Veja o que dizem as avaliações
Smartproof heeft er voor gezorgd dat mijn defecte deurbel buiten de garantie vervangen werd door Nest nadat ik meerdere malen contact met hun had gehad. 1 dag nadat de nieuwe bel was binnengekomen... Ver mais
Detalhes da empresa
- Serviço de Instalação Elétrica
- Faz-tudo
- Instalação de sistemas de segurança
- Empreiteira de Telecomunicações
Gemak en comfort met ons als smarthome installatiepartner. Wij leveren en installeren producten van onder andere Fibaro, Google Nest, Ring en Nuki
Informações de contato
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Smartproof, vergeet het
Voor het plaatsen van mijn videobel vond ik Smartproof. Ik lees altijd tevoren de reviews van een bedrijf. Er stonden een aantal reviews van mensen die geen contact konden krijgen met dit bedrijf. Ik dacht dat het wel mee zou vallen. Online een afspraak gemaakt voor over 4 dagen. Ik kreeg geen bevestiging, dus gemaild. Geen reaktie, weer gemaild, geen reaktie. Dan maar gebeld, “het is drukker dan u van ons gewend bent … u kunt ook chatten of mailen”. Chatten kan helemaal niet, dus nogmaals gebeld, weer hetzelfde verhaal. Op de dag van de afspraak toch maar thuis gebleven. Van 14.00 uur tot 17.00 uur gewacht, niemand verschenen. Ik heb naar andere oplossingen gezocht en gevonden. Snel een afspraak en ook nog goedkoper
Online in het weekend een afspraak…
Online in het weekend een afspraak gemaakt, bevestiging en afspraaknummer in beeld. Thuis op de afgesproken tijd - niemand komt opdagen. Gebeld: je wordt verwezen naar WhatsApp. WhatsApp: geen reactie. Al die kanalen, geen reacties en dus geen opvolging. Je kunt het als bedrijf druk hebben - daar heb ik in de omstandigheden best begrip voor. Als geen van de kanalen (bellen, website, whatsapp) werkt, zijn er geen zaken mee te doen.
Had online een afspraak gemaakt maar…
Had online een afspraak gemaakt maar was niet goed doorgekomen dus de avond thuis voor niks gewacht. Contact opgenomen via whatsapp want telefonisch zijn ze niet bereikbaar. In het begin 1 antwoord via whatsapp gekregen daarna meerdere berichten gestuurd zonder antwoord. Ook voicemail ingesproken om te worden terug gebeld.. weer niks gehoord. Erg rare manier van werken dit, ik zie wel dat al mn berichten gelezen worden namelijk..
Echte aanrader.
Dag van te voren een afspraak gemaakt om een Nest thermostaat te laten installeren. Op de ochtend zelf een bevestiging gekregen met een tijdsblok. Werd 20 min van te voren ook nog even gebeld dat de monteur eraan kwam.
Hele aardige man, was snel en vakkundig. Nam achteraf de tijd om uit te leggen hoe alles werkte. Echte aanrader!
Kundige monteur en fijn contact vooraf.
Kundige monteur en fijn contact vooraf. Alles was zo weer hersteld en operationeel. Ook fijn dat gevraagd werd of hij nog meer kon betekenen "nu hij er toch was".
Wel was de afspraak gemaakt voor een bepaald tijdsvak en was de monteur er pas na dit afgesproken tijdsvak. Wel netjes 15 minuten van tevoren gebeld. Maar nog beter was geweest om al eerder te weten dat het iets later zou worden.
Bieden echt meerwaarde!
Snel een afspraak te plannen. Zeer sympathieke én kundige monteur die je goed helpt en nuttige tips geeft. Echt een aanrader!
Uitstekende service!
Zeer tevreden over de reparatie van mijn Nest duerbel. De vriendelijke servicemonteur was op tijd en deed de werkzaamheden snel en vakbekwaam.
Een thermostaat laten plaatsen
Een thermostaat laten plaatsen, vriendelijk, en snel. In de toekomst zal ik ze zeker opnieuw benaderen.
Heel fijn en snel geholpen
Heel fijn en snel geholpen. Ook toen we later nog vragen hadden zijn ze kosteloos nog een keer langsgereden en hebben ze de instelling aangepast.
Mooi bedrijf en doet wat het belooft
Mooi bedrijf en doet wat het belooft, zijn zelfs op zondag langsgekomen. Prima communicatie en uitleg van de Google nest thermostaat.
Perfecte service
1 dag nadat de nieuwe bel was binnengekomen stonden ze voor d deur om de bel aan te sluiten.
perfecte service en hart voor hun klanten.
Ik kan ze iedereen aanbevelen
Wat een geweldige service
Wat een geweldige service. Na montage bleek de bel toch niet goed te werken. Eind van de dag (vrijdag) hier over geappt en werd gelijk teruggebeld om te proberen het probleem telefonisch op te lossen. Toen dit niet lukte zijn ze op zaterdag teruggekomen om het probleem alsnog op te lossen. Wat een service! Ik kan Smartproof van harte aanbevelen.
Deskundig klantgericht vriendelijk doet…
Deskundig klantgericht vriendelijk doet meer dan het beloofd. Prima kwaliteit
geen contact!!
Ik probeer nu al twee weken contact te krijgen met smartproof over een reeds geïnstalleerde nest hello die niets meer doet. Ze zijn onbereikbaar! Telefonisch is het niet eens mogelijk ze te spreken. Apps en mail worden niet beantwoord. Echt geen service! Nee aub contact op.
Op korte termijn een afspraak kunnen…
Op korte termijn een afspraak kunnen maken met smartproof. Monteur was vriendelijk en nam de tijd om uitleg te geven.
Goed geholpen
Hij was vriendelijk en nam de tijd om vragen te beantwoorden.
Direct een afspraak, bijzonder snel geholpen
Heb een afspraak gemaakt voor m'n Nest hello deurbel, het kon al de volgende dag geïnstalleerd worden. Monteur was vriendelijk en legde uit hoe de app werkt. Tegen meerprijs heeft hij ook twee nest rookmelders aangesloten.
Na heel wat zoeken smartproof gevonden
Na heel wat zoeken smartproof gevonden. Onze nieuwe Nest Hello en Nest Learning Thermostat laten installeren. Beveel ze aan
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.