Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Was netjes verpakt zag er goed uit en het zou heel snel geweest zijn,als de post het normaal geleverd was maar post nl deed alsof ik niet thuis was dus kreeg ik het later dat was erg jammer

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is een heerlijke , lichte,zachte en warme deken Heb hem nog niet gewassen, maar neem aan dat als het gewassen is en droog , hetzelfde zal voelen.

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para cama, mesa e banho
  2. Loja de colchões

Sobre Sleep Comfy

NL:
Sleep Comfy – Voor de beste nachtrust 😴

🛏️ Bij Sleep Comfy draait alles om ultiem slaapcomfort. Wij bieden hoogwaardige kussens, dekbedden en beddengoed, gemaakt van de beste materialen voor optimale ondersteuning en duurzaamheid. 💎

💚 Onze focus? Comfort, kwaliteit en tevreden klanten. Met milieuvriendelijke producten en doordachte designs zorgen we voor een heerlijke nachtrust. 🌱

🔗 Ervaar het zelf op sleepcomfy.nl – jouw perfecte slaap begint hier! 🌙

EN:
Sleep Comfy – For the Best Night’s Sleep 😴

🛏️ At Sleep Comfy, we focus on ultimate sleep comfort. We offer high-quality pillows, duvets, and bedding made from the finest materials for optimal support and durability. 💎

💚 Our priority? Comfort, quality, and happy customers. With eco-friendly products and thoughtful designs, we ensure a restful night’s sleep. 🌱

🔗 Experience it yourself at sleepcomfy.nl – your perfect sleep starts here! 🌙

DE:
Sleep Comfy – Für den besten Schlaf 😴

🛏️ Bei Sleep Comfy dreht sich alles um ultimativen Schlafkomfort. Wir bieten hochwertige Kissen, Bettdecken und Bettwäsche aus den besten Materialien für optimale Unterstützung und Langlebigkeit. 💎

💚 Unser Fokus? Komfort, Qualität und zufriedene Kunden. Mit umweltfreundlichen Produkten und durchdachtem Design sorgen wir für erholsamen Schlaf. 🌱

🔗 Erleben Sie es selbst auf sleepcomfy.nl – Ihr perfekter Schlaf beginnt hier! 🌙

FR:
Sleep Comfy – Pour un sommeil parfait 😴

🛏️ Chez Sleep Comfy, notre priorité est le confort du sommeil. Nous proposons des oreillers, couettes et linges de lit de haute qualité, fabriqués avec les meilleurs matériaux pour un soutien et une durabilité optimaux. 💎

💚 Notre engagement ? Confort, qualité et satisfaction client. Avec des produits écologiques et des designs soignés, nous vous assurons des nuits paisibles. 🌱

🔗 Découvrez-le sur sleepcomfy.nl – votre sommeil parfait commence ici ! 🌙

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

198 avaliações

Respondeu a 95% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super service

Twee dekbedden incl overtrek besteld en bij levering was er 1 dekbed met foute afmeting geleverd. Na mailtje nieuw dekbed ontvangen met juiste afmeting en mocht ook nog de foute levering houden. Super oplossing dus zeer tevreden

3 de abril de 2026

Beste Janssen,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat we het snel konden oplossen en dat u tevreden bent met de juiste dekbedden — veel plezier ermee. Als we nog iets voor u kunnen doen, neem gerust contact op via support@sleepcomfy.nl

helemaal naar wens

Ik bestelde een verzwaringsdeken voor mezelf. Het werd een paar dagen later al geleverd en was netjes verpakt & helemaal naar wens.

28 de março de 2026

Beste Evelyn,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat het verzwaringsdeken snel geleverd is en volledig naar wens is.

We wensen u veel comfortabele en ontspannen nachten toe!

Snelle verzending

Snelle verzending , goede communicatie..en zeer tevreden met de kussens

4 de março de 2026

Resposta de Sleep Comfy

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle verzending, de communicatie en de kussens.
Wij wensen u veel comfort en plezier met uw aankoop.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede nachtrust door goede kwaliteit

Ik heb nu 1 nacht onder mijn nieuwe verzwaringsdeken geslapen. Maar voel mij fitter dan ooit. Wat een heerlijke nacht. Snelle levering, mooi product en een geweldige nachtrust. Prijs kwaliteit is goed. Geen ervaring met de klantenservice gehad. Maar als die net zo goed als het product is.

6 de março de 2026

Resposta de Sleep Comfy

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat u zo’n goede eerste nacht heeft gehad met uw nieuwe verzwaringsdeken en dat u tevreden bent over de kwaliteit, levering en prijs.
Wij wensen u nog veel comfortabele en ontspannen nachten toe. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ondanks dat het dekbed te zwaar voor…

Ondanks dat het dekbed te zwaar voor mij was en het retour ging om die reden, toch een positieve review omdat de levering snel ging, correct verpakt was en het contact over het retour prima verliep.

