Ik bestelde een beamer, en kwam erachter dat de zogezegde “objectieve”consumentenpagina rechtstreeks aan het bedrijf is gelinkt (een soort verdoken advertentie). Ik annuleerde meteen de bestelli... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een smartwatch gekocht. Zou binnen 5 werkdagen bezorgd worden. Niet ontvangen na ruim een week. Contact gezocht en aangegeven dat ik de bestelling niet meer wilde ontvangen. Allemaal smoesjes dat het... Ver mais
Lieve lezer, Ik heb al eerder gewaarschuwd voor dit oplichtersbedrijf. De rotzooi die Snapbu.nl verkoopt is van Chineese makelij en wordt geproduceerd voor een Duits bedrijf, die wellicht ik elk land... Ver mais
Een handstofzuiger besteld. Bleek helemaal niets te zijn. Na 2 weken e-mails over en weer gestuurd te hebben omdat ik deze wilde retourneren, wat heel moeizaam ging, eindelijk kunnen retourneren (naar... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
This is a huge scam!
This is a huge scam!! they overcharging enormously and you cannot return your article because the from does not work and then they do not answer your emails anymore.
139,- at snapbuy also for 34,- on Amazon. Unfortunately I was too fast with ordering. Do not believe anything they say.
Zeer slechte klantenservice
Na nog geen 2 maanden ging mijn nieuwe scheerapparaatbehuizing kapot.Na contact opgenomen te hebben werd ik steeds zoet gehouden.Moest een filmpje maken,apparaat moest doorgestuurd worden naar de fabriek,weer naar een andere afdeling ..........
Ik ben na ruim 3 maanden geen steek verder gekomen dan in het begin.KOOP NIKS BIJ SNAPBUY!
Geen contact, antwoord van een BOT
Telefonisch geen contact te krijgen.
Bestelling die nog niet was verzonden willen annuleren. Standaard antwoorden van een BOT. Geen oplossing... nee ik hoef geen retouretiket. Ik heb nog nix ontvangen.
Maar hopen dat mijn geld terug wordt betaald.
Speaker besteld bij deze firma. Wilde dit terugsturen. Er wordt op geen enkele mail gereageerd. Dropshipper firma die artikelen van Alixpress levert. Zeer lange levertijden ma betaling
WAARSCHUWING Oplichters- dropshipping bedrijf
Ik heb 4 januari een stofzuiger…
Ik heb 4 januari een stofzuiger bestelt, en nooit aangekomen. Ze zeggen dat hij bezorgt is, alleen nooit aangekomen, nu ik mijn geld terug eis zijn ze niet thuis en komen met smoesjes om er maar onderuit te komen. Mits je contact met ze krijgt. Ze reageren nergens meer op. Dit is 1 grote boeven bende.
Bestel je nooit maar dan ook nooit hier bij deze oplichters.
Ik ga vanmiddag naar de politie om aangifte te doen.
Nogmaals bestel hier nooit. Je gaat de bietenberg op.
Snapbuy levert niets
Snapbuy levert niets. Zij hebben het pakketje in mijn straat geleverd zonder naam en zonder huisnummer. Daar kwam ik na 2 weken achter na veel rondvragen in de buurt. Navraag bij Deutschen Post/DHL leverde een verkeerd adres op, waar het pakketje niet geleverd was.
Snapbuy is oplichting! Niet intrappen
Dom dat ik niet verder heb gekeken en trustpilot heb gecheckt. Ook in het smerige trucje getrapt over consumentenbondbeoordeling zoals velen hieronder. Wat mij betreft ophangen die smerige ondernemer! Bijna net zo schandalig als nepagenten aan de deur of ouderen beroven. Hopelijk snel een journaal item om iedereen te waarschuwen voor deze oplichting!
Oplichters (tot plaatsen review)
Na aankoop bleek product niet meer beschikbaar, de keuze gemaakt voor aankoopbedrag retour. 6 weken later nog niets ontvangen. Ik ga rechtsbijstand inschakelen en juridische stappen ondernemen. Na het plaatsen van dit bericht geld retour gekregen
Een update van mijn review op 28-11-25
Een update van mijn review op 28-11-2025 over de miskoop van een saturatiemeter.
