Blij mee!
Een beetje spannend om bij een voor ons onbekende webshop te bestellen. Maar...prettig contact, snelle verzending en mooie smartphone voor een betaalbare prijs. Ool een leuke attentie in de doos erbij.
Blij mee!
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Blij mee!
Pas geleden heb ik hier een Galaxy tablet gekocht en ik ben er echt superblij mee. Wat ik vooral heel fijn vond, was de service. De verkoper nam alle tijd voor me en was super attent en geduldig. De prijzen zijn ook heel scherp vergeleken met andere winkels, en die 2 jaar garantie die je erbij krijgt geeft toch een fijn gevoel. Alles is gewoon heel netjes en goed geregeld hier. Topzaak, ik ben echt een heel tevreden klant!
Zeer goeie prijzen in vergelijking met andere aanbieders! Bizar dat het dus wel een stuk goedkoper kan.
Ook nog een mooie deal kunnen sluiten met de eigenaar 😍 Door een Tablet, telefoon en een smartwatch in 1x te kopen. Top!
Het bedrijf biedt producten tegen eerlijke en betaalbare prijzen aan. Ik zou willen dat meerdere bedrijven hier een voorbeeld aan nemen. Ik heb onlangs een Samsung Galaxy S23 Ultra voor een supermooi bedrag aangeschaft. Het product werd snel bezorgd.
Onlangs een smartphone gekocht bij smartvice. Top service en prima prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader! Mijn nummer 1 plek voor al mijn smartphones en tablets✅
In september 2024 een 10th generation iPad gekocht bij Smartvice in Purmerend. Na 1,3 jaar problemen met opladen. Sommige stekkers werkten wel en sommige niet, ik dacht eerst het ligt aan de stekker. Maar helaas een paar maanden later, laadde de iPad helemaal niet meer. Vervolgens ben ik naar de Apple Store gegaan en daar werd verteld dat de 2 buitenste oplaadpunten doorgebrand waren. Niet mijn fout, maar een fout in de iPad. Zij gaven helaas alleen het 1e jaar garantie, maar ik moest mij wenden tot de verkoper, Smartvice, zij horen mij 2 jaar consumentengarantie te geven. Ik blij en mij gewend via whatsapp bij Smartvice. Zij deelden mij mee dat ze niet doen aan consumentengarantie en dat ik de iPad op eigen risico en kosten kon opsturen. Daarna zouden zij kijken of ze het konden maken en dat dit €120 euro zou kosten. Wat een oplichterij zeg, we doen niet aan consumentengarantie, wat een arrogantie zeg. €120 euro vragen voor een reparatie voor een iPad die €380 kostte. Dat is niet in verhouding, dat is 1/3 van een hele nieuwe. Maar wat kan ik doen? Moet ik dit dan via mijn rechtsbijstand gaan eisen? Nee, ik laat het maar zo, maar wil u hier waarschuwen: koop hier niks, want na 1 jaar kun je fluiten naar je centen en heb je geen klantenservice meer. Bah!