Banner for Skoringen - Ulset

Skoringen - Ulset Avaliações 12

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Åsane Senter 43/Storcenter, 5116 Ulset, NO

Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjøpte et par utrolig gode støvler med fôring. Veldig hyggelig dame som hjalp meg. Får alltid god service på Skoringen 👍👍👍

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Calçados
  2. Loja de Bolsas
  3. Loja de bolsas e malas
  4. Loja de Malas e Bolsas

Sobre Skoringen - Ulset

Escrito pela empresa

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

Escrito pela empresa

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

veldig fornøyd

veldig fornøyd. god service

25 de janeiro de 2026

Hei Rigmor

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🌟

Så flott å høre at du er veldig fornøyd og opplevde god service 😊

Med vennlig hilsen

Hyggelig personell

Hyggelig personell. anbefalt butikk.

12 de novembro de 2025

Hei Svein-Ove,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 🤩

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både betjeningen og butikken 😊

Vi setter stor pris på anbefalingen din 🥰

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ikke engasjert betjening

Ikke engasjert betjening. Ikke oversikten.

11 de outubro de 2025

Hei Marianne

Takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager at du opplevde betjeningen som uengasjert og at det manglet oversikt. Dette tar vi til oss og vil jobbe med, slik at vi kan gi en bedre opplevelse fremover.

Effektiv hjelp fra butikken

Jeg kom inn med en klage på et par sko. Det viste seg at butikken ikke hadde størrelsen min. Den ansatte prøvde å ringe en annen butikk og henviste meg dit. Da jeg kom dit, gikk alt knirkefritt, raskt og veldig fint.

28 de setembro de 2025

Hei Beata

Tusen takk for din anmeldelse ⭐

Så hyggelig å høre at våre ansatte hjalp deg videre, og at alt gikk knirkefritt og raskt hos den andre butikken 👟💛

De beste hilsener

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjapp handel med blid,trivelig og…

Kjapp handel med blid,trivelig og dyktig betjening 😊

3 de setembro de 2025
Avaliação não solicitada

Hei Kurt

Tusen takk for din tilbakemelding.

Vi er glade for å høre at du opplevde kjapp handel med blid, trivelig og dyktig betjening 😊

De beste hilsener

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

service. This shop has really good service :-)

Really good service. Will recomend this store :-)

11 de dezembro de 2024

Hi Bente,

Thank you for your kind review! We're thrilled to hear you had a great experience and would recommend our store. 😊

Best regards

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Good service by a smiling and helpful…

Good service by a smiling and helpful saleswoman.

8 de setembro de 2024

Hi Angelika,

Thank you for your feedback! We're thrilled to hear that you received good service from our smiling and helpful saleswoman. We appreciate your kind words 🌞

Kind regards

God service!

God service!

19 de maio de 2024

Hei Lene,

Takk for de fine ordene! Vi er glade for at du setter pris på vår betjening 👏

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kjøpte et par utrolig gode støvler med…

Kjøpte et par utrolig gode støvler med fôring.
Veldig hyggelig dame som hjalp meg.
Får alltid god service på Skoringen 👍👍👍

31 de agosto de 2023

Hei, May-Britt!

Tusen takk for besøket og den positive tilbakemeldingen. Vi gleder oss til å se deg i butikken igjen når du har bruk for flere sko. 🤗

Stine hos Skoringen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk knallservice av hyggelig ansatt

Fikk knallservice av hyggelig ansatt. Alltid god kundebehandling i Skoringen på Åsane Storsenter Arken

15 de novembro de 2022

Hei, Birthe!

Tusen takk for besøket og den flotte anmeldelsen – den varmer. 😍

Stine hos Skoringen

Puma

I liked the shoes.

23 de janeiro de 2022

Hi Souad,

Thank you for your feedback 🤗

Kind regards
Stine, Skoringen

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais