Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har betalt vare, men har ikke modtaget noget. Ifølge GLS har de heller ikke modtaget pakken. Ordren er fra 16 februar, den 04.03.2026 fik jeg en kopi af ordren (man kan ikke "følge varen", jeg har be... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte to læringsure. De blev leveret meget hurtigt, men desværre var det ene defekt. Jeg mailede til skoleABC og straks næste morgen var der svar: “vi sender et nyt ur og du sender det defekte... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig fin vare. Skulle lige vente ca 4 arbejdsdage. Muligvis pga. Julen. Papkasser varen var i var i stykker og skulle derfor tjekkes ved afhentningsstedet. Emballagen og varen fejlede som ikke n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trods lidt kommunikation frem og tilbage både mail og sms fik jeg en god og personlig kundebetjening. Kort efter var min pakke fremme, og jeg er indtil videre meget tilfreds med produktet.

Detalhes da empresa

5. Loja de artigos para escritórios
  6. Loja de materiais escolares

Sobre skoleABC.DK

Escrito pela empresa

Pålidelig webshop til læring og uddannelse

SkoleABC.dk er din pålidelige webshop for undervisningsmidler, billige kontorartikler og skoletilbehør. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsprodukter, der styrker læring og udvikling hos elever og studerende.

Undervisningsmaterialer og undervisningsmidler

Hos SkoleABC.dk finder du et bredt udvalg af undervisningsmaterialer, der understøtter læringsprocessen. Vores sortiment omfatter alt fra timetimere og hjælpemidler til elever til lærerigt legetøj og praktisk skoletilbehør.

Billige kontorartikler

Vi forstår vigtigheden af billige kontorartikler, der opfylder behovene i undervisningsmiljøet. Vores udvalg af skoleudstyr og kontorudstyr er omhyggeligt udvalgt for at sikre konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Lærerig blog

På vores blog finder du nyttige artikler, tips og tricks til undervisning samt inspiration til at skabe spændende læringsmiljøer. Vi er passionerede om at støtte lærere, pædagoger og forældre i deres vigtige opgave med at uddanne og inspirere børnene.

Gennemsigtig webshop

Vores firma har mange års erfaring inden for undervisningssektoren og har opbygget et stærkt omdømme som pålidelig leverandør af undervisningsmidler. Vi er dedikerede til at give dig den bedste kundeservice og hjælpe dig med at finde de rette produkter til dine behov.

Os kan du stole på

Uanset om du er en lærer, forælder eller studerende, kan du stole på SkoleABC.dk som din pålidelige kilde til undervisningsressourcer, billige kontorartikler, hjælpemidler til elever og meget mere. Besøg vores undervisningsmidler sektion for at udforske vores store udvalg af ressourcer til en effektiv undervisning.

Kvalitet der understøtter læring

Skab den bedste undervisningsoplevelse med vores sortiment af kvalitetsprodukter. Køb nu og oplev, hvordan vores undervisningsmaterialer og skoletilbehør kan gøre en forskel i klasseværelset eller derhjemme. Besøg vores hjælpemidler til elever sektion for at finde de rigtige værktøjer til at støtte børnenes indlæring.

Hurtig og sikker fragt

Hos SkoleABC.dk er vi dedikerede til at sikre en hurtig og sikker fragt og levering af dine købte varer. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig at modtage dine produkter til tiden, og derfor samarbejder vi med pålidelige fragtpartnere. Læs mere om vores fragt og levering for at få alle detaljer.

Fremragende kundeservice

Vi sætter en ære i at tilbyde en fremragende kundeservice. Vores team står altid klar til at besvare dine spørgsmål, hjælpe dig med eventuelle problemer og give dig den bedst mulige oplevelse. Kontakt os via vores kontaktside, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vi tager ansvar for miljøet

Hos SkoleABC.dk er vi bevidste om vores ansvar over for miljøet, og vi har et skarpt fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. Vi stræber efter at tilbyde produkter, der er fremstillet af miljøvenlige materialer og har et minimalt økologisk fodaftryk. Læs mere om vores bæredygtighedsinitiativer på vores information om bæredygtighed (CSR).

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har betalt vare, men ikke modtaget noget.

Har betalt vare, men har ikke modtaget noget.
Ifølge GLS har de heller ikke modtaget pakken. Ordren er fra 16 februar, den 04.03.2026 fik jeg en kopi af ordren (man kan ikke "følge varen", jeg har bedt om, at få pengene igen. Er meget utilfreds. HAR MODTAGET PAKKE, DET DAO DER IKKE KAN FINDE UD AF DET.

4 de março de 2026
logotipo da skoleABC.DK

Resposta de skoleABC.DK

Hej Else
Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse. Som vi skrev om, har vi igangsat en efterlysning hos GLS, men desværre kunne de ikke finde pakken og de måtte erkende, at den er blevet væk.
Det er aldrig før sket for vores leverancer, så vi stod lidt i en ukendt situation.

Du har fået dit beløb for dit køb tilbagebetalt og jeg håber, at du fortsat har tillid til os som virksomhed.

Torben Schmidt, SkoleABC.dk

God kunde betjening

10 de março de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da skoleABC.DK

Resposta de skoleABC.DK

Hej Katrine
Jeg er ked af, at du har oplevet, at vi var længe om at svare. Som skrevet, opstod der lidt forvirring.
Vi har netop i dag igangsat en ny forsendelse til dig.

PS: Vi sender ikke med DAO. Vi sender med GLS. Vi skriver lige en ekstra gang tracking linket, så du kan hente pakken i den rigtige pakkeshop. :)

Torben Schmidt, SkoleABC.dk

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rigtig fin vare

Rigtig fin vare. Skulle lige vente ca 4 arbejdsdage. Muligvis pga. Julen.

Papkasser varen var i var i stykker og skulle derfor tjekkes ved afhentningsstedet. Emballagen og varen fejlede som ikke noget.

12 de dezembro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais