slimair.nl Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na een forse aanbetaling niets meer gehoord. Daarna is alsnog iemand langs geweest. Die keurde alle eerdere afspraken af. Toen ik de opdracht terugdraaide heb ik niets meer gehoord. Vele aanmaningen g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De twee Slowaakse medewerkers hebben keurig werk geleverd. Alles netjes achter gelaten. Uitstekend alles uitgelegd en alles samen getest. De splitairco doet z’n werk goed en krijgt het gemakkelijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via sociale media in contact gekomen met Slimair, ben zeer tevreden, goed advies gehad van adviseur Nick de Bruijne👍 Na het ondertekenen van de offerte werd na 3 weken de airco geplaatst door 2 ha... Ver mais

Detalhes da empresa

• slimair.nl

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

290 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schoon, snel en prettig in de omgang zijn de monteurs van slimair!! Denken constructief mee!!

Airco voldoet aan onze hoge geluidseisen ! Nu hele nacht goed geslapen met veel frisse lucht.
Installatie ook prettig verlopen, dozen etc alles meegenomen en zelfs gestofzuigd na de installatie

13 de setembro de 2024

Beste heer/mevrouw van Zwieten,

Hartelijk bedankt voor uw positieve feedback. Wij zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met de installatie.

Het is fijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent met de geboden service.

Uw feedback wordt zeer gewaardeerd en mocht u nog verdere vragen hebben, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Amber

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

goede monteurs en goede beschrijving en…

goede monteurs en goede beschrijving en uitleg

28 de agosto de 2024

Beste mevrouw Peeters,

Bedankt voor uw positieve feeback! Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de montage.

Bedankt voor uw vertrouwen in SlimAir.
Mocht u in de toekomst vragen hebben horen wij graag van u!

Lof voor Slimair

Wij zijn echt super tevreden over Slimair; van het persoonlijk advies aan huis tot en met de installatie van de airco, alles verliep soepel. De installateurs waren vriendelijk, werkten goed door, maakten alles schoon en namen onze oude gedemonteerde airco's en al het afval mee. De communicatie en het telefonisch beantwoorden van vragen rondom het hele project verliep zondermeer goed. Wij bevelen Slimair van harte aan.

6 de setembro de 2024

Resposta da slimair.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige review!

We zijn ontzettend blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service, van het persoonlijke advies aan huis tot en met de installatie van de airco. Het doet ons plezier te weten dat onze installateurs vriendelijk en efficiënt hebben gewerkt, en dat alles naar wens is verlopen. We waarderen uw complimenten over de communicatie en het beantwoorden van uw vragen.

Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Nogmaals dank voor uw vertrouwen in SlimAir!

Perfect

Alles was prima geregeld. De adviseur, de monteurs werken vlot en bizonder netjes!!! Ben erg blij met Slimair.

Resposta da slimair.nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. Het is fijn om te weten dat zowel onze adviseur als de monteurs hun werk snel en netjes hebben uitgevoerd. We waarderen het vertrouwen dat u in SlimAir heeft gesteld en zijn verheugd dat u tevreden bent met onze service.

Ervaring mede installeteur.

Tijdens een recent familiebezoek sprak ik met enkele mensen die hun ervaring deelden met Bestair, en helaas vertelden ze hoe ze door agressieve verkooppraktijken en gebrekkige installaties waren benadeeld. Ze ontvingen een factuur van ruim €9.000 voor twee LG binnendelen, één buitendeel en wat extra werk aan leidingen en een dakopstelling.

Bij controle van de installatie bleek dat één van de binnendelen zo ongunstig geplaatst was dat het nauwelijks functioneerde. Tot overmaat van ramp was hen verteld dat onderhoud niet nodig zou zijn, terwijl de fabrikant juist aanbeveelt dit elke 24 maanden uit te laten voeren. Dergelijke nalatigheid kan op de lange termijn grote problemen veroorzaken.

Nieuwsgierig naar het bedrijf, besloot ik onderzoek te doen naar Bestair. Al snel werd duidelijk dat dit bedrijf niet bepaald een goede reputatie heeft, met veel negatieve ervaringen en gedupeerden. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op Slimair, wat mij aanvankelijk deed vermoeden dat dit een doorstart van Bestair was. Echter, na wat verder speurwerk en persoonlijk contact werd al snel duidelijk dat dit absoluut niet het geval is.

Slimair heeft namelijk niets met Bestair te maken, behalve dat ze het klantenbestand hebben overgenomen. Waar Bestair haar klanten in de steek liet, pakt Slimair de zaken professioneel en doortastend op. Ze bieden hulp aan gedupeerden en zetten zich in om eerdere fouten recht te zetten. Slimair onderscheidt zich door haar klantgerichte aanpak en het leveren van hoogwaardige service, iets wat duidelijk wordt gewaardeerd door degenen die met hen in zee zijn gegaan.

Het is verfrissend om te zien hoe Slimair op een proactieve en professionele manier de problemen aanpakt die Bestair heeft achtergelaten. Met hun betrokkenheid en deskundigheid bieden ze een betrouwbare oplossing voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteitsservice. Wat mij betreft, is Slimair een uitstekende partij die haar klanten serieus neemt en werkelijk het verschil maakt.

Heelveel succes Slimair

18 de outubro de 2023

Beste Theo,

Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaringen te delen, zowel met Slimair als de zorgen die je hoorde over Bestair. We begrijpen dat de problemen die je hebt benoemd voor veel frustratie kunnen zorgen, en we zijn blij dat we de kans hebben gekregen om klanten op een betere manier te ondersteunen.

Bij Slimair streven we ernaar om transparantie, professionaliteit en klantgerichte service centraal te stellen in ons werk. We zijn ons bewust van de zorgen rondom eerdere partijen en zijn er trots op dat we proactief kunnen helpen bij het oplossen van problemen die door anderen zijn achtergelaten. Het vertrouwen van onze klanten is onze prioriteit, en we zijn blij te horen dat onze inspanningen op dit vlak worden gewaardeerd.

Nogmaals bedankt voor je steun en vertrouwen. Wij wensen je ook veel succes toe en staan altijd klaar om te helpen waar nodig!

Het Slimair Team

mijn airco systeem

Slimair heeft mijn airco systeem snel en vakkundig geplaatst. De monteurs waren vriendelijk, behulpzaam en zeer vakkundig. het was een prima ervaring.

Beste Jeroen,

Hartelijk dank voor uw review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw feedback helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze klanten.

Mocht u in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Nogmaals bedankt!

Fleur

Slim Airco Masterbedroom

Goeie verkoper, duidelijke uitleg omtrent de Slim Airco passend bij onze wensen. Snelle service, airco keurig en netjes gemonteerd, vriendelijke monteurs. Wij zijn erg tevreden.

4 de setembro de 2024

Beste heer/mevrouw Seebauer,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat onze verkoper u duidelijk heeft kunnen adviseren en dat de Airco goed aansluit bij uw wensen. We zijn ook blij dat de snelle service en de nette montage door onze vriendelijke monteurs naar tevredenheid is verlopen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we waarderen uw vertrouwen in ons.

Nogmaals bedankt voor uw review, en mocht u in de toekomst vragen hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Monteur Frank heeft ons geweldig geholpen …

Monteur Frank heeft ons geweldig geholpen. De airco bleek sterk vervuild en is zeer grondig gereinigd. De schimmel en ander vuil is volledig verwijderd. De monteur beschikt over veel kennis en kunde en zal menige klant goed kunnen helpen en adviseren!

Beste Paul,

Bedankt voor uw review! Super fijn om te horen dat monteur Frank u zo goed heeft geholpen en dat de grondige reiniging van uw airco volledig naar tevredenheid is uitgevoerd. We zijn blij dat Frank's kennis en vakmanschap ervoor hebben gezorgd dat het probleem grondig is opgelost. Hartelijk dank voor het vertrouwen in ons, en we staan altijd voor u klaar als u ons weer nodig heeft!

Anna

Advies & service op niveau

Snel kon een afspraak worden ingepland voor een bezoek aan huis. Verkoper Herman heeft uitgebreid de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen en vervolgens een geschikt aanbod gedaan. Voor vragen en het afstemmen van zaken voorafgaand aan de uitvoering was hij ook steeds direct telefonisch bereikbaar en heeft zodoende een mate van betrokkenheid getoond die met recht onderscheidend genoemd mag worden. 5/5 sterren voor Slimair in deze!

Vr gr,

Jeroen

29 de agosto de 2024

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw prachtige review en het delen van uw ervaring! Wat fijn om te horen dat het gehele proces naar wens is verlopen en dat Herman de tijd heeft genomen om uw wensen goed in kaart te brengen en een passend aanbod te doen. Wij streven er altijd naar om betrokken en goed bereikbaar te zijn, en het doet ons goed te horen dat dit gewaardeerd wordt. We geven uw complimenten zeker aan Herman door. Nogmaals hartelijk dank voor de 5 sterren en voor het vertrouwen in Slimair!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slechte ervaring!

We krijgen ons geld maar niet terug. Er kwam hier iemand ons een airco aansmeren heel pusherig. We zijn in zee gegaan en moesten 500 euro aanbetalen was een all in prijs. Vervolgens was onze hele order weg en we hoorde ook maar niks zelf erachteraan en er kwamen extra kosten bij ineens voor n slangenpakket van 500. Zo begon het al. Toen hebben wij binnen 14 dagen geanuleerd en onze aanbetaling terug gevraagd toen kregen we ineens slangenpakket gratis maar we hadden er al geen vertrouwen in. Dit is alweer n maand geleden en we hebben nog steeds geen geld. Ze zouden vandaag storten. Weer niks.

Update: ze hebben na het sturen van een mail van onze kant eindelijk ons geld terug gestort. Ik pas daardoor mijn sterren en review aan. Nog steeds niet tevreden maar uiteindelijk storten ze wel!

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw update en het delen van uw ervaring. We vinden het erg vervelend dat u deze situatie heeft meegemaakt, en we betreuren de vertraging in de terugbetaling na uw annulering.

Zoals we eerder telefonisch hebben besproken, is er sprake geweest van een interne fout waardoor het proces rond uw bestelling en annulering langer heeft geduurd dan wenselijk. We hebben deze kwestie inmiddels opgelost, en we zijn blij dat het bedrag uiteindelijk is teruggestort.

Uw feedback is zeer waardevol voor ons en we zullen dit gebruiken om ervoor te zorgen dat dit soort problemen in de toekomst niet meer voorkomt.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Ferdinand
Slimair

Onbetrouwbare partij

Slimair lijkt bij het verkooppraatje een nette partij, echter na de installatie bleek dat ze een totaal andere airco unit (veel goedkoper van het merk kaisai) hebben geplaatst dan afgesproken was. Hoewel het bewijs onvermijdelijk is dat er fouten zijn gemaakt blijven ze stug ontkennen dat er een andere airco geleverd is. Andere mensen klagen hier ook over, zie ook de reviews van andere gedupeerden.

21 de agosto de 2024

Beste klant,

Dank u voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij nemen dit soort feedback zeer serieus, en we willen graag deze situatie beter begrijpen en oplossen.

We zijn ons ervan bewust dat er soms misverstanden kunnen ontstaan. Daarom willen we u vragen om contact met ons op te nemen via 085 401 60 40 zodat we uw specifieke situatie kunnen onderzoeken en samen naar een oplossing kunnen zoeken. Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en diensten en streven ernaar om eventuele fouten recht te zetten.

Wij willen benadrukken dat klanttevredenheid onze hoogste prioriteit heeft, en we hopen dat we dit probleem snel naar tevredenheid kunnen afhandelen.

Goed en netjes gedaan aanrader

Goed en netjes gedaan aanrader

21 de agosto de 2024

Geachte heer Rijnsent,

Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn verheugd dat u tevreden bent met onze service. Uw aanbeveling betekent veel voor ons, we kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Superslecht en oplichters

Superslecht. nadat ik een zeer ontevreden was over dit bedrijf en hun contacteerde, kreeg ik amper reactie terug. Toen plaatste ik een negatieve review en opeens wilden ze tot een oplossing komen. Uiteraard was het veel geblaat en weinig wol en uiteindelijk hoor je weer niks van ze.
Je krijgt niet wat je besteld en veel te duur voor waardeloos product.
Talloze negatieve reviews op hun vorige bedrijf bestair (ze dachten slim te zijn en het bedrijf een nieuwe naam te geven vanwege de vele slechte reviews).
Nooit mee in zee gaan.

Hun reactie hieronder is trouwens onzin, ze willen niet tot een oplossing komen want dat gaat hun geld kosten.

Beste Barry,

Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent over uw ervaring met ons bedrijf. Wij nemen alle feedback serieus en willen graag enkele punten verduidelijken:

Overname van Klantenbestand: Zoals eerder aangegeven, hebben wij het klantenbestand van het vorige bedrijf overgenomen. Dit betekent echter niet dat wij verantwoordelijk zijn voor de acties of beslissingen die onder de oude bedrijfsnaam zijn genomen. Wij zetten ons in voor een frisse start en streven ernaar om onze klanten beter van dienst te zijn.

Onze Intentie tot Oplossing: Wij hebben ons best gedaan om tot een oplossing te komen en hebben aangeboden om persoonlijk langs te komen om de situatie te bespreken. Wij betreuren het dat dit aanbod niet is geaccepteerd, wat onze mogelijkheden om te helpen heeft beperkt.

Transparantie en Eerlijkheid: Wij hechten veel waarde aan transparantie en eerlijkheid in onze communicatie. Het is niet onze bedoeling om problemen te vermijden of de verantwoordelijkheid af te schuiven. Wij willen juist met u samenwerken om een passende oplossing te vinden.

