Jeg bestilte en motivations vandflaske og den er jeg virkelig glad for 🤩 Den findes i forskellige størrelser, et hav af farver, kan komme en tur i opvaskemaskinen, inskriptionen på flasken er på da... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bogen kom ret hurtigt. Jeg ville så gerne sige at den er helt fantastisk. MEN jeg synes at den er ordinær og uinspirerende. Selvom det hele er stille fint op og delt ind under antal kalorier ender... Ver mais
Jeg har købt Smart Makro bog til overgangsalderen og blev meget positivt overrasket. Det er et fantastisk værktøj når man skal planlægge spisning til flere dage. Min hele familie spiser aftensmad me... Ver mais
A empresa respondeu
Købte kostplan til kvinder i overgangsalderen, var lidt skeptisk over prisen men det er jo kostplan til 8 uger. De sidste par år er vægten steget lige gyldigt hvad jeg gjorde. 14 dage inden i forløb... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vores drøm er at kunne bidrage til en sundere hverdag, hvor der er plads til alt det, du elsker - det holder kroppen i balance på en holdbar måde. Derfor har vi udviklet et nyt fødevarekoncept, hvor alle vores produkter som minimum indeholder 50 % mere protein eller 50 % færre kalorier – uden at gå på kompromis med smagen.
Informações de contato
Johann Gutenbergs Vej 8, 8200, Aarhus N, Dinamarca
- info@smartmakro.dk
- smartmakro.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kan klart anbefales
Let at bestille online og hurtig levering. Produkterne levede helt op til forventningerne, og jeg elsker motivations drikkedunkene og to-do bogen.
Kan helt klart anbefale at handle her.

Resposta da Smart Makro
Det var nemt at bestille og hurtig…
Det var nemt at bestille og hurtig ekspedition.

Resposta da Smart Makro
Super fine bøger og nemme opskrifter…
Super fine bøger og nemme opskrifter der er et pr små fejl i bøgerne men uden betydning 😊

Resposta da Smart Makro
Er meget tilfreds med produktet kan…
Er meget tilfreds med produktet kan varmt anbefales og meget hurtig levering

Resposta da Smart Makro
Det er gode og nemme opskrifter.
Det er gode og nemme opskrifter.

Fin oplevelse
Fin oplevelse
Ser godt ud, nu er det bare mig der skal i gang
Opskrifter ser godt ud

Resposta da Smart Makro
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering , køber gerne igen 🙏🙏🍀😁

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Nem at overskue opskrifte. Uden alt muligt underligt.

Vanvittig god service!
Vanvittig god service og så fin termo flaske til børn - kan kun anbefales!

Resposta da Smart Makro
Jeg syntes altså I er for længe om at…
Jeg syntes altså I er for længe om at få tingene sendt afsted. Jeg bestilte mandag d. 24 2025 før kl. 12 nogle bøger, og de er ikke afsendt endnu, så holder jeres leveringstider jo ligesom ikke vel? Nu kan I selvfølgelig undskylde jer med Black friday og Jul, men det er faktisk det samme hele året.
Lige en anden ting. Da jeg handlede hos jer første gang bad jeg ikke om at få nyhedsbreve, men det får man så bare alligevel, og det i en grad så det er mega irriterende. Respekter folks ønsker ellers får I bare utilfredse kunder, som ikke gider at handle hos jer igen.

Resposta da Smart Makro
Har bogen om 6 ugers kostplan været solgt for 668 kr i mindst 6 uger?
Jeg har svært ved at forestille mig at i har solgt 6 ugers kostplan til 668 kr. Men jeg er interesseret i at købe bogen til 339 med en rimelig rabat. Max 200 kr. Mvh Jette

Resposta da Smart Makro
Købte bogen og den bliver brugt hver dag

Resposta da Smart Makro
Vandflasker tåler ikke fald fra 30cm…
Vandflasker tåler ikke fald fra 30cm højde. 150kr for noget så hjernedødt som en vandflaske, det går i stykker ved at blive tabt for så bette en højde er simpelthen pinligt. Så bliver man spist af med en kupon på beløbet eller en 'erstatningsdel' til flasken, hvad fan skal man bruge endnu et stykke plastikragelse der ligevel kan lægges i genbrugsspanden ved modtagelse. Send endelig en, så sender jeg et par sokker der kommer hul i hvis du tager dem på.
Rent fup og fiduser.

Lækker og mættede mad
Lækker og mættede mad, nemme opskrifter med dejlig smag

Resposta da Smart Makro
Hurtig ekspedition og nogle nemne og…
Hurtig ekspedition og nogle nemne og lækre opskrifter.

Spændende bøger
Spændende bøger med gode opskrifter, som er nem at bruge. Dejligt at næringsindholdet er udregnet pr portion

Lækker og luksus
Nu har jeg kun brugt bogen i et par dage, men opskrifterne er virkelige lækre og nemme, føler at jeg lever i luksus.

Resposta da Smart Makro
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.