Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service, og altid villig til at gå et ekstra skridt for at få tingene til at lykkedes! TAK for gentagne god og professionel behandling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har nu leaset vores tredje bil hos SmartDrive, og endnu engang har servicen været helt i top. De er professionelle, imødekommende og gør hele processen både nem og tryg. Man føler sig virkelig se... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

10/10 service og oplevelse før, under og efter min leasingaftale trådte i kraft. Den bil jeg først havde kigget på blev leaset ud, men Ilhan fandt inden for få dage en bil fuldstændig magen til. Ilh... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Siden mit første besøg hos SmartDrive har jeg ikke været i tvivl om mit valg af leasingselskab. Ilhan levere en fantastisk kundeservice hele vejen igennem processen. Hos SmartDrive får man ikk... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Leasing de Carros

Escrito pela empresa

Velkommen til SmartDrive Horsens - Vi tilbyder både leasingaftaler til både privat og erhvervskunder. Vores leasingaftaler omfatter service & reparationsaftale med i prisen , som følger hele vejen under din leasingaftale. Smartdrive Horsens har landsdækkende 159 værksteder , som frit kan benyttes under hele perioden.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ super

Har leaset i 4 år ved Smartdrive
Ombytning af bil og releasing er gået fuldstændigt glat. Super service fra Ilhan. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29 de abril de 2023

Hej Marie

Tusind tak for denne flotte anmeldelse 👍

Vi er utrolig glade for at have dig som kunde og samler naturligvis kun på GLADE kunder ! 😊

Smartdrive er MEGET glad for din anmeldelse og bringer dette videre til hele teamet bag Smartdrive Horsens

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke købt noget endnu meeen...

Jeg har ikke købt noget endnu meeen...

jeg har haft nogle virkelige gode oplevelser når jeg har talt Anders der virker til at kunne forklare, hvordan leasing hænger sammen, samt god rådgivning af biler og leasing.

20 de março de 2023

Hej Jacob

Fantastisk service

Der går så mange historier om hvor bøvlet der er at lease bil. Nu har jeg leaset hos Smartdrive i +2 år og der har aldrig, som i aldrig været problemer. Ilhan vender retur ved de mindste spørgsmål, og man føler sig virkelig set som kunde. En fornøjelse!

10 de março de 2023

Hej Johannes

5 stjerner til SmartDrive

Anders og Ilhan fortjener mere end de 5 stjerner, man kan give her. Hos SmartDrive får man mere end bare almindeligt god service. Det tager ikke ret lang tid for dem - selvom de er brugtvognsforhandlere i Jylland - at få en til at føle sig som "en i familien".

Konceptet med leasing og serviceaftale burde i øvrigt være langt mere udbredt end tilfældet er. Der har SmartDrive altså ramt helt rigtigt.

12 de fevereiro de 2023

Hej Niels

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Effektiv kommunikation, behagelig service, levering af alt aftalte....til tiden.

1 de janeiro de 2023

Hej Martin

Jaaaaa tak en oplevelse!

Jaaaaa tak en oplevelse!! Service i topklasse, mega flexible, lækker bil! Alt har været en fornøjelse med Smartdrive, de kan anbefales til alle i landet 💪🏽

28 de novembro de 2022

Hej Benjamin

Stort stort 5 tal

Jeg har kun godt at skrive om Smartdrive.
Normalt er jeg alt for dårlig til at få skrevet anmeldelser på Trustpilot.
Dog har Smartdrive leveret på alle parameter, så det fortjener en anmeldelse.
Udover at være nogen meget behagelige og smilende mennesker, levere de uden tvivl markedets bedste service. Folkene bag er transparente, fleksible og imødekommende.
Jeg kører nu på min anden bil fra Smartdrive og anbefaler dem alle.
Hvis det var muligt at give dem flere stjerne havde de fået dem.

8 de outubro de 2022

Hej Claes

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leverer service i topklasse!!!

Har kun haft gode oplevelser med Smartdrive! Uanset om det omhandler leasing af ny bil eller reparation af en leaset bil, er servicen i top! Kan kun anbefale Smartdrive!!!

11 de setembro de 2022

Hej Christian

Service i verdensklasse!

Vi er igang med bil nummer 2 fra SmartDrive og har sjældent oplevet bedre service! De er nogle af de mest hjælpsomme mennesker og lytter altid til lige præcis dit behov. Vi er slet ikke færdige med biler fra SmartDrive i fremtiden! Kan KLART anbefales.

11 de agosto de 2022

Hej Melanie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super sælger Illhan og hans dejlige…

Super sælger Illhan og hans dejlige kollegaer stod klar med en dejlig Audi A4 til Lundens Grill. Vi vil bestemt anbefale jer til alle vi møder og i får også lov til at lease os den næste bil. I er super serviceminded og smilende. Tusind tak for handlen
Bente Lundens grill

3 de agosto de 2022

Hej Bente / Lundens Grill

Nem leasing og tillid

Godt og gennemskueligt leasingkoncept. God dialog.
Gode priser til stort kilometerbehov. Løsningsorienteret. Alt i alt en super god oplevelse.

Glæder mig til samarbejdet :-)

/Anders

27 de julho de 2022

Hej Anders

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor tilfredshed på alle punkter

Stor tilfredshed på alle punkter. Dygtige folk og super lækre biler til gode priser. De går lige lidt længere for kunden og tilfredsheden. Stor anbefaling herfra.

10 de maio de 2022

Hej Malene

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der er altid fantastisk service

Der er altid fantastisk service - især fra Ilhan som er min primære kontakt.

Vi er igang med at lease vores anden bil fra SmartDrive og det er næppe den sidste.

20 de abril de 2022

Hej Ulrik

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetent, gennemskuelig med super service

Jeg har de seneste 10 år benyttet mig af leasingsmodellen – de seneste 3 år har jeg benyttet Smarttdrive.dk
Sidstnævnte skiller sig markant ud idet de formår at etablere en værdifuld relation til deres kunder og konsekvent bistår disse med en behagelig og forstående service.
Kontrakterne er gennemskuelige og understøttet af en kompetent faglighed.
I min leasingperiode har de været behjælpelige med henstand af betaling, behandling af skade og efterfølgende reparation, forlængelse af leasingperiode, diverse forespørgsler.
Kontakten har altid være professionel og behagelig med hurtig respons.

Jeg har ikke tidligere benyttet Trustpilot til anmeldelse af virksomheder men i dette tilfælde er samtlige 5 stjerne fuldt fortjent og jeg kan varmt anbefale Smartdrive.dk.

// Michael

12 de abril de 2022

Hej Michael

Fantastisk

Fantastisk. Hele teamet er fantastisk, men særligt ilhan! Vi har leaset fra smartdrive i 2 år nu og har lige været nede og skifte bil. Fra vi snakkede med ilhan første gang og sagde vi gerne ville skifte til en anden nyere bil til vi stod med nøglerne i hånden gik der 5 dage! Fuldstændig sublim service. Der er ingen tvivl om at smartdrive er vejen frem - tak for god service igen igen igen!

19 de março de 2022

Hej Mikael

SmartDrive er vejen frem!!!🤩

Vi har længe gået og tænkt på om leasing er det rigtige for min kæreste og jeg, så derfor tog vi ned til SmartDrive for at få en snak, og vi er kun blevet bekræftet i at leasing er vejen frem for os!
Det første man møder når man kommer ind af døren hos Smartdrive er den mest velformulerede og smilende mand vi længe har mødt. Ilhan er god til at sætte sig ind i folks behov og kan hurtigt se hvilken bil der passer til ligepræcis dig! Vi kørte derfra efter et godt samarbejde i 2 dage med vores nye Audi som ikke er blevet fortrudt et eneste sekundt!
KÆMPE STOR anbefaling herfra!

12 de fevereiro de 2022

Hej Rasmus

Tusind tak for denne flotte anmeldelse 👍

Vi er utrolig glade for at have dig som kunde og samler naturligvis på GLADE kunder !

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi prøvede for første gang at lease bil…

Vi prøvede for første gang at lease bil hos Smartdrive, og det har på ingen måde skuffet. Vi er nu i gang med 2 år og samme bil. Vi er gået fra notoriske mandagsbiler til en dejlig Audi med plads til familien, plus vi bare kører til mekaniker nu hvis der er det mindste uden ekstra omkostninger.
Så som ung familie er det dejligt at vi ved vi har en fast månedlig omkostning der ikke stiger ligegyldigt hvad der sker.
Og har ikke oplevet andet end super service, når jeg har haft spørgsmål man bliver altid modtaget med et smil.

Helt sikkert ikke sidste gang vi leaser her.

2 de fevereiro de 2022

Hej Mads

Fantastisk service

Det er nu anden gang, at vi har leaset en bil hos SmartDrive A/S, og alt har bare fungeret. Vi har fået en bil til vores behov til en skarp pris, og betjeningen var som altid fantastisk.

20 de janeiro de 2022

Hej Søren

Tusind tak for denne flotte anmeldelse 👍

Vi er utrolig glade for at have dig som kunde og byder velkommen til Smartdrive Horsens

Lynhurtig eksekvering.

Lynhurtig eksekvering.
Lavede en aftale om at prøvekører en VW Tiguan, 2 dage efter var alt godkendt og underskrevet og jeg kørte hjem i min nye Firmaleaset SUV.

Ilhan levere en smilende og nede på jorden uden at ligge finger i mellem pynte på noget kundeservice, det er det vi jyder kan lide! Samtidig giver han en følelse af at man ikke bare er et nummer i flokken af kunder efter man er kørt væk i sin nye leaset bil.

5 stjerner herfra, og når mine 36 måneders leasing er gået så kommer min næste bil nok også fra Smartdrive.dk

13 de janeiro de 2022

Hej Kristian

Tusind tak for denne flotte anmeldelse 👍

Vi er stolte over at imødese kundens interesse og muligheder - Det skal være nemt at lease en bil i dette leasingunivers !

Et 5-stjernet samarbejde

Hos SmartDrive får man ikke et klassisk kunde/leverandørforhold. Det er et gensidigt samarbejde med respekt for hinanden.

I øvrigt har jeg leaset en super lækker bil. Det bliver helt sikker ikke den sidste.

En 5-stjernet anbefaling herfra!

10 de janeiro de 2022

Hej Søren

Vi elsker positive anmeldelser 👍

Team Smartdrive er utrolig glad for din anmeldelse og bringer dette videre til hele teamet bag Smartdrive Horsens

Mvh Smartdrive Horsens

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais