Na een forse aanbetaling niets meer gehoord. Daarna is alsnog iemand langs geweest. Die keurde alle eerdere afspraken af. Toen ik de opdracht terugdraaide heb ik niets meer gehoord. Vele aanmaningen g... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Snel kon een afspraak worden ingepland voor een bezoek aan huis. Verkoper Herman heeft uitgebreid de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen en vervolgens een geschikt aanbod gedaan. Voor... Ver mais
De twee Slowaakse medewerkers hebben keurig werk geleverd. Alles netjes achter gelaten. Uitstekend alles uitgelegd en alles samen getest. De splitairco doet z’n werk goed en krijgt het gemakkelijk... Ver mais
Via sociale media in contact gekomen met Slimair, ben zeer tevreden, goed advies gehad van adviseur Nick de Bruijne👍 Na het ondertekenen van de offerte werd na 3 weken de airco geplaatst door 2 ha... Ver mais
Detalhes da empresa
Airco expert
Informações de contato
Hanenberglanden 59, 7542 ES, Enschede, Holanda
- slimair.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
De 2 mannen die bij mij waren
De 2 mannen die bij mij waren, waren meedenkend , super netjes , geen pauze genomen. Hangt er netjes bij.
Doen het alle 2 goed. Erg blij mee

Top bedrijf
Top bedrijf! Ik heb 2 airco's van dit bedrijf en zeer tevreden. Installatie verliep zeer vlot en zelfs het vuil werd keurig opgeruimd. Gun jullie 6 sterren.🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Resposta da slimair.nl
Goede service gekregen van meneer…
Goede service gekregen van meneer Zakaria. Ik ben tevreden

Resposta da slimair.nl
Helaas geen 10 sterren te geven aan dit…
Helaas geen 10 sterren te geven aan dit bedrijf.
Ik heb een splitair van Kaisai laten plaatsen in 3 kamers.
Deze werken perfect .Ze zijn stil en doen wat ze beloven.
Er werd een kabel niet echt naar mijn zin geplaatst en ik vermoedde problemen.
Echter na 1 e-mail naar het bedrijf en ze kwamen gelijk en hebben het helemaal naar mijn zin gemaakt.
Ook alles op de app geinstaleerd.
Zo blij mee En daarom mijn 5 sterrren
Toppers

Vriendelijk en kundig
Zakaria is een hele vriendelijke monteur, laat alles zien wat hij gedaan heeft en heeft ons lekkageprobleem snel gelokaliseerd en opgelost

Resposta da slimair.nl
Perfect geregeld en heel snel en mooie…
Perfect geregeld en heel snel en mooie gemonteerd doordeweeks monteurs kan dit bedrijf bij iedereen aanraden perfecte airco en erg stil

Vakkundige service
Zakaria is een vriendelijk en vakkundige onderhouds monteur

Resposta da slimair.nl
Er komt een adviseur langs
Er komt een adviseur langs, maakt in overleg met zijn technische dienst een offerte.
Ik wil bestellen, bel naar hun en zij gaan alles in orde maken en een mail sturen. ( dit was gisteren). Geen mail ontvangen, dus ik bel terug vandaag. Alles komt goed alleen de verkoper heeft dingen beloofd die blijkbaar niet kunnen Ivm Facturatie aan professionele “dan hoef jij de BTW niet te betalen. Niet juist, maar goed. Even later telefoon, we kunnen jou bestelling niet aannemen, er is niet genoeg gerekend, ondanks contact met hun technische dienst.
We sturen jou een nieuwe offerte, niets ontvangen, en de vertegenwoordiger is er niet meer.
Wat een gedoe en absoluut geen service.

Resposta da slimair.nl
Slimair stuurt een top medewerker
Zakaria is n top medewerker. Legt goed uit wat hij doet, heeft adviezen en suggesties en levert goed werk!

Aanrader!
We hebben een airco laten plaatsen op de babykamer. Dit omdat het op haar kamer in de winter koudt wordt en in de zomer te warm. Van advies tot aan de oplevering is alles keurig verlopen. Omdat het voor ons nieuw is hebben we de eerste paar dagen veel vragen gehad over de bediening. Ten allen tijden zijn wij correct, geduldig en vriendelijk te woord gestaan.

Onderhoudsbeurt
Zojuist is Zakaria, de monteur van Slimair langs geweest, omdat mij airco(verwarming) niet optimaal functioneerde. Hij ontdekte dat er bij deg montage iets over het hoofd was gezien. Hopelijk is het probleem nu opgelost.

Resposta da slimair.nl
Zakaria heeft alles goed schoongemaakt…
Zakaria heeft alles goed schoongemaakt en ik kreeg ook nog bepaalde adviesen voor het onderhoud van de airco te verbeteren en een zeer vriendelijke man

Een zeer tevreden klant.
Informatie en communicatie is uitstekend. Er werd snel gereageerd op vragen met een adequate beantwoording. Levering en montage binnen een kort tijdbestek, vriendelijke en vakkundige monteurs.

Onderhoud
Zakaria heeft onze airco goed schoongemaakt. Zeer aardige man.

Zorgvuldig
Zorgvuldig
Een gedreven monteur(Zacharia).Werkte zorgvuldig en met passie!!! aanvullend goede info . De airconditioning optimaal te gebruiken!! Klasse

Goed bedrijf
Van begin tot eind goed begeleid. Service is top en we zitten er warmpjes bij. Kortom zeer tevreden.

Onderhoud
ZAKARIA ; Is geweest voor onderhoud, goeie service, en goed uitgelegd. TOP!

Resposta da slimair.nl
Onze airco was nietgoed gemonteerd ,gaf…
Onze airco was nietgoed gemonteerd ,gaf een brommen geluid
Gebeld en de monteur ,zakaria, heeft het prima opgelost
Kortom ik ben tevreden

Resposta da slimair.nl
De monteurs waren heel netjes en…
De monteurs waren heel netjes en correct en hebben de airco prachtig geplaatst. Complimenten voor beide heren.