Ik nam de sweater vooral om te layeren en hij heeft me eigenlijk verrast. De binnenkant is zacht en kriebelt niet, wat voor mij belangrijk is. Ik heb hem al een paar keer gedragen en hij ziet er nog s... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De jas die ik heb gekocht is eerlijk gezegd een van mijn betere aankopen van de laatste tijd. Houdt me warm zonder dat het bulky aanvoelt, wat zeldzaam is. De stiksels zien er netjes uit en niets voel... Ver mais
Schandalig!! Shirt besteld en betaald, maar nooit geleverd. Bestelling gedaan op 15 april, voor 20.00 dus zou dag later worden bezorgd. Tot 2x toe gemaild en gevraagd om status van de bestelling, word... Ver mais
Ik heb random een sweater gepakt zonder verwachtingen. Maar hij heeft dat stevige gevoel zonder oncomfortabel te zijn. Voelt alsof hij lang meegaat. Ik draag hem veel vaker dan ik dacht. soort van een... Ver mais
Detalhes da empresa
We all want to stand out, but we also want to wear basics at the same time. That’s what inspired us to design our collections. Made of the highest quality fabrics. Founded and designed by three close friends from Amsterdam who are active in the fashion & nightlife scenes. We are SAINT BLANC.
Informações de contato
Rhoneweg 30, 1043 AH, Nederland, Amsterdam, Holanda
- info@sntblnc.com
- sntblnc.com
Não respondeu a avaliações negativas
Snelle levering en top qualiteit
Snelle levering en vind de qualiteit van de kleding super! het voelt goed en stevig heb al een paar truien van Saint Blanc en ze blijven na een tijd nog steeds mooi! Ook de accessoires heb een tas en pet gebruik ze elke dag en nog steeds heel veel plezier van!🤩
Voor herhaling vatbaar
Hele goede kwaliteit kleding en mooie designs. Goede levering en duidelijke communicatie tijdens het leveren.
Top merk
Top merk, goede snelle levering en ook de community is erg goed geen spam maar interessante tips over nieuwe drops. Ik raad het zeker aan!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn items!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Saint Blanc! Vanaf het moment van bestellen tot aan de levering verliep alles soepel en professioneel. De communicatie vanuit het bedrijf is duidelijk, vriendelijk en snel, je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, wat echt een pluspunt is.
Wat me ook erg positief verraste, is de levertijd. Mijn bestelling werd snel geleverd, zonder onnodige vertragingen. Dat geeft meteen vertrouwen in het bedrijf.
De items zelf zijn van prachtige kwaliteit en zien er precies zo uit als op de website, misschien zelfs nog mooier in het echt! Je merkt dat er aandacht is besteed aan zowel design als afwerking.
Kortom: een topervaring. Goede service, snelle levering en mooie producten. Ik ben super blij met mijn aankoop en ga hier zeker vaker bestellen!
Top site
Top site, alles gaat makkelijk, goeie sales, retour hoef je een mailtje te sturen en je pakket opsturen en het is gelukt
Erg fijne ervaring
Erg fijne ervaring, midden in de sale en met gratis bezorging werd het de volgende dag al bezorgd. Goede kwaliteit en een leuk merk, zeker een aanrader
Great!
The sweater feels heavy and sturdy, yet it’s very comfortable. I wear it almost every day.
Een muts gekocht
Een muts gekocht, blijkt totaal een ander borduursel te hebben in het echt. Gemaild, vervolgens geen mail terug na een week. Dit kan toch niet, producten op de site zetten en een totaal ander design sturen.
Slechte kwaliteit
Over het algemeen is het goed geregeld, alleen begon de hoodie die ik had besteld na 2 maanden echt al bizar te pillen wat echt zonde is als je er zoveel geld voor moet betalen en wat je niet verwacht van zo’n bedrijf
Very happy!
I ordered two caps and Im very satisfied with them. The fit is perfect.
Goede kwaliteit kleren
Goede kwaliteit kleren, alleen duurde de verzending langer dan verwacht kwam door de sale. Voor de rest een goede ervaring en goed contact gehad met de klantenservice.
Snel binnen
Ik had mijn pakketje in minder dan 24 uur binnen met alles erin en mooi ingepakt!
Customer Service very nice
Quick response and everything was handled immediately. Really well helped!
Een shirt ontvangen met een vlek
Een shirt ontvangen met een vlek. Mail gestuurd maar na bijna een week nogsteeds geen reactie. Wel snelle levering
T-Shirts
I ordered several T-shirts and I’m really happy with them. You can see the quality, and they feel great too. Perfect for simple but stylish days.
Pakket zou 3 dagen geleden al…
Pakket zou 3 dagen geleden al binnenkomen, heb nog geen update ontvangen niks. Op de shop tracker staat nu al een week lang “waiting for details”? Al meerdere malen de zogenaamde support een bericht gedaan, maar die laten niks van zich horen. Hoop dat ik ooit nog iets binnen krijg
Knit Sweater
De Knit Sweater is echt fantastisch! Super zacht, warm en van topkwaliteit. Perfect voor de winter!
Shirt ontvangen die niet verkocht mag worden
Shirt ontvangen met een haakje, vlek en streep erin. Mail gestuurd en 48 uur later nogsteeds geen reactie. Zeer slechte service die ik niet verwacht bij zon bedrijf.
Verliefd!
Heel blij met mijn aankoop. Ik ben echt verliefd op dit merk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.