Sloepverhuur Breda Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een geweldige ervaring! Wij zijn met een groep van 30 mensen 2 uur gaan varen met alles erop en eraan. Heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk met de gezelligste schipper van Breda, Jan-Wil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een top ervaring bij de sloopverhuur in Breda! Het personeel is echt ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Vanaf het eerste moment werd alles duidelijk uitgelegd en voelden we ons meteen welkom. Z... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ruim een week geleden een bootje gehuurd voor de verjaardag van een vriend, staan we daar, geen boot. De boot was kapot, schijnbaar meerdere kapot en word niet opgepakt door de medewerkers, niemand di... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Weken geleden heb ik met vrienden een bootje gehuurd voor een verjaardag van een vriend. Toen we daar aankwamen was onze boot kapot. Personeel wilde niks doen. Manager geeft bevelen vanuit thuis en de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Locação de Barcos

Hey! Wat leuk dat je benieuwd naar ons bent. Ons kent ons in Breda dus we maken graag kennis! Wij zijn Vincent, Sandor, Rashan en Patrick; boot en Breda liefhebbers in goed en slecht weer. Wij namen het roer in eigen hand en realiseerde uit passie de lang gekoesterde droom van een bootverhuur in de Parel van het Zuiden. Hieronder nemen we je graag mee aan boord van ons verhaal en ons streven. Hopelijk maken we ook snel persoonlijk kennis en zien we je bij ons op de kade!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

215 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 40% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

7 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hele leuke ervaring

Hele leuke ervaring, goeie service, mooie boot en wij hebben echt genoten en waren de 1ste die mochten varen dit seizoen. Kinderen vonden het ook fantastisch lekker dekentje erbij en kussens dus geen kou. Goeie uitleg en routebeschrijving.

9 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel leuk vaartocht gehad met wat…

Heel leuk vaartocht gehad met wat vrienden. Het bootje was ruim genoeg en was vrij luxe. Ook de toch was erg leuk, al met al was het een heel leuke activiteit om te doen met vrienden!

19 de outubro de 2023

We hebben genoten!

We hebben genoten! Alles goed verlopen :-) Vriendelijke mensen, behulpzaam en alles goed geregeld.
Enige minpuntje is, dat je nergens kan/ mag stoppen om naar het toilet te kunnen gaan (of we hebben het iig niet gezien) Je kan enkel voor vertrek gaan, maar was moeilijk op te houden met een tour van 3 uur :-D

8 de outubro de 2023

Leuke ervaring

Zeer vriendelijk personeel.
Wij hebben met 3 kinderen een leuke ervaring mogen maken. We hadden voor 1 uur gehuurd en waren 1,5 uur weg. Ze deden helemaal niet moeilijk, omdat er na ons niemand meer gereserveerd had. Zeker een aanrader en voor ons een herhaling vatbaar.

8 de outubro de 2023

Prima sloep

Prachtige sloepjes voor een nette prijs. Goede uitleg en fijn geholpen. Wat wil je nog meer. Een zonnetje en dat was er ook nog bij.

1 de outubro de 2023

Topbedrijf, topservice

Wat een topservice! Goede uitleg en een zonnetje een heerlijke start voor vriendinnenmiddag op het water! Prachtige sloep. Nadat we door wat pech en onhandigheid zijn we perfect geholpen door maud van sloepverhuur breda. Met alle geduld en een grote glimlach zijn we verder geholpen! Held maud!

30 de setembro de 2023

Leuke boottocht

Reservering ging vlot. Leuk ontvangst. Mooie boot en leuke tocht gemaakt over de singels van Breda. Voor herhaling vatbaar.

16 de setembro de 2023

3 uur varen + bbq

Leuke tocht gehad, zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Ik ga zeker nog terug! De bbq achteraf vond ik wat rommelig. Hier kunnen ze zeker meer informatie over op internet zetten.

10 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke dag op het water

We hebben een top dag gehad op het water in de mooie sloep van sloepverhuur Breda.
Heel vriendelijk personeel. Prachtige omgeving, rustig terwijl je midden door de stad vaart en veel te zien. Echt voor herhaling vatbaar!!

10 de setembro de 2023

Fijne ervaring

Fijne ervaring. We zijn vriendelijk ontvangen, we kregen goede uitleg en we hadden een schoon bootje. We hadden twee uur gereserveerd en je kan dan een leuke tocht varen. Borg terugkrijgen was eenvoudig. Hier een bootje huren is zeker voor herhaling vatbaar!

9 de setembro de 2023

Reservering verliep zeer vlotjes

Reservering verliep zeer vlotjes. Toen wij er aan kwamen werden we vriendelijk onthaald en kregen we een duidelijke uitleg over de vaarinstructies. Op het einde was er hulp om terug aan te meren langs de kade en werd de borg terugbetaald zoals gezegd. Het is zijn prijs waard.

8 de setembro de 2023