Detalhes da empresa

2. Loja de Camas
  3. Loja de Móveis para Quartos
  4. Loja de Móveis
  5. Loja de colchões

Slaaploods.nl is dé winkel waar je de beste keuze maakt voor je slaapkamer. Onze showroom in Breda versterkt de webshop, zodat je elk product kan komen testen. Als slaapspecialist adviseren wij je graag over jouw beste boxspring, matras of hoofdkussen. Maak altijd de beste keuze, tegen de scherpste prijs! Wij zijn online leverancier mét showroom / winkel van alles voor in je slaapkamer. Wij hebben een groot assortiment waar alles is te vinden voor een heerlijke nachtrust. Wij verbinden fabrikant en klant met elkaar zonder onnodige tussenschakels. Wij bieden een ruim assortiment in boxsprings, matrassen, topmatrassen, kussens, dekbedden en bedlinnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze boxspring hoezen? Zo verander je snel én voordelig de kleur van je bed of boxspring! Wij zijn ook sterk in maatwerk; caravan-, camper- of bootmatrassen zijn allemaal mogelijk. Ook bijzondere afmetingen qua boxspring, hoofdbord of voetenbord is geen enkel probleem. Door de directe samenwerking met de fabrikant kunnen wij een perfecte prijs/kwaliteit garanderen. Wij staan voor onze boxsprings en matrassen! Dit doen wij onder andere door alleen met Nederlandse fabrikanten te werken die met liefde en passie een prachtig, comfortabel en ergonomisch boxspring en matras produceren. Ons assortiment staat ook op de website van onze partner Bol.com. Wij helpen je graag!

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

19 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Aanrader!!

Zeer tevreden over dit bedrijf!

De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De prijzen zijn eerlijk en in verhouding tot de kwaliteit die je ontvangt. Wat betreft de levertijd ben ik erg positief: ze werken snel en nemen telefonisch contact op zodra de bestelling bij hen klaar ligt om samen een leverdatum in te plannen, wat ik als zeer prettig heb ervaren.

Op de dag van levering ontving ik een track & trace en werd ik gebeld door de bezorger om te bevestigen of ik thuis was. Hij gaf aan binnen ongeveer 15 minuten te arriveren, wat ook exact klopte.

Hoewel de montagebeugels helaas niet waren meegeleverd, wat natuurlijk kan gebeuren, werd dit uitstekend opgelost. Ik heb dezelfde avond nog een e-mail gestuurd en ontving de volgende ochtend al een reactie met excuses. De beugels zijn direct naar mij opgestuurd.

Echt service waar je op kunt bouwen.

Kortom, zeker een aanrader! Mocht ik in de toekomst nog iets nodig hebben voor mijn bed, dan is dit bedrijf het eerste waar ik zal kijken.

20 de janeiro de 2026

Boxspringhoezen

nav ervaring collega site slaaploods bezocht.
Duidelijke site en makkelijk bestelling kunnen plaatsen.
Hoezen zijn eenvoudig over bestaande boxspring te schuiven.
Ontzettend blij met het resultaat.

25 de setembro de 2025

Geweldige service

Geweldige service. Vanuit Frankrijk alles besteld omdat men hier geen 210 cm bedden heeft. Alles op afstand zeer goed geregeld en toen bleek dat er een klein foutje was gemaakt waar ik pas 5 maanden later op terug kwam werd dat binnen een uur opgelost. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

19 de agosto de 2025

Geweldig

Na dat we bij een concurrent maanden lang moesten wachten op een voetbord met tv lift, en na veel gedoe eindelijk ons geld terug kregen, kwamen we met slaaploods in contact.

Zij deden er alles aan om ons zo snel mogelijk te voorzien van het artikel waar we al maanden lang op wachtten. Binnen exact 1 week na bestellen, werd ons voetbord met tv lift na duidelijke, snelle en vriendelijke communicatie geleverd.

Super blij dankzij de toppers van de slaaploods.

6 de agosto de 2025

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Er werd goed geluisterd wat onze wensen waren. We hebben rustig mogen testen met goed advies. De blonde dame die ons hielp heeft ook onze dochter heel goed advies gegeven voor matrassen in onze vakantie huis in het buitenland. Wij adviseren zeker deze zaak heel professioneel. Dankjewel voor de juiste keuzes.

23 de janeiro de 2025
logotipo da Slaaploods.nl

Resposta de Slaaploods.nl

Bedankt voor de mooie review. Slaap lekker!

Klantenservice Slaaploods.nl

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slaaploods komt afspraken niet na

Bij Slaaploods hebben wij een bestelling geplaatst nadat zij een verkeerde veel te harde matras hadden afgeleverd. Na een extra betaling van transportkosten, zou vandaag de matras geleverd worden. Afspraak is zelfs schriftelijk bevestigd. De bestelling heeft ons niet bereikt. Slaaploods kan niet zeggen wat er met de bestelling is gebeurd en wat nu de stand van zaken is en geeft de schuld aan Dynalogics die de matras kwijt zou hebben geraakt. Ons contactpersoon is intussen niet meer bereikbaar en verder weet niemand wat zinnigs te melden en zitten wij met een te harde matras, en verloren vrije dag en transportkosten lichter.

