Vi rejste med skolen og fik plads på hotel schuss i val t. Da vi opdager skimmelsvamp ringer vil til guiderne, som fortæller os at der ikke er noget at gøre. At leve med skimmelsvamp i en uge har slåe... Ver mais
A empresa respondeu
Beskidt lejlighed. Bus turen hjem var for at sige det mildt forfærdeligt, der var ikke mulighed for at tænde for aircondition. Der blev så varmt i bussen at forruden var så dugget at man ikke kunne... Ver mais
A empresa respondeu
Vi rejste med Skivenue til Val T med Allerød Gymnasium, og det var virkelig en god oplevelse fra start til slut. Turen var godt planlagt, og der var styr på både transport, indkvartering og lif... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg og 3 andre stod for turen til Val Thorens på mit gymnasium. Og allerede efter første møde med Skivenue og Oliver, var vi sat godt ind i det og følte os trygge ved at sende gymnasiet afsted. En for... Ver mais
A empresa respondeu
SkiVenue leverer Danmarks bedste ungdomsrejser til de bedste destinationer i Alperne! Vi fokuserer på gode og trygge oplevelser i Alperne, hvor vi udover at tilbyde gode skioplevelser, også tilbyder sjove events for vores gæster. Vi har været med til alt fra store udendørs fester til skikonkurrencer, fodboldkampe i skistøvler og picnic i sneen. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad vi kan og vil arrangere. Vi laver både rejser for grupper som “blot” vil stå på ski, ligesom vi gerne laver helt skræddersyede grupperejser for skoler.
Kronprinsessegade 8, 2 sal, 1306, København K, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Gode events og glade guider, som var til stede!

Resposta da Skivenue
Der var meget vente tid til at man kunne få sin lejlighed, samt var lejligheden ikke særlig god.
Derudover var der mange fede events, både på pisterne og uden på pisterne, fortsæt dette. Dog ikke nok rosé.

Resposta da Skivenue
Det var en rigtig god tur! Godt organiseret med fede events. Den lejlighed vi fik var også god og havde en virkelig fed uge

Resposta da Skivenue
God tur og gode guider. Kommunikationen var tilstrækkelig og der manglede lidt ingo i bussen.

Resposta da Skivenue
Der har været styr på tingene både på busturene og dernede på selve ferien. Derudover, er det ekstra fedt, st der er planlagt arrangementer såsom picnic. Alt i alt en god tur og guiderne står klar til at hjælpe.

Velorganiseret, gode fællesarrangementer.
Too many left hands var lidt ærgerligt

Resposta da Skivenue
A well organized trip and the planned activities were fun and easy to find in the slopes. It is a shame that the dates for the ski passes were booked on the wrong days for the late bus so the free extra day was eventually wasted. Additionally, it would be nice of SkiVenue to give a list of all the places where the årmband gives a discount because I feel like I missed out on those.

Resposta da Skivenue
Mega fed tur, hvor der var styr på det hele.

Resposta da Skivenue
Fantastisk tur, som hverken kunne gøres bedre eller billigere selv. Guiderne var til stede og opmærksomme på, at alle var glade!

Resposta da Skivenue
Hi! I was one of the few international people participating for the trip. I really enjoyed and I think that most was nicely organized, amazing job!
But the reason why my low review is that talking with the non-danish speakers we would have appreciated some more comunication in english (website is in danish, emails are always in danish, ig-posts and communications are also in danish.The tour organized on the slope I also had to ask for some english translation as I was lost haha). So I would be a little more considerate regarding this :)
Other than that, amazing experience!

Resposta da Skivenue
Det var overskueligt planlagt og der var blevet sendt fint mange info ud der gjorde det hele ret let.
Selve det der blev gjort var også super fedt.

Resposta da Skivenue
Overordnet set var min tur med Skivenue god, men desværre bliver oplevelsen overskygget af vores afgang fra skiområdet.
Vores bus var meget forsinket, grundet protester af landmænd på motorvejene, så ikke Skivenues skyld, men informationen fra guiderne til os var yderst mangelfuld, og meget sent i forløbet anvendte Skivenue deres SMS-service, til at dele informationen med alle.

Resposta da Skivenue
Fantastisk tur med gode pister, guider og events. Skal helt sikkert med igen næste år.
Den eneste grund til at de ikke får 5 fulde stjerner, er fordi de ikke havde mulighed for at lave en aftale udelukkende angående hjemrejse, da jeg ikke havde brug for rejsen derned.

Resposta da Skivenue
Jeg synes at det var en fantastisk rejse. Alt logistik og leje gik fremragende. De to grunde at turen fik 3 og ikke 5 stjerner er:
1. Jeg betalte for en 7 dag pas, hvilket var 400 kr ekstra, og mine venner der betalte for 6 dage kunne også stå for 7. Ski venue sagde at det var stationens liftkort kontor der tog fejl. Men det var alligevel øv at have “mistede” 400 kr.
2. Vi fandt ud af kun på sidste dag, for der ikke blev sagt noget til os, at armbåndet vi fik fra skivenue gav 10% rabat i supermarked og 4€ rabat på øl ved folie douce.
Det er de eneste to ting jeg synes kunne forbedres. Ellers var det en fantastik tur med fantastisk events.

Resposta da Skivenue
Jeg havde ikke noget at klage over på denne tur, alt gik efter planen. Og man kunne nemt få kontakt.

Resposta da Skivenue
Tak for en fed skitur - det forløb trygt og proffesionelt, med en masse fede oplevelser.

Fede arrangementer.
Træls at de ikke fortalte at man kunne få discount der hvor vi handlede ind og på baren.

Resposta da Skivenue
Fin ski tur i 2024, dog lidt ærgeligt med udvalget af kunstnere.

Resposta da Skivenue
Sjovt tur med fine værelser og fede events

Resposta da Skivenue
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.