nogle ski til mig som jeg slet ikke kan bruge nu jeg er på skiferie. Så fra min side vil jeg sige aldrig køb eller Overvej at købe fra skitema, dårlig butik. Håber folk vil finde et sted hvor de kan få hjælp tilsat finde den rigtige ski, istedet for at haste ved dette firma....

12 de fevereiro de 2020
logotipo da Skitema.com

Resposta de Skitema.com

Hej Rasmus,

Vi kan desværre ikke genkende sagen, men har du fået købt et par ski, som ikke passer til dig, så bytter vi altid med et smil.
Du er mere end velkommen til at komme forbi eller give os et kald på enten 26219744 ell 42156461.

Mvh Keld -Skitema.com

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det er ikke i orden

Det er ikke i orden, at når man bestiller en vare som er på lager, så er den alligevel ikke på lager. Derudover får man ingen information om hvornår man kan forvente varen leveret. Havde jeg vidst, at det tog så lang tid, havde jeg afbestilt, og købt den et andet sted. Nu måtte jeg så tage på ferie uden skilås.

9 de fevereiro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god og kompetent vejledning i…

Super god og kompetent vejledning i forbindelse med køb af skistøvler til vores søn. Derudover fandt vi nogle rigtig fine udlejningsstøvler til vores datter. Alt i alt en rigtig god oplevelse og det er ikke sidste gang vi har handlet her. De bedste anbefalinger herfra.

31 de janeiro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais