SmartinHuis.nl Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Proces van bestellen en levering verliep soepel en transparant. Ik werd goed op de hoogte gehouden en het werd de dag erop al geleverd. Producten waren professioneel verpakt en ik kreeg per mail insta... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een niet passende dimmer en slechte revieuw van mij, door Tim gebeld. Zaken besproken aangaande de dimmer, Tim heeft voor een andere passende dimmer geadviseerd. Deze opgestuurd met korting op de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste keer product ontvangen, Kwaliteit is top, design ook. Had een kleine Barst in me voorkant van me glazen stopcontact. Verkoper gecontact, binnen paar dagen zonder moeilijk gedoe een nieuwe ge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelheid van leveren (eerste levering was een paar dagen later, echter, dit was het gevolg van de vertraging ontstaan bij de koeriersdienst). Heldere uitleg m.b.t. installatie en vermogen (watt) en m... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos
  2. Loja de Eletrodomésticos
  3. Loja de peças e componentes eletrônicos

Sobre SmartinHuis.nl

Wij zijn Smartinhuis.nl: gespecialiseerd in slimme producten voor in en rondom het huis. SmartinHuis is een jong bedrijf opgericht in 2021. Het aanbieden van unieke producten, gemak en service staan bij ons voorop.

Net een huis gekocht maar niet tevreden over de dimmers, schakelaars en stopcontacten die de plaatselijke bouwmarkten verkopen? Daar dachten wij dan hetzelfde over.

SmartinHuis is ontstaan doordat wij net even iets anders wilden. En dan geen ander soort plastic of andere kleur, maar écht wat anders.

Daarom verkopen wij nu prachtige modules met frames gemaakt van kristalglas en geborsteld aluminium. En daar zal het zeker niet bij blijven!

SmartinHuis levert tegenwoordig aan consumenten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Momenteel verkopen wij onze producten alleen online maar wij zijn druk in gesprek met verschillende partijen om ook in winkels verkocht te worden.

SmartinHuis biedt een slim en standaard assortiment aan. Onze slimme modules zijn te bedienen vanaf jouw smartphone. De standaard schakelaars zijn niet te bedienen vanaf jouw smartphone maar hebben een identiek uiterlijk. Het assortiment is te verkrijgen in de kleuren: zwart, wit en goud.

Daarnaast verkopen wij andere slimme producten en zijn constant op zoek naar vernieuwing en verbetering!

Wij hopen jouw binnenkort te zien op onze website!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

192 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

54 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en alles past en werkt…

Snelle levering en alles past en werkt perfect, plug & play. Precies zoals ik gehoopt had.

1 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da SmartinHuis.nl

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is en dat de bestelling zo vlot is verlopen!

We zijn blij dat alles perfect werkt voor je.

Bedankt voor je positieve feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werd snel en correct op vragen…

Werd snel en correct op vragen gereageerd. Spullen zien er ook goed uit. Montage gebeurt later dus kan ik nog niks over zeggen.

14 de julho de 2023

Resposta da SmartinHuis.nl

Bedankt voor je positieve feedback!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met reacties op je vragen en dat de spullen er goed uitzien.

We hopen dat de montage ook naar wens zal verlopen.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij de montage, staan we uiteraard voor je klaar.

Veel plezier met je aankoop!

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit in orde

9 de julho de 2023

Resposta da SmartinHuis.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding! Bedankt voor je feedback.

Top.1

Snelle en correcte levering

2 de julho de 2023

Resposta da SmartinHuis.nl

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle en correcte levering van uw bestelling. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat klanten hun producten zo snel mogelijk ontvangen en dat alles naar tevredenheid verloopt. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

2e review na klacht

Even geleden had ik schakelaars gekocht op beweging maar was er uiteindelijk niet tevreden over. Maar goed, had de verpakkingen niet meer dus kon niet retour. Uiteindelijk heeft Smartinhuis me benaderd om ze toch retour te sturen zonder verpakking. Ze willen alleen tevreden klanten. Dus uiteindelijk toch mooi opgelost en ben tevreden met de oplossing.

6 de julho de 2023
Avaliação não solicitada

Resposta da SmartinHuis.nl

Het spijt ons te horen dat u in eerste instantie niet tevreden was over de bewegingssensoren die u had gekocht. We begrijpen dat het ontbreken van de verpakking het retourproces bemoeilijkte.

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankopen en we zijn blij dat we een oplossing hebben kunnen vinden die voor u werkte.

We waarderen uw begrip en zullen altijd ons best doen om eventuele problemen op te lossen en onze klanten tevreden te stellen. Als er in de toekomst iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

kwaliteit en lage prijs

Prima slimme dimmers voor een lage prijs

2 de maio de 2023

Resposta da SmartinHuis.nl

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze slimme dimmers! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze dimmers.

Mocht je in de toekomst nog meer slimme apparaten nodig hebben, aarzel dan niet om bij ons terug te komen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ondanks een fout van mijn kant werd de…

Ondanks een fout van mijn kant werd de bestelling door AfterPay geannuleerd en netjes mijn geld terug gestort. Dezelfde product nog een keer besteld via AfterPay èn wel goed van mij kant verliep alles vlekkeloos Toppie

13 de abril de 2023

Resposta da SmartinHuis.nl

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Het is goed om te weten dat u tevreden bent met de service en dat uw geld snel is terugbetaald. We waarderen uw feedback.

vriendelijk en goed geholpen

zij hebben mij geholpen met het stabiliseren van de verlichtings installatie.
Na dat er een storing met de dimmers voordeed.
De dimmers werken en doen nu zo als het hoort.

Super bedankt.

30 de março de 2023

Resposta da SmartinHuis.nl

Wat fijn om te horen dat je vriendelijk en goed geholpen bent bij het stabiliseren van je verlichtingsinstallatie!

Het is altijd prettig wanneer wij kunnen assisteren bij technische problemen, vooral als het gaat om zaken zoals storingen met een dimmer.

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Mocht je in de toekomst weer hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Prima service

1 de março de 2023

Resposta da SmartinHuis.nl

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Het is goed om te weten dat u tevreden bent met de service. We waarderen uw feedback.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle service...en goede kwaliteit…

Snelle service...en goede kwaliteit wandcontactdozen... PostNL en Sendy liet SmartinHuis in de steek. Wellicht een punt van aandacht en dat scheelt een ster:,)

23 de fevereiro de 2023

Resposta da SmartinHuis.nl

Bedankt voor uw review! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze service en de kwaliteit van onze producten te delen.

Het spijt ons echter te horen dat PostNL en Sendy in dit geval niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. We zullen uw feedback ter harte nemen en kijken of we verbeteringen kunnen aanbrengen in ons verzendproces om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Nogmaals bedankt voor uw feedback!

Mooi product.

Goede en snelle levering.

26 de fevereiro de 2023

Resposta da SmartinHuis.nl

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Het is goed om te weten dat u tevreden bent met de snelle levering. We waarderen uw feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

luxe uitstraling en snel geleverd

Ik had de goud kleurige standaard schakelaars en stopcontacten besteld om het uit te proberen. Het past precies en wel makkelijk om te monteren. Het product ziet er strak en heel luxe uit. Ik denk dat ik toch maar ga voor de zwarte standaard schakelaars en stopcontacten. Ik wil deze daarom retour sturen.

6 de fevereiro de 2023

Resposta da SmartinHuis.nl

Wat leuk om te lezen dat je de producten van SmartinHuis gebruikt en dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. Bedankt voor je geweldige review en de positieve beoordeling!

Ruim assortiment

Ruim assortiment, eenvoudige installatie en instellen van de stopcontacten en schakelaars.

26 de janeiro de 2023

Resposta da SmartinHuis.nl

Wij zijn blij om te horen dat je zo enthousiast bent over de schakelaars en stopcontacten van SmartinHuis. Wij doen ons best om alleen A-kwaliteit producten aan te bieden. Het is dan ook fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten!

Geweldige ervaring!

In één woord, Geweldig!
De producten zijn eenvoudig te installeren, te gebruiken en zien er ook nog eens geweldig uit!
Ook op de klantenservice is erg vriendelijk en professioneel.
Kortom een echte aanrader!

18 de janeiro de 2023

Resposta da SmartinHuis.nl

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Wij vinden het leuk om te lezen dat je de producten van SmartinHuis gebruikt en dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven.

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de service!

Super

Top bedrijf. Geweldig producten

14 de dezembro de 2022

Resposta da SmartinHuis.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons bedrijf en over onze producten.

Bedankt voor je review en beoordeling!

Snel verstuurd

Snel verstuurd , goed contact hulp en advies

21 de dezembro de 2022

Resposta da SmartinHuis.nl

Wat leuk om te lezen dat je de producten van SmartinHuis gebruikt en dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over het contact!

Bedankt voor je geweldige review en de positieve beoordeling!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Product informatie is niet volledig.

Product informatie is niet helemaal volledig helaas. Bij een dimmer is de type dimmen eigenlijk best wel van belang, dus bij de productinfomatie aangeven of het afsnijding of aansnijding is van flink belang. Verder heeft de levering een dag langer geduurd, echter had dit weinig te doen met de verzending. Zaterdag bestellen was helaas pas woensdag in huis, maar nog wel op tijd natuurlijk. Dit had in dit geval te maken met de drukte bij postnl ivm Sinterklaas.

25 de novembro de 2022

Resposta da SmartinHuis.nl

Bedankt voor je review & positieve beoordeling!

Wij zijn blij met je feedback en nemen dit in ons op. Wij gaan er in ieder geval voor zorgen dat de informatie over het type dimmen weergegeven zal worden op onze website.

Wij kunnen helaas niet zoveel doen aan de drukte rondom de feestdagen bij PostNL maar uiteraard begrijpen wij dat dit vervelend is.

Modern en mooi schakelmateriaal

Een fijn en behulpzaam bedrijf die oplossingsgericht werkt en goede produkten verkoopt met een eerlijke prijs.
Niet twijfelen gewoon doen, zeker als je een moderne mooie uitstraling zoekt voor je schakelmateriaal!

1 de novembro de 2022

Resposta da SmartinHuis.nl

Wat leuk om te lezen dat je de producten van SmartinHuis gebruikt en dat je de tijd hebt genomen om dit bericht te schrijven. Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de service!

Bedankt voor de geweldige review & positieve beoordeling!

Fijne zaak

Fijne zaak, reageert snel, goede service!

23 de novembro de 2022

Resposta da SmartinHuis.nl

Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de service!

Bedankt voor de geweldige review & positieve beoordeling!