Skolevogn.dk ApS Avaliações 209

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos denne køreskole. Undervisningen var både professionel og let at forstå, og min kørelærer var utrolig tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Verdens bedste køreskole! Skolevogn.dk er en virkelig god og troværdig køreskole. Der er plads til både sjov og løjer men også professionel læring i både teorilokalet og i skolevognen! Her finder du... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skolevogn.dk er en ekstremt god køreskole med fantastiske lærere som hjælper med både at få en fantastisk oplevelse på vejen men også i klasse lokalet hvor de giver dig alt den viden som du skal bruge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefalinger fra min side. Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort hos skolevogn.dk😊 Super søde og sjove teori/kørelærer samt rigtig fint forløb med en billig pris 😄👍 Super skøn k... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Autoescola

Escrito pela empresa

Kørekort til bil, trailer, samt førstehjælp - i et godt og trygt læringsmiljø. Lav dumpeprocent og glade kørelærere :)

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Alle pengene værd😊🤩

Mega god køreskole😊
Rigtige søde kørelærer, det er alle pengene værd.

Jeg har været rigtig glad for at gå på skolen, da jeg har nogle udfordringer, kan varmt anbefales 😊

Tak for alt og jeres gode støtte og jeres gode humør😊
Ikke mindst for en god oplevelse med alle køretimer og teoritimer, samt køreteknisk 😊

16 de julho de 2025

Super godt forløb

Jeg startede på mit kørekort hos skolevogn.dk i marts og har haft en virkelig god oplevelse. Nils gjorde teoriundervisningen let at forstå og samtidig spændende, og Tommy som kørelærer fik mig til at føle mig tryg og godt forberedt på vejen. Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg😄
Kan varmt anbefales!

10 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg startede i marts på mit kørekort…

Jeg startede i marts på mit kørekort forløb hos, skolevogn.dk; ikke nok med at det var en fantastisk oplevelse, med en masse hyggelige og lærerige stunder i både teorilokalet og i skolevognen, så bestod jeg både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Jeg kan klart anbefale at tage kørekort her, jeg har nydt det. Tak for kørekortet, sjove køretimer og fed undervisning, Niels og Tommy.:)
-Ida. (Lunde)

3 de março de 2025

Kuno er legendarisk

Kuno var fantastisk, han lærte, hvordan man laver HLR, ABC og andre måder at redde nogen på, han var også fuld af god humor. Fuldt ud 5 stjerner, nu er det snart tid til min køredel!

9 de julho de 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg havde en super god oplevelse med at tage kørekort hos skolevogn.dk. Tommy og Nils er utrolig engageret og dygtige, samt formår at tilpasse undervisningen til den enkelte elev og dens behov. Jeg var meget nervøs for at skulle ud i trafikken, men min kørelærer Tommy formåede at skabe et trygt rum fra start, hvor der var plads til at blive fortrolig med bilen i mit eget tempo. Tommy er rolig, ærlig og tålmodig, og ligesom der var plads til at lave fejl, var der også plads til anerkendelse. Hvilket jeg satte stor pris på, når man synes det virkede helt håbløst at få det kørekort.

Kæmpe anbefaling at tage kørekort hos Tommy og Nils.

24 de junho de 2025

Perfekt

Kuno vores instruktør var helt genialt, førstehjælps kurset blev meget sjovere, når man har en med erfaring, og gerne vil gøre det sjovt og spændende.

Kan stærkt anbefale

22 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en super god oplevelse med…

Jeg har haft en super god oplevelse med at tage mit kørekort hos Skolevogn.dk, og især vil jeg fremhæve Tommy, som var min kørelærer. Han er rolig, tålmodig og virkelig god til at forklare tingene. Han skaber en tryg stemning, hvor man tør lave fejl og lære af dem og det har virkelig gjort en forskel for mig. Jeg var supernervøs i starten, men Tommy var virkelig god til at håndtere det. Han fik mig hurtigt til at slappe af og tro på mig selv, og det gjorde hele forløbet meget nemmere og mere overskueligt. Jeg har haft det sjovt gennem hele processen både til teori og køretimer. Undervisningen var lærerig, men samtidig hyggelig og afslappet.
Alt i alt en fantastisk oplevelse. Med venlig hilsen Anna Lotta og Aslak

13 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais