Godt arbejde og ærlig afregning. Jeg har benyttet dette firma og har fået udført godt arbejde. Da opgaven viste sig at være mindre omfattende end først aftalt, så blev afregning foretaget med ærlighed... Ver mais
A empresa respondeu
Meget flot resultat Stor ordentlighed ifht at lukke en fremmed ind i ens hjem. De ting der stod i vindueskarmen var pænt stillet på bordet. De var naturligt ikke flyttet på forhånd da jeg ikke vidst... Ver mais
A empresa respondeu
Steffen har tryllet med mine vinduer. Fik pudset inde og ude. Hvilken fornøjelse. Steffen er grundig og gør et fantastisk stykke arbejde. Kan varmt anbefales 👍
A empresa respondeu
Nemt at lave aftale, hurtigt og effektivt arbejde, som levede op til forventningerne.
A empresa respondeu
Skovgaard Vinduespudsning er drevet af faglig stolthed og fokus på godt håndværk. Jeg er faglært vinduespudser og går op i at leverer rene ruder i høj kvalitet - hver gang. Hos mig får du personlig service, troværdighed og fleksibilitet. Mit mål er, at du altid kan stole på både arbejdet og på mig.
4760, Vordingborg , Dinamarca
Grundig vask og rimelig pris. Og behagelig betjening. Jeg er helt tilfreds.

Resposta da Skovgaard Vinduespudsning
Ordentligt, redeligt og professionelt arbejde. Fin aftale og god pris. Meget flot resultat.

Meget flot resultat
Stor ordentlighed ifht at lukke en fremmed ind i ens hjem.
De ting der stod i vindueskarmen var pænt stillet på bordet. De var naturligt ikke flyttet på forhånd da jeg ikke vidste hvilken dag Steffen kom.

Resposta da Skovgaard Vinduespudsning
Hurtig levering af pudsning af vinduer efter henvendelse
Enkelte små striber men i det store hele tilfreds med pudsning

Resposta da Skovgaard Vinduespudsning
Meget dygtig og grundig.. Meget tilfreds 👏👌. Kan varmt anbefales.

Resposta da Skovgaard Vinduespudsning
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.