Wij nodigen u nogmaals uit om contact met ons op te nemen, zodat wij samen kunnen kijken naar een oplossing die voor beide partijen werkt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben allereerst goede informatie…

We hebben allereerst goede informatie gekregen van een vertegenwoordiger.
De wachttijd voor het plaatsen van de airco was een week, dus super snel.de mensen die hem kwamen plaatsen waren zeer vakbekwaam en heel vriendelijk, ze hebben alles daarna opgeruimd en gestofzuigd.
Wij zijn zeer tevreden, en raden dit bedrijf zeker aan. We heel blij met onze Airco.👍

19 de agosto de 2024

Geachte heer van den Heuvel,

Bedankt voor uw review! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de airco. Het is fijn te weten dat de plaatsing snel en professioneel is verlopen, en dat onze monteurs een positieve indruk hebben achtergelaten. We waarderen uw vertrouwen en aanbeveling enorm. Geniet van uw nieuwe airco, en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard graag voor u klaar!

Airconditioning woning

We hebben een airco voor woon en slaapkamer aangeschaft. Snelle service en installatie airco en electra, netjes uitgevoerd, leidingen netjes weggewerkt en alles keurig opgeruimd.

17 de agosto de 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met de installatie van uw airconditioning. Ons team streeft altijd naar het leveren van snelle en professionele service, en het is geweldig om te weten dat dit ook in uw geval is gelukt.

We doen ons uiterste best om de installatie zo netjes en efficiënt mogelijk te laten verlopen, en het is fijn om te horen dat u dit heeft opgemerkt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of aanvullende diensten nodig hebben, staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen in Slimair en veel plezier met uw nieuwe airco!

Tevreden en een aanrader

Zeer vriendelijke en meedenkende monteurs van Team 5 voor de montage en Michael voor de electra. Communicatie met SlimAir duidelijk en naar tevredenheid.

5 de agosto de 2024

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Het doet ons veel plezier om te horen dat u tevreden bent met de service van onze monteurs van Team 5 en Michael voor de elektra. We streven er altijd naar om onze klanten op een duidelijke en prettige manier te begeleiden, en we zijn blij dat dit naar uw tevredenheid is verlopen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Nogmaals dank voor het vertrouwen in SlimAir!

Gewoon afspraken nakomen.

Gewoon afspraken nakomen.
Prima communicatie.
Prettige mensen, accountmanager niet opdringerig, goede product kennis. Installateurs ook fijne jongens. Werk schoon afgeleverd en goede uitleg over de airco gegeven. Al met al een prettige ervaring.

15 de agosto de 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw warme woorden en positieve beoordeling! We zijn zeer verheugd te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met ons team. Het nakomen van afspraken en duidelijke communicatie staan bij ons hoog in het vaandel, en het is geweldig om te horen dat dit ook in uw ervaring tot uiting kwam.

We waarderen het bijzonder dat u onze accountmanager en installateurs als prettig en professioneel heeft ervaren. Dat de installatie schoon is uitgevoerd en de uitleg over uw nieuwe airco helder was, maakt ons trots op ons werk. Uw tevredenheid is voor ons de grootste beloning.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of aanvullende ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed en netjes werk geleverd

Goed en netjes werk geleverd,
Super tevreden.
Zeer snelle levering ( binnen 10 dagen)
Na afloop werdt bijna de hele kamer gestofzuigd en alles keurig opgeruimd.

9 de agosto de 2024

Geachte heer/mevrouw van der Weg,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met ons werk. Het doet ons deugd dat de snelle levering en de zorgvuldige opruiming aan het einde van de klus aan uw verwachtingen voldeden.

Uw feedback motiveert ons om deze kwaliteit van service voort te zetten. Nogmaals dank voor uw vertrouwen!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Aanschaf airco voor woon-, en slaapkamer + zolder

2 weken geleden de vertegenwoordiger op bezoek gehad. Goede uitleg gekregen.
Alle toezeggingen zijn nagekomen. Binnen 2 weken geleverd en netjes geïnstalleerd. ’s’nachts gelijk heerlijk van de airco genoten en vooral nu met dit warme weer

9 de agosto de 2024

Beste Hendrik,

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met zowel de uitleg van onze vertegenwoordiger als met de installatie van uw nieuwe airco’s. Het doet ons goed te weten dat u meteen van de verkoeling heeft kunnen genieten, vooral nu het zo warm is.

Uw tevredenheid is onze grootste prioriteit, en we zijn blij dat we alle toezeggingen hebben kunnen nakomen en dat de installatie naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar!

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons.

Jente

Vandaag nieuwe airco geplaatst

Vandaag nieuwe airco geplaatst . Jongens kwamen op tijd vriendelijke mannen alles netjes geplaatst en opgeruimd . Tot nu toe zeer tevreden

Beste mevrouw Lems,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de installatie van uw nieuwe airco vandaag soepel is verlopen en dat u tevreden bent met de service van onze medewerkers.

Het is geweldig om te weten dat de installatie op tijd is uitgevoerd, dat onze monteurs vriendelijk waren en alles netjes hebben achtergelaten. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en we waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

Als u nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe airco en dat deze aan al uw verwachtingen voldoet.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en feedback!