2 de março de 2026

Resposta de Sleep Comfy

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaring.
Het spijt ons dat het dekbed voor u te zwaar was, maar wij waarderen het zeer dat u ondanks dit toch een positieve review heeft achtergelaten. Fijn om te horen dat de levering snel was, het product correct verpakt was en dat het contact rondom de retour goed is verlopen.
Uw feedback is voor ons erg waardevol. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pakket snel binnen en voldoet aan…

Pakket snel binnen en voldoet aan verwachting

3 de março de 2026

Resposta de Sleep Comfy

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij te horen dat uw pakket snel is aangekomen en aan uw verwachtingen voldoet.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en staan altijd voor u klaar als u nog vragen heeft.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Spontaan 50% korting op het tweede…

Spontaan 50% korting op het tweede product, snel geleverd en volledig in lijn met de verwachtingen.

Verzwaringsdeken (b)lijkt echt te helpen om beter te slapen!

18 de fevereiro de 2026

Resposta de Sleep Comfy

Hartelijk dank voor uw mooie en positieve feedback!
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en dat de verzwaringsdeken volledig aan uw verwachtingen voldoet. Het is geweldig om te weten dat deze u helpt om beter te slapen — dat is precies waar we het voor doen.
Uw tevredenheid betekent veel voor ons, en we waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, staan wij natuurlijk altijd voor u klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, goede kwaliteit producten en super goed ingepakt, helemaal top!

20 de fevereiro de 2026

Geachte,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn verheugd te horen dat onze producten en service aan uw verwachtingen voldoen en dat de levering naar wens is verlopen.
Wij waarderen uw vertrouwen en kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een klacht over de hoesloze…

Ik had een klacht over de hoesloze dekbedden en daarbij moeite om in contact te komen met Sleepcomfy. Na wat heen en weer mailen, waarbij ik altijd netjes werd behandeld, ben ik oprecht blij dat het probleem goed is opgelost en zowel sleepcomfy als ik beiden tevreden zijn. En tot mijn eigen verbazing denk ik erover om opnieuw de dekbedden aan te schaffen, want ze zijn zeker voor iemand op leeftijd toch wel heel gemakkelijk.

19 de fevereiro de 2026

Geachte,
Hartelijk dank voor uw fijne woorden. Wij zijn blij dat het probleem naar tevredenheid is opgelost en dat u tevreden bent.
Wat mooi om te horen dat u overweegt de dekbedden opnieuw aan te schaffen. Dat waarderen wij enorm.

Snel en goede kwaliteit

Product zoals in beschrijving. Snelle levering

6 de fevereiro de 2026

Resposta de Sleep Comfy

Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en het verzendproces.
Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback.

Hoofdkussen

Prijs, kwaliteit.. slapen terug aangenaam goed

8 de fevereiro de 2026

Resposta de Sleep Comfy

Wij zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met onze service.
Hartelijk dank voor uw vriendelijke en mooie woorden.
Het is ons een genoegen u van dienst te mogen zijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het levering was op tijd en de…

Het levering was op tijd en de kwaliteit van de product is top.

6 de fevereiro de 2026

Resposta de Sleep Comfy

Het maakt ons erg blij om te horen dat u tevreden bent met het product en het bestelproces.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al enkele jaren 2 Sleep Comfy Coccyx zitkussens.

Ik heb al enkele jaren 2 Sleep Comfy Coccyx zitkussens. En ik kan inmiddels wel beamen dat dit 𝙑𝙊𝙊𝙍 𝙈𝙄𝙅 de ideale oplossing is. Ik gebruik er 1 voor mijn game/bureaustoel waar ik, ondanks mijn onderrugklachten, gerust 3> uur aan mijn bureau kan blijven zitten.
Ik had al vrij snel een 2e besteld en die gebruik ik voor mijn vaste stoel in de woonkamer. Perfect artikel 𝙑𝙊𝙊𝙍 𝙈𝙄𝙅!*
*Ik benadruk mijn beleving met dit zitkussen over hoe ik het ervaar en ik kan geen garantie geven voor anderen.

12 de fevereiro de 2026

Resposta de Sleep Comfy

Het doet ons veel plezier om te horen dat u tevreden bent met het product en het bestelproces. Daarnaast willen wij u hartelijk bedanken dat u voor ons heeft gekozen en voor uw mooie en waardevolle beoordeling.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The worst costumer service ever

The worst costumer service ever. Sleepcomfy made a mistake, sent the WRONG product and, when I asked for a replacement product, accused ME of having switched products and sending in a wrong one, acting in bad faith. I was even willing to still be a client, as long as the product was the correct one, but after being so badly treated, I am forced to follow the due legal course of action.
DO NOT BUY FROM THIS COMPANY. Not only they make mistakes, they also accuse YOU of being responsible for them.

9 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, goede prijs en wij vinden de verzwaringsdeken heerlijk!

4 de fevereiro de 2026

Resposta de Sleep Comfy

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u blij bent met de verzwaringsdeken.
Als we nog iets voor u kunnen betekenen, stuur gerust een bericht naar support@sleepcomfy.nl— we helpen u graag verder.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.