Gerade von Antalya gelandet mir einem über 25Jahren alten und lauten Flugzeug. Alles alt und abgegriffen. Board Services war ein Witz. Unfähiges ukrainisches Personal. Nie wieder
Veja o que dizem as avaliações
The in-flight entertainment doesn’t work. The screens are there, but they’re blank white — you can’t even check where you are on the map. The crew contradict each other. One flight attendan... Ver mais
NOE WIEDER!! Wir hatten leider schlechte Erfahrung. Personal unfreundlich, sprechen ukrainisch, die haben auch teilweise Schimpfwörter gesagt zwischen sich… sitze unbequem, beim Kauf, keine feste P... Ver mais
Bin gerade auch auf diese Seite hereingefallen. Ich wollte meiner Schwester helfen, das Formular auszufüllen und wurde erst stutzig, als eine Zahlung von über 100 Pfund verlangt wurde. Gott sei Dank h... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
CLOSED
Informações de contato
Estados Unidos
- skylinetravelexpress.com
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fraude
LET OP. DIT IS OPLICHTING. ER IS NET RUIM 200 DOLLAR VAN MIJN CREDIT CARD AFGESCHREVEN.
Oplichting
Oplichting. Was bezig met het invullen, ook creditcard gegeven. Ziet nergens een prijs staan of een dubbele check waarbij je wordt doorgeleid naar je visa app. Ik kon niet verder, want had onderweg niet mijn paspoort bij. Is ineens bijna €200 gereserveerd op mijn kaart. Ga echt niet verder met paspoort invullen etc. Hopelijk moeten ze dan zelf cancellen. Ook slecht van visa. Willen niet de betaling nu al blokkeren…dit is pure opzettelijke misleiding!
Oplichters!!!Gisteren een Eta aanvraag…
Oplichters!!!Gisteren een Eta aanvraag gedaan via hun site kosten 196 euro op plaats van 19 euro...!!Gelukkig onze bank snel gereageerd en onze creditcard geblokkeerd!Jammer dat zo'n firma mogen zijn geld verdienen op zo manier..Aangifte gedaan bij politie..
FRAUDULOUS website
FRAUDULOUS website: 220 $ asked for the ETA to enter in UK. Real price is 16£. Fortunately, my bank refused the transaction.
Problemas Eta
Necesito contactar con vosotros por una tramitación que no logro finalizar pero si esta abonada y me da error vuestro correo y página.
¿Podéis indicarme dónde contactar con vosotros?
Creo que es una estafa, ma han cobrado sin haber finalizado la tramitación del ETA. a alguien mas le ha ocurrido?
Gracias
Arnaque
Arnaque ! On essaye de vous prélever de 199 Dollars au lieu des 19€ prévus à l'origine !
„Ein Flug, den ich so schnell nicht vergessen werde – leider im negativen Sinn“
Ich bin wirklich enttäuscht und finde kaum Worte dafür. So etwas habe ich in all meinen Reiseerfahrungen noch nie erlebt – und ich bin schon oft mit verschiedenen Fluggesellschaften geflogen.
Am 18.06.2025 flogen wir mit SKY LINE von Antalya nach Köln/Bonn. Schon beim Einsteigen fiel uns die unfreundliche Art der Crew auf – kaum Begrüßung, ernste, abweisende Gesichter. Die Kommunikation war extrem schwierig: Die Crew sprach ausschließlich Russisch oder nur sehr undeutliches Englisch, sodass man kaum etwas verstehen konnte. Deutsch wurde überhaupt nicht gesprochen. Ansagen erfolgten ausschließlich auf Russisch – wir verstanden nichts.
Beim Abflug mussten wir zunächst etwa 30 Minuten im Flugzeug warten – das war noch akzeptabel, da die Belüftung funktionierte. Aber die Ankunft war eine Katastrophe: Wir saßen rund 45 Minuten im stehenden Flieger, die Lüftung war abgeschaltet, die Hitze unerträglich. Kinder weinten, die Luft wurde immer stickiger. Niemand durfte das Flugzeug verlassen, und es gab keinerlei Informationen, warum.
Passagiere baten darum, auszusteigen – auch ich. Ich leide unter Bluthochdruck und bat mehrfach darum, den Flieger verlassen zu dürfen, weil es mir gesundheitlich schlecht ging. Eine Flugbegleiterin stellte sich jedoch direkt vor mich und ließ mich nicht durch. Selbst als die Türen später geöffnet wurden, musste ich warten, bis die hinteren Reihen ausgestiegen waren – obwohl sichtbar war, wie schlecht es mir ging.
Das Verhalten des Kabinenpersonals war aus meiner Sicht völlig inakzeptabel – sowohl menschlich als auch organisatorisch. Ich kann diese Fluggesellschaft leider absolut nicht empfehlen. Aufgrund meiner Erfahrung rate ich von SKY LINE entschieden ab
Scam/oplichting!
Scam/oplichting!
Helaas voor het eerst in mijn leven in oplichting getrapt.
Ontvangen ETA is ook niet geldig !
Deliverd a fake ETA whatch out !
Alles geblokkeerd betreft betaling via noodservice.
I will go to the police a declarate this scam.
Veel te duur, misleiding
Duur
Doorgeven persoonsgegevens aan niet officiële site
Scam
Gisteren 2 ETA's aangevraagd. Ook ik kwam te goeder trouw op deze website en betaal nu meer dan 400 euro in plaats van 32 euro. Ik zag ook geen bedrag voorbij komen tijdens de betaling via Visa. Voor ik het wist zat ik eraan vast. Hopelijk zijn de ontvangen ETA's wel in orde. Ik ga er werk van maken via Visa en via de politie. Want dit vind ik echt schandalig.
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters. Voor 20 pond zouden zij de ETA UK regelen, maar later bleek €200 van mijn credit card te zijn gestolen.
Wucher
Leider kann man nicht 0 Punkte vergeben -
bin auch auf diesen Wucher reingefallen und habe € 220 bezahlt- das Kreditkartenunternehmen kann nicht helfen,
habe bei der Polizei Anzeige erstattet.
Absolute Scam
Absolute Scam. Charged me £167 and the visa hasn't come, don't use this website
Opgelicht
Opgelicht. Hun website lijkt precies op de officiële website van gov.uk. Helaas besteld en 209 euro betaald. Email die ik kreeg heeft geen links met hun website en de ETA die ik had gevraagd is vals.
Dit zijn oplichters!!!!
Dit zijn oplichters met een zeer geraffineerde website en je € 209,00 laten betalen voor iets wat € 19,00 kost voor dat je het in de gaten hebt. Je kunt dit niet meer terug draaien behalve als ze in gebreken blijven met de levering! Dan kun je het achteraf gaan aanvechten 😡
Oplichting!!
Oplichting!!
Oplichting!!! Ik lees meestal eerst reviews voordat ik in zee ga met een bedrijf. Dit keer niet ... Spijt!!! Voor ETA aanvraag bijna 200 euro afgeschreven. Dit kost normaal 12 euro. Schandalig!!! Direct contact met onze bank opgenomen en creditcard laten blokkeren. Bedrag wordt helaas wel afgeschreven. Afdeling fraude ingelicht bij ING. Ik hoop nog wat terug te kunnen krijgen van dit geld. Maar of dat gaat lukken?
Ich bin auch drauf reingefallen
Ich bin auch drauf reingefallen, habe aber auch wieder Geld zurück erhalten.
Aber kann mir irgendjemand sagen, ob wenigstens das ETA echt ist? Ich hab lange auf deb Urlaub gespart und in 3 Wochen geht's los und es sollte dann nicht an der Einreise scheitern ... ich finde nirgends eine Seite, auf der ich die Echtheit prüfen lassen kann.
Scammers
Scammers. Falsely advertised instant approval, when I wrote in they promised to refund. Went back on their word and did not refund, then they tried to fight the dispute straight up lying saying we were trying to defraud them.
These guys are absolute scum bags and scammers.
They try to scam people to pay 190 dollars for Korea Visa application with false advertising when it costs 7 dollars to do it through Korea website.
Edit: These guys are clearly paying people to review bomb with 5 star reviews daily, all the people reviewing have 1 only review in their history.
AVOID !!!!
AVOID !!!!! SCAM !!!! My parents try to apply for ETA from this site . They charge 190$ for one person…No ETA …No reply on my emails ABSOLUTE SCAM
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.