Bij Slaaploods is afspraak blijkbaar géén afspraak. Ze zijn niet te vertrouwen.

Bij een eerdere bestelling hebben wij dezelfde ellende meegemaakt. Slaaploods is zeer onprofessioneel en onbetrouwbaar.

Zeer klantonvriendelijk!

25 de julho de 2025
logotipo da Slaaploods.nl

Resposta de Slaaploods.nl

Beste Mirella,

Dank voor uw review. Nogmaals; wat ontzettend vervelend dat de omruiling van uw matras niet is verlopen zoals verwacht. We begrijpen dat dit tot frustratie heeft geleid, helaas ook aan onze kant.

We willen wel graag kort rechtzetten dat het matras op tijd door ons is aangeleverd bij de transporteur, zoals ook later bevestigd is. De vertraging is ontstaan doordat het matras intern bij de transporteur is zoekgeraakt, iets waar wij helaas geen invloed op hebben. Wij hebben u hierover zo transparant mogelijk proberen te informeren, maar de transporteur gaf geen duidelijke antwoorden. Wij hebben meerdere malen contact gehad met de transporteur om uw situatie op te lossen.

Gelukkig is het matras afgelopen weekend gevonden door de transporteur en meteen maandag 28 juli bij u bezorgd. We hopen dat u hier alsnog tevreden mee kunt zijn.

Klantenservice Slaaploods.nl

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede service na aandringen

Bestelling was niet helemaal soepel verlopen maar uiteindelijk goed opgelost. De begripvolle en vriendelijke klantenservice reageert snel. Bed was helaas wel licht beschadigd en ondanks dat ik er foto's van had gestuurd is men daar niet op ingegaan.

8 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nieuwe skai leren matrashoezen gekocht…

Nieuwe skai leren matrashoezen gekocht voor mijn boxspring die geheel leder wit is. De originele waren wat beschadigd. Toen kwam ik de site van slaaploods tegen. Super fijn contact en goed advies. Binnen paar dagen de hoezen binnen. Boxspring weer als nieuw. Bedankt Erwin voor de super service. Mocht er weer een onderdeel vernieuwd moeten worden, dan neem ik meteen weer contact met jullie op! Groetjes, Mariska

20 de março de 2025

Boxspringhoes

Ik had voor mijn boxspring een boxpspringhoes besteld, aangezien we de boxspring een ander kleurtje wilde geven. Na mijn bestelling werd ik gebeld met de vraag of ik de maten wel goed had doorgegeven met passende instructies. Dit vond ik heel netjes, want ik had niet goed gelezen hoe ik de maten moest opmeten. Binnen een week kreeg ik mijn bestelling binnen en de kwaliteit is goed en past precies om de boxspring heen! We zijn er erg blij mee!! Tot mijn verbazing kregen wij een week later per ongeluk nog een keer dezelfde bestelling binnen. Ik heb Slaaploods hierover gemaild en zij waren zo blij dat ik erover had gemaild dat we een cadeautje toegestuurd kregen en een retourlabel!! Heel attent. Ik zou zo weer bestellen bij slaaploods!

26 de julho de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Geen verantwoordelijkheid voor verkeerd advies

Nieuwe matrassen bij slaaploods gekocht. Na een klacht bleek dat het verkeerde matras was geleverd. Dat werd goed opgelost door een nieuwe kern te leveren.

Maar toch sliep het matras niet lekker. Na een aantal maanden toch maar eens gaan informeren waarom het matras niet lekker lag. Nu blijkt dat het verkoopadvies niet goed is geweest vanwege de bedbodem...

Er wordt nu er naar de leverancier gewezen, terwijl het advies door de winkel is gegeven. Daar kan de leverancier weinig aan doen.

Erg jammer dat Slaaploods niet meer verantwoordelijkheid toont voor hun verkeerde advies.

28 de junho de 2024

Zeer goed

Hadden 3 tophoezen voor topmatras gekocht voor schoonvader die toen in ziekenhuis verbleef

Pas na een maand deden we het pak open en zagen we dat er 1 ontbrak.
Heb gebeld en dit werd direct opgelost. Het wordt nageleverd. Zelfs een maand na ontvangst dus.
Bedankt voor het vertrouwen en de vriendelijkheid en begrip van de dame aan de telefoon.

19 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen aanrader

Ik heb geen goede ervaring met deze webshop en ben ontevreden over mijn bestelling, waarna ik onvriendelijk te woord ben gestaan door de klantenservice en niet verder geholpen. Daarom zou ik de webshop niet aanraden.

13 de fevereiro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.