Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

SOA-tests kunnen duur zijn, dus ik was echt opgelucht met de betaalbare prijzen van SOAcheck. Ik was bang dat de kwaliteit minder zou zijn, maar ze maken gebruik van gecertificeerde labs en ik kreeg b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Binnen 24 uur nadat mijn test in het laboratorium aangekomen was kon ik mijn uitslag inzien. Kan niets anders dan tevreden zijn over de dienstverlening.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

When I was in Holland I got my self tested trough SOAcheck for STD's. I received my results within 2 days after returning my sample, I would recommend them

Detalhes da empresa

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

41 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

This is a scam

This is a scam, don’t do std checks via this company! Ordered a urine test, it arrived the next day but that has been the only thing they did. I returned in the provided envelop the same day but according to their system it is still not received, this was 8 working days ago. Have sent multiple contactforms and mails but no response, neither is the phonenumber working that they provide. On the surface it looks professional but when you zoom in you can actually see it’s a scam. Address is Bulgary, the return address is a postbox and the urine tube didn’t contain any preservative. Pathetic people. DON’T BUY!!

19 de março de 2026

Geachte klant,

Wij hebben in ons systeem geen eerder e-mailcontact of contactverzoeken terugvinden. Hierdoor hebben wij uw situatie niet eerder kunnen oppakken of toelichten.

In de praktijk zien wij dat wanneer een sample niet correct wordt geregistreerd in ons systeem, dit vrijwel altijd komt doordat het sample niet voorzien is van de bijgeleverde barcode(s). Het correct aanbrengen van deze barcodes is de verantwoordelijkheid van de klant en staat duidelijk beschreven in de meegeleverde instructies. Zonder barcode kan een sample niet worden gekoppeld aan een bestelling. Niet-geïdentificeerde samples worden niet geanalyseerd en kunnen niet in behandeling worden genomen.

Wanneer een sample binnen enkele dagen correct wordt ontvangen, vormt dit geen enkel probleem voor analyse en de kwaliteit van het sample. Daarnaast wordt elk binnenkomend sample gecontroleerd op kwaliteit voordat het in behandeling wordt genomen.

Ook willen wij enkele punten uit uw review verduidelijken. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Bulgarije, wat transparant op onze website vermeld staat. Het gebruik van een Nederlands retouradres is onderdeel van onze logistieke verwerking en maakt het mogelijk dat klanten hun sample kosteloos kunnen retourneren. Daarnaast werken wij met PCR (NAAT) laboratoriumtesten, waarbij een conserveermiddel in de urinebuis niet per se nodig is en afhankelijk is van het gebruikte testsysteem.

Wij herkennen ons dan ook niet in de conclusie dat het om een “scam” zou gaan.

Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen om uw situatie verder te bekijken en samen tot een oplossing te komen.

Team SOAcheck.com

super snel

Na het terugsturen van de soa 9 in 1 test had ik binnen een paar dagen de uitslag! Razendsnel dus! Super fijn en gelukkig niets aan de hand

29 de setembro de 2025

super service

Helaas was ik vergeten de barcodes aan te brengen waardoor het laboratorium mijn sample niet kon verwerken. Na contact met de klantenservice kreeg ik na uitleg en mijn excuses gratis een nieuwe afnamekit toegestuurd, super service

21 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eenvoudig test en bestel proces

Eenvoudig bestel proces en een snelle levering van de afnamekit. De instructies waren duidelijk en het afnemen van de test ging snel en gemakkelijk. Binnen 24 uur na ontvangst in het lab kon ik de uitslag al inzien, wat erg geruststellend was.

Wat ik vooral fijn vond, is dat ik gewoon vanuit huis anoniem kon testen en dus niet eerst langs de huisarts hoefde te gaan. Een aanrader!

21 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg tevreden over het testpakket

Erg tevreden over het testpakket. De uitslag was al de dag nadat ik mijn testkit retour had gestuurd beschikbaar.

13 de agosto de 2025

Beste Klant,

Wat fijn om te horen dat alles zo vlot verlopen is en u uw uitslag al de volgende dag kon inzien! Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. Uw tevredenheid is voor ons de grootste motivatie.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn dat ik dit gewoon vanuit huis kon…

Fijn dat ik dit gewoon vanuit huis kon doen. Ik had klachten en wilde niet wachten op een afspraak bij de huisarts. De test kwam snel aan en de instructies waren duidelijk.

4 de julho de 2025

Beste Adriuanus,

Hartelijk dank voor je positieve review!

Wat fijn om te horen dat de test snel is aangekomen en dat de instructies duidelijk waren.

We vinden het belangrijk dat iedereen laagdrempelig en discreet vanuit huis kan testen, dus het is goed om te weten dat dit voor jou goed heeft gewerkt.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen!

Snelle levering en uitslag

Had snel mijn test in huis en de uitslag was ook al de dag nadat ik mijn sample verstuurd had binnen

28 de julho de 2025

Best Sterre,

Wat goed om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen!

We doen ons best om de levering én de uitslag zo vlot mogelijk te maken – fijn dat dat bij jou ook zo goed is gegaan.

Bedankt voor je vertrouwen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Good experience with the customer…

Good experience with the customer service

15 de julho de 2025

Beste Lisa,

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je een goede ervaring had met onze klantenservice. We helpen je graag weer als je iets nodig hebt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kreeg het resultaat sneller dan…

Ik kreeg het resultaat sneller dan verwacht. Heel duidelijk uitgelegd. Geen klachten

13 de julho de 2025

Beste Noah,

Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je het resultaat sneller ontving dan verwacht en dat alles duidelijk was. We staan altijd klaar mocht je in de toekomst nog vragen hebben. 😊

Alles verliep soepel

Alles verliep soepel. Ik had de test op dinsdag besteld, woensdag ontvangen, meteen opgestuurd, en donderdag had ik al m'n resultaat.

2 de julho de 2025

Beste Sabine,

Dank je wel voor je fijne feedback! Wat goed om te horen dat alles zo vlot is verlopen en je binnen twee dagen al je resultaat had. We streven ernaar het proces zo snel en makkelijk mogelijk te maken!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn test gaf aan dat ik geen SOA had

Mijn test gaf aan dat ik geen SOA had, controle bij de huisarts gedaan... bleek ik wel een SOA te hebben. Weggegooid geld. Koop geen test bij de Bulgaren.

25 de junho de 2025

Beste M. Wilbtink,

Deze review is ongeverifieerd en niet te herleiden tot een echte bestelling. U heeft bovendien niet gereageerd op ons verzoek om aanvullende gegevens, wat verder bijdraagt aan de indruk dat dit geen authentieke klantervaring betreft.

Dergelijke anonieme beschuldigingen wekken sterk de indruk een poging te zijn om onze reputatie bewust te beschadigen, en dat nemen wij serieus.

Onze testen worden uitgevoerd door gecertificeerde laboratoria binnen de EU. Wij distantiëren ons van elke vorm van misleiding en van ongepast taalgebruik, zoals verwijzingen naar nationaliteit.

Voor échte klachten van échte klanten staan wij altijd open via klantenservice@soacheck.com.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle service, fijne klantenservice

Goede en snelle service, duidelijk, vriendelijk en erg behulpzaam!

30 de junho de 2025

Beste Klant,

Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en klantenondersteuning. Daar doen we het voor! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer voor u klaar.

Geen aanbeveling, slechte service

Ik heb via hun website een SOA-test voor vrouwen besteld. Helaas ontving ik de mannenvariant. Deze heb ik direct retour gestuurd, en ondanks meerdere berichten van mijn kant bleef een reactie wekenlang uit. Toen ik eindelijk contact kreeg, kon ik het verzendbewijs van PostNL aanleveren, waarin duidelijk staat dat het pakket is afgeleverd. Toch gaven ze aan het niet ontvangen te hebben. Na veel heen-en-weer mailen werd uiteindelijk toegezegd dat mijn aankoopbedrag van €99,- zou worden teruggestort. Ook dat duurde lang na verklaring van technische storingen. Kortom samengevat een hoop gedoe en tijdrovend.

Het telefoonnummer is structureel onbereikbaar. Het gebrek aan communicatie en afhandeling is bijzonder teleurstellend en klantonvriendelijk.

4 de junho de 2025

Beste Marije,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met onze service niet naar verwachting is verlopen. Wij begrijpen dat dit erg frustrerend moet zijn geweest.

Helaas is er in dit geval sprake geweest van een technische storing bij de bezorgdienst, waardoor de track & trace pas ruim een maand later aangaf dat de retourzending was afgeleverd. Tot op heden hebben wij het pakket helaas niet fysiek ontvangen. Toch hebben wij besloten het volledige aankoopbedrag van €99,95 aan u terug te storten.

We begrijpen dat het proces hierdoor traag en verwarrend is verlopen, en bieden hiervoor onze oprechte excuses aan. Uw feedback nemen we serieus en helpt ons om onze communicatie en afhandeling verder te verbeteren.

Team SOAcheck.com

Scam or Incompetence

I never write reviews, but since this is related to your health I will. This "lab" is either incompetent or it is a scam. After sending via medical post on Sunday the sample likely arrived on Monday as promised by PostNL. Status was only updated to "Recieved" on Wednesday afternoon. Still waiting for the result as I type this. The sample is likely not viable anymore anyway since the supplied sample tube did not contain a preservative (amateurish). Lab is also not registered in The Netherlands which I should have checked.

12 de fevereiro de 2025

Incorrecte testresultaten

Incorrecte testresultaten.

Test besteld die te laat werd geleverd. Gezien de urgentie tegelijkertijd een test gedaan bij de huisarts. Deze wees een positieve uitslag uit. De test via Soacheck.com wees alles negatief uit. Na contact gezocht te hebben via de klantenservice blijft het uit, gezien de overige reviews here concludeer ik dat ik ben opgelicht.

29 de janeiro de 2025

niet geregistreerd in NL

zag een review hier dat het malafide praktijd is. dus even opzoeken via google en kvk. is niet geregistreerd in nl. voor een gecertificeerde lab zou je toch wel wat terug moeten kunnen vinden. dus, thx aan de anderen die dit hebben aangegeven dit bedrijf niet doet wat hij zegt.

21 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.