Sledstore Norge Avaliações 2.691

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte Overall Raven Boondocker Dame Grafitt. Men den var dessverre for lang i beina for meg. God kvalitet med mange gode løsninger - bukseseler som holder drakten oppe, glidelås i baken, lufting u... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Glemte hva jeg egentlig opplevde….Først et sjokk; fikk 3 par i 2 forsendelser. Det var e var bestilt bare ett par. Greit å returnere 2 par. Problemer med Vipps betalingen. Det hadde vært ok å beta... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Funker stort sett veldig bra, men leveringstiden synes det burde gå an å knappe litt ned på. Og hvis jeg kan påvirke forsendelses måte vil jeg gjerne at PostNord ikke benyttes,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Likte kjøredress og leveringstid. Liker også nettside godt. Kjøpte en hjelm i størrelse XL (62), har selv hodemål på 59cm. Denne passet bedre min 7 år gamle sønn enn meg selv... Kjørestøvler i stø... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Veículos e Transporte

Escrito pela empresa

Vi selger snøscooterhjelmer, klær, beskyttelser og reservedeler over hele landet. Besøk vår butikk og finn framtiden for snøscooter kjørere allerede i dag.

Sledstore

Escrito pela empresa

Fraktfritt over 2000kr*
Alle bestillinger over 2000kr leveres gratis innen Norge.*Gjelder ikke pakker som som inneholder store og tunge varer.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ok.ok.

Helt ok, litt treg postgang

20 de abril de 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi vil gjerne forklare hvordan forsendelsen går videre.

Når bestillingen din er pakket, mottar du en e-post med sporingsinformasjon. Pakken blir deretter hentet av en av våre lastebiler påfølgende hverdag og fraktet til Brings sorteringsterminal.

Sporingen blir først aktiv når pakken er mottatt og skannet inn på terminalen. Siden lageret vårt ligger utenfor Norge, kan dette ta opptil et par dager. Dersom pakken ble pakket på en fredag etter dagens opphenting allerede har funnet sted, vil den forlate lageret først mandag morgen.

Vi setter stor pris på tålmodigheten din, og håper dette ga litt mer klarhet i leveringen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hva er dette for slags kundeservice...

Bestilte og betalte en foring og en pakning, foringen kom, men ikke pakningen. Sendte mail tilbake å påpekte det, fikk svar at den skulle bli sendt, men ikke sett noe til pakningen.

19 de abril de 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din, og beklager for frustrasjonen dette har medført.

Vi har sett på bestillingen du viser til, og vår kundeservice registrerte samme dag at det skulle sendes ut et helt nytt produkt til deg.

Den nye pakken forlot vinterlageret vårt i Finland dagen etter. Du skal også ha mottatt en e-post med tilhørende sporingslenke i forbindelse med at pakken forlot lageret vårt. Hvis du ikke finner e-posten, anbefaler vi at du sjekker søppelposten/spamfilteret ditt, da den noen ganger kan havne der ved en feil.

Vi håper den nye sendingen kommer raskt frem til deg, og setter stor pris på tålmodigheten og forståelsen din.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

når dere har ting på lager på nettsiden…

når dere har ting på lager på nettsiden og det tar 2, 5 uke for å få varen, da lurer en kunden

13 de abril de 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din, og vi forstår at det kan være frustrerende å måtte vente litt ekstra på en bestilling.

Alle varer som kan bestilles på nettsiden er tilgjengelige for bestilling. Noen varer oppbevares på vårt hovedlager i Polen, hvor størstedelen av produktene sendes fra. Disse varene har normalt en estimert leveringstid på 3–6 virkedager.

Andre varer oppbevares hos underleverandører på ulike steder og sendes via vårt lager i Polen. I slike tilfeller kan leveringstiden bli noe lengre.

Estimert leveringstid vises alltid på produktsiden for hver enkelt vare. Det er varen med lengst leveringstid som avgjør estimert leveringstid for hele bestillingen, siden varen først må ankomme vårt lager før ordren kan sendes videre til deg.

Du kan også se estimert leveringsdato i kassen under valg av leveringsalternativ.

Vi setter stor pris på tålmodigheten og forståelsen din, og håper du mottar bestillingen din så snart som mulig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Delen jeg fikk tilsendt er ikke den…

Delen jeg fikk tilsendt er ikke den delen jeg bestilte

8 de abril de 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din, og vi beklager at varen du mottok ikke var den du hadde bestilt. Vi forstår godt at dette er frustrerende.

Vi har sett på bestillingen du viser til, men kan dessverre ikke se at du har vært i kontakt med kundeservice angående denne saken tidligere. Derfor har vi ikke hatt mulighet til å hjelpe deg videre før nå.

Vår kundeservice vil kontakte deg på e-post så snart som mulig for å finne en løsning. Hold derfor gjerne et øye med innboksen din, samt søppelpost/spam dersom e-posten skulle havne der ved en feil.

Vi setter stor pris på tålmodigheten og forståelsen din.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Treig levering fra post nord

Treig levering fra post nord. Ventet 14 dager på pakke

25 de março de 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår at leveringstid er viktig, og tar dette med oss i arbeidet med å forbedre tjenesten vår.

Pakken er nå tilgjengelig for henting.

TEAM Sledstore

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais