Veja o que dizem as avaliações
Mooie reis, prachtige locaties bezocht, goede logeeradressen en met Paul en Mattie heel fijne gidsen. Een reis om zeker nog een keer te maken.
Detalhes da empresa
Bij SNP Natuurreizen en Trail Markers vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. We zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Zelfstandig, of in kleine groepen met deskundige reisleiding. Met Trail Markers bieden we daarnaast - speciaal voor de nieuwste generatie avonturiers - gezinsvakanties, gravelfiets- en trailrunreizen aan. Laat je inspireren op onze websites snp.nl en trailmarkers.nl en stel je eigen reis samen met behulp van onze unieke reisaanbod.
Informações de contato
Hollandiaweg 5C, 6541 BL, Nijmegen, Holanda
- 024-3277000
- info@snp.nl
- snp.nl
Não respondeu a avaliações negativas
Prachtige rondreis door de Peleponesos
De informatie vooraf was erg duidelijk en makkelijk te bereiken. De reisbeschrijving kwam helemaal overeen met de situatie ter plaatse. Telefonisch en per e-mail zeer correcte antwoorden en oplossingen geboden. De reis zat erg goed in elkaar met een prima afwisseling aan accomodaties. Een erg goede, snelle en uiterst vriendelijke klantenservice. Het is geen goedkope reisorganisatie, maar de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.
SNP is een fijne reisorganisatie waar je zorgeloos een mooie natuurreis kunt boeken. Ik heb de afgelopen jaren een aantal reizen mogen maken met SNP en stuk voor stuk waren deze zeer goed georganiseerd met heldere informatie vooraf . Ervaren en kundige reisleiders zorgden telkens voor een geslaagde reis. Kortom een aanrader.
Een reis om nog eens te doen.
Een reis om zeker nog een keer te maken.
De reis was zeer goed georganiseerd
De reis was zeer goed georganiseerd, mooie en niet al te grote/ drukke accommodaties en ruim voldoende informatie.
Uitgebreide en goede voorbereiding op…
Uitgebreide en goede voorbereiding op de geboekte reis.
Jagerhof walten
Ontvangst, accommodatie en ontbijt/diner waren super! Zeer rustige locatie ook qua ski gebied; oprijden bergpas en wandelingen vrij uitdagend.
Een fantastische week!
We hebben een prachtige sneeuwwandelweek gehad in Lessach im Lungau. Mark en Bettina hebben daar het mooie Dreiländerwirt "gebouwd". Zij verzorgden heerlijk ontbijt, lunch en avondeten met biologische streekproducten! Met Bettina als gids maakten we mooie en avontuurlijke wandelingen door verse sneeuw. Ze vertelde ons veel over het landschap en de mensen. We hebben genoten van deze week. Mark en Bettina dank jullie wel!
Mooie reis en goede prijs kwaliteit…
Mooie reis en goede prijs kwaliteit verhouding!
Goede communicatie en goed geregelde…
Goede communicatie en goed geregelde reis.
Fijn en veilig wandelen met SNP
Betrouwbare en flexibele organisatie
Persoonlijke begeleiding
Prachtige wandelvakantie
Prachtige reis in het wondermooie Cabo…
Prachtige reis in het wondermooie Cabo Verde.
Pittige tochten, langs de kust en in de bergen. Nooit gevaarlijk, wel stevig klimmen en dalen.
Luxueuze verblijven met lekkere maaltijden en meer basic verblijven met de eenvoudige plaatselijke keuken wisselen elkaar af.
Steeds vriendelijke, gastvrije ontvangst.
Prima van genoten!
Niederthai
We wilden iets anders dan alleen een skivakantie. Meer variatie in activiteiten. Het werd Niederthai in Ötztal. Erg fijn hotel, zeer vriendelijke eigenaren en personeel. Helaas lag er niet veel sneeuw en waren veel wandelpaden met ijsplaten bedekt. Maar de bier- en wijnproeverij in het hotel maakten veen goed!
Mooie wandelvakantie op Tenerife.
Ik heb een prachtige wandelvakantie op Tenerife gehad. Alles was goed geregeld door SNP, met mooie accomodaties en goede routebeschrijvingen voor de wandelingen.
De gids kneedt de groep tot een kunstwerk! Het belangrijkste van een geslaagde…
Het belangrijkste van een geslaagde groepsreis is de gids.onze gids Ed beschikte over alle kwaliteiten: kennis van de natuur, de streek en de mensen.
Iedereen voelde zich gehoord en verwend.. proficiat Ed! Want met een toch vrij gemengde groep was dit niet zo een eenvoudige klus!
Al vele jaren erg positieve ervaringen!
Al vele jaren erg positieve ervaringen met SNP! De reizen zijn heel fijn, accommodaties die bijzonder en goed gekozen zijn! Bijzondere reizen en hele goede gidsen. Love SNP!
Een absolute aanrader!
Mijn eerste groepsreis met SNP is zeer goed bevallen. Vooraf liep alles op rolletjes, duidelijke communicatie en goed beschreven reisinformatie vanuit SNP ontvangen. Tijdens de reis hadden wij een hele goede, professionele, kundige en vriendelijke reisbegeleiding. De reis was fantastisch: mooie accommodaties, prachtige wandelingen, lekker eten en goed gezelschap.
Ik ga zeker nog een keer een reis met SNP boeken!
Geweldige reizen
Ik heb nu drie reizen met SNP gedaan die allemaal geweldig waren. Mooie wandelingen, fijne reisleiders, goede accomodaties en alles perfect geregeld. Aanrader!
Perfect uitgestippelde reis van het…
Perfect uitgestippelde reis van het begin tot het eind.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.