SmartCat är unikt hjälpsamma, skickar oftast samma dag från Kullavik (Göteborg), dvs är väldigt snabba leveranser, har alltid bra varor och lägsta fraktpriser. Jag har handlat många gånger och alltid... Ver mais
Köpte två GPS:er till mina katter. Det har varit lite svårt att förstå alla funktionerna eftersom bruksanvisningen är väl kortfattad men jag har alltid fått extremt bra hjälp och snabba svar. Väldigt... Ver mais
Bra produkter snabb leverans o inget krångel om något inte finns inne fixar ni ersättning el snabb med meddela kunden
SmartCat din online butik för Husdjur! SmartCat erbjuder personlig service & support med snabba leveranser paketerat med kärlek och omtanke. SmartCat är en webshop med ett välsorterat sortiment inom husdjur och barnartiklar och drivs av helsvenska IPOS AB med säte i Kullavik söder om Göteborg. SmartCat har funnits på webben sedan 2009 med samma webbadress, och vi har faktiskt kunder som har varit med oss från allra första början vilket vi tycker är jättekul såklart! Vi är ett litet bolag med stora ambitioner och vi strävar efter att erbjuda smarta funktionella och bra produkter till alla olika husdjur.
Asplyckevägen 22, 429 31, Kullavik, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Kanonbra att handla från och framförallt om något strular. Postnord strulade ju igen och jag fick inget paket,det var levererat,dom skicka tillbaka det slarva bort det, kommer inte ihåg allt strul dom lyckades ställa till. Men smartcat ställde upp jätte bra och det löste sig till slut. Har för mig dom skickade samma vara 3 eller 4 gånger innan postnord klarade av att leverera och avisera.

Resposta de SmartCat 😻 Webbshop Smart-Cat.net
Bra produkter till bra priser. Snabb leverans.
Det enda negativa var att lådan var på tok för stor...

Tappad gps
De hjälpte oss att skaffa den ny gps när vår katt tappat den tidigare.

Billigt snabbt och lätt.
Tack för denna gång.
Återkommer med all säkerhet.

Resposta de SmartCat 😻 Webbshop Smart-Cat.net
Jag köpte en GPS 4G från Smart-cats hemsida. Jag har haft GPSen i ca 3 månader.
Leveransen var snabb och vid ett tillfälle hade jag kontakt med supporten (på svenska) och de var jättetrevliga och hjälpsamma.
Jag väldigt nöjd med produkten och företaget Smart-Cat! Jag gillar särskilt att inte utnyttjar månadskostnaden för simkortet utan låter kunden ha kontroll över detta själv. Den initiala inköpskostnaden (som är högre än hos flera konkurrenter) tjänas därmed in helt inom ca 2 år om man jämför med månadskostnaden för GPS hos andra företag. Jag gillar även att det går att läsa om alla detaljer om GPSen, hur den fungerar, alternativ för simkort m.m. på deras hemsida. Det enda som saknas info och bilder om är själva appen.
Jag rekommenderar den här produkten och företaget till andra som vill köpa en GPS till sin katt eller hund!

Resposta de SmartCat 😻 Webbshop Smart-Cat.net
Hade problem med att få igång GPSen. Fick jättebra hjälp med det.

Resposta de SmartCat 😻 Webbshop Smart-Cat.net
Det tog tid att få leveransen. Det fanns ingen plats att skriva namn och nummer på halsbanden

Resposta de SmartCat 😻 Webbshop Smart-Cat.net
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.