De website is duidelijk en overzichtelijk, hele leuke artikelen. Mijn bestelling was heel netjes verpakt, inclusief een leuk klein cadeautje, en snel verzonden. Echt voor herhaling vatbaar.
Veja o que dizem as avaliações
Producten waren super netjes verpakt. Er zat nog wat leuks bij en gewoon hele mooie producten. Fijn contact, er was iets een beetje beschadigd en er werd snel gereageerd en met een hele coulante oplo... Ver mais
Ik kwam per toeval op deze superleuke site terecht. Heb contact gehad met de eigenaresse. Ze was zeer vriendelijk en behulpzaam. Leuke bedragen voor prachtige items! De bestelling ging direct op de po... Ver mais
Goeie service, lagere prijzen dan normaal, snelle verzending. Alles leuk ingepakt, altijd een extraatje erbij. Zeer vriendelijke dame, goed contact wat maakt dat ik bij haar wil bestellen ipv ergens a... Ver mais
Detalhes da empresa
Poppenhuizen, de bewoners, accessoires en meer.
Informações de contato
Deurningen, Holanda
- info@snipsels.nl
- snipsels.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Heel behulpzaam
Pakketje was nog steeds niet bezorgd.Na n mailtje naar het bedrijf is er gelijk actie ondernomen.
Het pakketje was daardoor toch nog optijd.Super.
Overzichtelijke site met nette prijzen
Overzichtelijke site met nette prijzen. Goede communicatie over verzenden en of nazending. Vriendelijk! Met plezier besteld en ontvangen.
Fijne winkel
Het pakketje bleef bij een depot steken na een mailtje naar snipsels zijn ze er direct achter aan gegaan zodat ik mijn pakketje de andere dag In ontvangst kon nemen. Top service. En mooi ingepakt voorzien van een kleine attentie echt heel lief. Super om daar te shoppen. Groetjes Hella
Mijn bestelling is snel en zeer correct…
Mijn bestelling is snel en zeer correct afgehandeld! Zeker een aanrader!
Uitstekend bedrijf
Veel mooie spullen voor een scherpe prijs en een goede klantenservice
Snippels is een hele leuke shop,netjes…
Snippels is een hele leuke shop,netjes verpakt en snel bezorgd met een leuk kaartje en presentje. Top
Mooie spullen voor een zeer goede…
Mooie spullen voor een zeer goede prijs, snelle levering en goed ingepakt met een cadeautje
Netjes verpakt en hele mooie producten…
Netjes verpakt en hele mooie producten voor een goede prijs 👍
Heel vriendelijke service
Heel vriendelijke service, ook toen ik mij zorgen maakte over het uitblijven van de levering nam de eigenaar zelf contact met het postorderbedrijf en was het snel in orde.
Een tevreden mens.
Het knuffelpopje was precies zoals op de afbeelding en zeer netjes verpakt. En ook niet onbelangrijk: een snelle levering.
Parfait
J’aime cette petite boutique néerlandaise. L’envoi est toujours rapide et bien soigné. Les prix sont attractifs
Heel blij mee
Heel blij mee, alles goed verpakt.
Bestel zeker nog een keer bij u.
Snel en netjes verzorgd
Goede service!
Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn gewenste item weer op voorraad was, zodat ik mijn volledige bestelling kon plaatsen. Vervolgens snel verzonden en superblij met alle items. Echt een aanrader voor alle Maileg fans!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.