De bestelling en verzending was prima. De bestelde slipper geaccepteerd. Maar ontdekt nadien dat ik achterop op de zijkant van mijn hiel ga lopen. Op één of andere manier trekt mijn voeten scheer in... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zéér snelle afhandeling van aankoop, duidelijk communicatie per mail. Retour procedure, super eenvoudig, geen printer nodig en zeer snelle retourbetaling, zelfs inclusief de gemaakte verzendkosten. He... Ver mais
Een fijne website, bestellen ging eenvoudig. Slippers.nl had de order snel verzonden. Echter levering duurde wat langer door de drukte bij de bezorgdienst.
Detalhes da empresa
Sobre Slippers
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Op de website van Slippers.nl vindt u de leukste slippers van de mooiste merken: Havaianas, Ipanema, Reef, Crocs, Birkenstock en nog veel meer. We verkopen veel verschillende modellen, van teen- en badslippers tot sandalen. Kortom: een compleet assortiment met veel verschillende modellen voor dames, heren en kinderen.
Informações de contato
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- slippers.nl
Pede aos clientes que avaliem
Heel mooi snelle levering maar te klein…
Heel mooi snelle levering maar te klein besteld groter niet in voorraad spijtig
Prettige webshop
Prettige webshop. Mooie korting. Snelle verzending. Slippers naar wens. Gratis verzending en retour (was niet nodig) is super fijn! De bezorger leverde de slippers niet thuis af, terwijl we wel thuis waren. Balen dat ik dus alsnog een paar kilometer moest rijden om ze op te halen bij een pakketpunt.
Alles is heel goed verlopen en netjes…
Alles is heel goed verlopen en netjes op tijd 👍😁
Snel levering top en mooi shoen
Vlot geleverd en een paar heerlijke…
Vlot geleverd en een paar heerlijke slippers rijker!
Comfortabel en ze zien er mooi uit! Win win!
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Ik heb het product terug gestuurd en…
Ik heb het product terug gestuurd en wacht al meer dan een week op mijn terug betaling

Resposta da Slippers
Slechte communicatie levering
Dinsdag overdag besteld (komt volgende dag) dinsdag middag mailtje met link PostNL, het is verzonden! Maar PostNL meld dag na dag nog niet ontvangen, mailtje gestuurd, weer zelfde mail met link. Zondag ochtend bericht en idd maandag ontvangen. Dit kan (veel) beter.
Super snel geleverd
Super snel geleverd! Ik ga 3 juni op vakantie. Ik heb 31 mei een bestelling geplaatst. 1 juni in huis! Geweldig🤩
Mijn bestelling is nu een week onderweg…
Mijn bestelling is nu een week onderweg en track en trace geeft nog steeds aan pakket niet ontvangen. Al verschillende keren contact gehad gezien op de sute staat vandaag besteld is morgen in huis
Wordt verzonden van uit boxtel dus dat zou er met een dag of 2-3 wel kunnen zijn. Enige reactie die ik krijg is mijn track en trace en verder niet. Geen reactie op mijn vraag of hulp helemaal niks
Bestel hier nooit meer iets. Voor mij is ruim 75 euro veel en ben bang dat ik geen schoenen ga krijgen.
Zelfs 1 ster is nkg te veel.

Resposta da Slippers
Snelle verzending
Snelle verzending, goede kwaliteit en schoenen zoals op de foto voorgesteld. Wij zijn zeer tevreden over de geboden service.
Geleverd zoals besteld
Geleverd zoals besteld, verpakking was goed. Bestellen ging makkelijk en retourneren ook. Alleen was de levering niet zoals op website vermeld: vandaag besteld morgen in huis werd een dag later.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.