Veja o que dizem as avaliações
Mooi hoesje maar voor mij niet bruikbaar om volgende redenen: -magneet sluiting werkt niet (onvoldoene sterke magneten)van het ogenblik dan men kaarten of ander andere documenten in de voorziene zon... Ver mais
Heel mooi smartphonehoesje, netjes en stevig verpakt. Snel verstuurd maar 'dankzij' Postnl pas bijna een week later ontvangen. Mijn volgende hoesje zal ik zeker weer bij Smartphonica bestellen !
Verloop bestelling volledig naar verwachting, prima product. Stevige bevestiging van koord. Aan de vorige zaten enkel ringetjes door het plastic, deze is met extra metalen "bolletjes", oogt een pak st... Ver mais
Detalhes da empresa
Wij verkopen telefoonhoesjes die voor iedereen betaalbaar zijn.
Informações de contato
Mortel 1C, 6121JT, Born, Holanda
- 0462340077
- bestelling@smartphonica.nl
- smartphonica.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 40% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Alles was goed verlopen.ik had het…
Alles was goed verlopen.ik had het pakketje al snel binnen en was helemaal goed. Top
Goede en snelle levering
Het klopte helemaal en werd op tijd…
Het klopte helemaal en werd op tijd geleverd.
Goede levering
Product is na 1 dag geleverd, goed ingepakt en is precies zoals verwacht.
Kenny de medewerker aan de telefoon is een visitekaartje voor Smartphonica
Kenny de medewerker aan de telefoon is een zeer vriendelijke en deskundige medewerker die al mijn vragen perfect heeft afgehandeld.
Vervolgens is mijn hoesje uiterst snel aangekomen.
Snel in huis
Aanrader
De bestelde producten worden snel en zorgvuldig verstuurd. De kwaliteit van de producten is ook goed. Ik kreeg binnen 2 dagen reactie op een vraag over een telefoonhoesje wat niet bleek te zijn wat ik er van hoopte/verwachtte. Smartphonica heeft meegedacht in een oplossing en hebben een geschikt alternatief opgestuurd. Heel fijn en vriendelijk opgelost.
Ik heb extra betalen dan zouw ik paket…
Ik heb extra betalen dan zouw ik paket vrijdag krijgen is nu zaterdagavond heb nog niets gekregen

Resposta da Smartphonica
mooi hoesje,top service
Ik had een mooi hoesje besteld maar kon hiermee niet contactloos mee betalen, heb telefonisch contact opgenomen en krijg het geld terug, ook het hoesje wat ik nu heb mocht ik houden, helaas kan ik er niks mee maar het geeft wel aan dat het een top service is bij "Smartphonica"
Het product was precies zoals het op de…
Het product was precies zoals het op de foto op de website stond. De kleuren zijn prachtig. Snelle verzending/levering.
Ik had het verkeerde hoesje besteld
Ik had het verkeerde hoesje besteld, en ze hadden niet alleen de juiste verstuurd, de oude mocht ik ook houden!
Erg vriendelijke klantenservice
Groot arssortiment en snelle levering
Goed/groot arssortiment en snelle levering.
Ik kon direct vinden wat ik wilde hebben en het werd direct de volgende dag geleverd. Top!
Ik had zelf een fout gemaakt met…
Ik had zelf een fout gemaakt met bestellen. Smartphonica heeft het keurig voor me opgelost met een nieuw telefoohoesje.
Voor klantvriendelijkheid een dikke 10
mooi product
mooi product, snelle levering, bij een volgende bestelling ga ik hier zeker weer bestellen.
het enige minpuntje vind ik wel de site, die opent slecht en ziet er heel minimalistisch uit.
Voor de rest een dikke plus!
snel en goed
Nette afhandeling bij een retour en…
Nette afhandeling bij een retour en snelle verzending! Geen klachten en zou hier weer bestellen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.