Pakken kom allerede dagen efter min bestilling, og der var både en lille spiselig overraskelse og en rabatkode med. Rigtig god oplevelse 😊
A empresa respondeu
Jeg gennemførte min ordre tirsdag kl 12.45. Under et døgn senere er ordren leveret hjemme. Pakket både godt og flot ind. Det er absolut ikke kina-varer, som jeg ellers blev nervøs for, grundet en ande... Ver mais
A empresa respondeu
Købte 2 pakker madpinde. De lugter langt væk af temu eller shein. Derudover ligner indpakningen også noget der kunne komme derfra. Har haft dialog med firmaet som nægter at det skulle komme fra te... Ver mais
Voldbyvej 5A, 5500, Middelfart, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta de Snack Boxen
Bestille den 31/3/2026 modtog pakke. 1-4-2026 og have en meget glad dreng der glæder sig til at bruge sine nye madkasser og drikkedunk. Pakken var pakket super godt ind uden tvivl jeg kommer til at handle der igen

Resposta de Snack Boxen
Rigtig fin hjemmeside, og super lækre snackboxe jeg fik bestilt hjem

Resposta de Snack Boxen
Madkassen er vist fin nok 👌 men at de der frugt poser er ved at gå op i syningen efter 6 dage i skole dur vist ikke.

Resposta de Snack Boxen
Jeg har købt de fineste madkasser og snackbokse, og jeg er meget tilfreds med kvalitet og leveringstid.

Resposta de Snack Boxen
Hurtig levering og produkter i høj kvalitet.

Resposta de Snack Boxen
Fandt de juice flasker jeg havde ledt efter og så til en fornuftig pris..
Handler helt sikkert hos Snackboxen igen...🙂

Resposta de Snack Boxen
Virkelig god madkasse god kvalitet hurtig levering

Resposta de Snack Boxen
Det er virkelig nogle lækre produkter. Jeg købte små opbevarings bøtter som er meget nemme at håndtere. Og bedst af alt, er de fri for alt kemi. God beskrivelse medfølger

Resposta de Snack Boxen
Super nemt at bestille og få leveret dag til dag👌

Resposta de Snack Boxen
Rigtig god madkasse. Meget tyk i materialet og hurtig levering hvilket er rart når man står og mangler den

Resposta de Snack Boxen
Fra bestilling til varen var modtaget gik rigtig hurtigt. Yderst tilfreds

Hurtig levering.
Det eneste minus var at der ikke stod om drikkedunkene jeg købe måtte komme i opvaskemaskine, den info havde været rar, måtte gå ud fra at de kunne eftersom der ikk stod de ikke kunne.

Resposta de Snack Boxen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.