Inmiddels is het 8-2-2026. Meerdere aansporingen gezonden naar Snapbuy, maar geen reactie, dus geen geld terug. Dat gaat natuurlijk ook niet meer gebeuren. Wel blijven ze advertenties en aanprijzingen over zichzelf sturen. Mijn waarschuwing blijft van kracht. Koop niet bij dit bedrijf
Do NOT buy from Snapbuy!
Purchased a juicemaker on January 7. Paid 140 euros for it. It came in damaged. Sent an email. Direct answer if I could send photos, which I did. Then in 4 weeks time sent 4 more emails as I didn't get any answer back. Still no answer. THEY ARE SCAMMERS. Do not buy here.
Do not buy from Snapbuy
Do not buy from Snapbuy! We purchased and paid for a robot vacuum cleaner. Shortly after, we received a message stating it was not immediately available, but they would notify us when it would arrive... this was the start of very poor communication where you have to be active and assertive yourself to get any updates.
Eventually, we were told the vacuum cleaner would never be delivered. I had to ask for a refund myself. After this, I received all sorts of unclear emails, and only after repeated reminders and threats from my side did we finally get our money back weeks later.
The way they communicate and act is honestly terrible... Advice: stay away from Snapbuy!!"
Een robotstofzuiger gekocht
Een robotstofzuiger gekocht, opeens niet leverbaar en dan bieden ze een andere aan.
Geweigerd, maar ik wacht nu al weken op mijn geld.
Schandalig dit bedrijf, stelletje oplichters.
Be ware!!!
WARNING!
I ordered a tablet on Saturday, January 24, 2026, paying in advance, of course, and still have not received it. I should have read the reviews of this company before I ordered. An expensive lesson learned. Do NOT order from this company. I am going to try to get my $179.90 back. I repeat: DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY. IT'S A SCAM!
Iets besteld nooit gekregen geld weg
niets geleverd
niets geleverd! Wel betaald ! Zijn OPLICHTÉRS
Aangemeld bij nietbezorgd.nl
Dus hier maar afwachten wat de oplichters van SNAPBUY hierop reageren
Bestelling duurde lang, slechte kwaliteit
Bestelling duurde lang, stofzuiger lijkt wel een speelgoed apparaat. Slecht materiaal. Maak veel herrie, zuigt slecht. Stinkt bij gebruik
Reviews kloppen van geen meter. Kortom een erg dure miskoop van 200 €
Niets kopen!
Niets kopen! Bedrijf is niet bereikbaar bij problemen. Ik bel en mail al weken maar geen reactie. Heb een robotstofzuiger gekocht en deze werkt niet naar behoren.
Ik heb bij snapbuy een scheerapparaat…
Ik heb bij snapbuy een scheerapparaat besteld. Werd zonder waarschuwing aangeboden aan huis maar ik was niet thuis. Kreeg toen een mail dat ik het scheerapparaat in Rijssen moest ophalen. Dat is een halfuur rijden heen en een halfuur terug. Ook stond er geen adres waar ik het scheerapparaat in Rijssen moest ophalen. Vele keren snapbuy gehaald dat ik het niet ontvangen heb en mijn geld teruggestort wil hebben. Iedere keer kreeg ik van snapbuy dat ik het scheerapparaat moest terug sturen en ik heb vele keten gehaald dat ik het scheerapparaat niet kon terugsturen omdat het nooit heb ontvangen. Ik vind snapboy een stelletje dieven. Mensen die er werken sukkels en proberen mij op tochten. Wat een kxt bedrijf. Mensen bestel nooit wat bij snapboy. Het zijn dieven en oplichters. Bram Schouten
Ik wacht al sinds 31 december 2025 op…kan ze blijkbaar ook weinig schelen waarom zou t ook het trucje consumenten site werkt uitsluitend en ik ben overduidelijk niet de enige !!
Ik wacht al sinds 31 december 2025 op mijn bestelling , nog steeds niets ontvangen .. op geen enkele mail wordt geantwoord . Ook in het consumenten website trucje getrapt dus 😥 als het Chinese troep zal zijn ALS ik het alsnog ontvangen zal had ik dus beter bij temu zelf kunnen bestellen 😑 die zijn sneller sws .. de reviews die ze ontvangen
Pakket niet ontvangen en DHL nummer… C 1895449730 DE
Pakket niet ontvangen en DHL nummer niet op te vragen Het zou 19 december bezorgt zijn/worden . ik was thuis maar niks gekregen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.